Povećani limfni čvor vratio se u normalno stanje nakon 15 godina

Povećani limfni čvor vratio se u normalno stanje nakon 15 godina

Djevojka Mima imala je povećane i otečene limfne čvorove preko 15 godina. Iako nisu bili bolni, osjetila je kvrgu s desne strane vrata. Donedavno nije to gledala kao problem, jer joj nisu toliko smetali u obavljanju svakodnevnih obveza. Međutim, nakon razgovora s prijateljicom, odlučila je da želi to iscjeljenje, jer joj pripada po žrtvi Isusa Krista. Znala je da će iscjeljenje i primiti, jer kako izvještava:

Bila sam više fokusirana na to da Njegova Riječ jest Istina i da želim to iscjeljenje zbog Istine, da Isusa proslavim.“

Na seminaru u Splitu, nakon molitve apostola Lorensa Novosela koji se molio za upalu limfnih čvorova druge osobe, Mima je primila iscjeljenje za svoje povećane limfne čvorove.

Nije li to prekrasno? Ne samo onaj dio gdje je Isusu stalo i do najmanjih sitnica, koje se nama možda i ne čine tako bitne, jer nas ne boli, nije smrtonosno, mislimo da s time možemo živjeti, već i to, kako bismo si, kao u slučaju ove djevojke, trebali posvijestiti da smo upravo mi svjedočanstvo za Isusa i da imamo pravo na zdravlje duše i tijela zbog žrtve na križu, prolivene krvi i Njegove Riječi koja jest Istina i koja je ista sad i zauvijek. Tako možemo svojim iscjeljenjem posvjedočiti drugima i približiti im Oca punog Ljubavi koji se jednostavno brine za sve, čak ako se nama problem i ne čini toliko bitan.

Limfni čvorovi su malene žlijezde veličine graha koje su smještene svuda po tijelu. Najviše ih se nalazi ispod pazuha, vrata, prsa, abdomena i prepona. Njihov zadatak je da filtriraju limfu, odnosno odvajaju bakterije, viruse i maligne stanice i eliminiraju ih.Ako se limfni čvor može opipati prstima, znači da je povećan, što ukazuje na to da je taj limfni čvor u tom trenutku zaustavio neku infekciju.

Nakon što infekcija prođe, limfni čvor bi se trebao vratiti u normalu, odnosno, na opip ga se više ne bi trebalo osjetiti. No često se događa da na čvoru ostanu ožiljkaste promjene, pa i on ostane povećan.

Većina liječnika ističe kako se najprije treba otkriti uzrok povećanog čvora, koji može biti dobroćudne, ali i zloćudne prirode. Ako je dobroćudne prirode ciljano se riječi uzrok, ovisno je li riječ o upali ili nečemu drugome. Kod zloćudnih povećanja većinom se liječi kemoterapijom, zračenjem ili transplantacijom koštane srži.

No, znamo da kada imamo Isusa i vjerujemo Mu na Riječ, primamo iscjeljenje neovisno o svemu.

A kako Mima kaže nakon molitve je jedva čekala dodirnuti vrat, jer je znala da povećanog čvora više nema. I tako je i bilo! Isusu na slavu!

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1