Cista od 7 cm i komentar doktora

Nakon molitve nestala cista na jajniku od 7 cm

Poslušajte svjedočanstvo djevojke koja je saznala da ima cistu na jajniku (tvorevina ispunjena tekućinom ) veliku 7.5 cm.

Ciste se mogu javiti u svakom životnom dobu žene, po jedna ili više njih na jednom ili oba jajnika. Karakterizira ih nadutost, bolna crijeva, bol u predjelu jajnika prije ili za vrijeme menstrualnog ciklusa, česte mučnine i povraćanje, povišena temperatura, slabost ili vrtoglavica, ubrzano disanje. Ciste manje od 8 cm se većinom spontano povlače i pucaju. U sprječavanju rasta mogu pomoći i neki hormonski preparati, dok se kod cista većih od 8 cm radi cistektomija (odstranjenje ciste).

Djevojka je odlučila pozvati Kristovu sluškinju Ivanu Hum i prijateljicu iz zajednice da se zajedno pomole i polože ruke u Ime Isusa Krista.

Nakon molitve, djevojka je čekala pregled kod ginekologa kako bi se potvrdilo iscjeljenje i vidjelo trenutno stanje. Zbog raznih razloga pregled se odgađao tri puta. No, na dan snimanja svjedočanstva, djevojka je otišla na pregled i ginekolog joj je u čudu potvrdio da ciste nema. On nije vjernik, ali ona mu je posvjedočila što je Isus učinio za nju, na što je on uzvratio: „Možda to i je bio tvoj Bog“, potvrdivši ono što smo saznali iz medicinskih izvora ranije u tekstu, tj. da je cista bila manja 3-4 cm, mogla bi se riješiti tabletama, ali i to ne bi bilo bez boli, no s obzirom da je bila 7.5cm, prevelika je da samo tako nestane. Tako da djevojka nije samo primila iscjeljenje, već je svojim svjedočanstvom liječnika navela na promišljanje o Isusu i tako mu Ga barem malo približila.

Kušnji u vezi iscjeljenja je bilo, ali djevojka tvrdi kako se u tim trenutcima držala Riječi iz Galaćana 3;13 koji kažu:

„Krist je platio da nas oslobodi prokletstva zakona, postajući time on sam prokletstvo za nas, budući da je pisano: Proklet onaj koji je o drvo obješen.“

Hvala Ti Isuse što Ti jesi naš doktor i što si sve boli i bolesti ponio na križu! Čudesan si u svome djelovanju!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1