Tumor na plućima (Saša Č.)

SVJEDOČANSTVO

Zbog gubitka od dvadesetak kilograma tjelesne težine 2009. godine sam boravio u bolnici „Rebro“ trideset i jedan dan. Osim sumnje na Chronovu bolest dijagnosticiran mi je, PET/CT pretragom i benigni (dobroćudni) tumor na plućima, točnije gornjem lijevom lobusu (režnju). Tada je bio veličine od 4 milimetara. Naknadno, ponovljenim, kontrolnim PET/CT-om, osam mjeseci kasnije ustanovljeno da je izraslina (Infiltratio pulmonum lat. sin.) narasla na 15-16 milimetara. Bronhoskopijom nisu nađene tumorske stanice, ali nadalje se ta izraslina vodila kao žarišna lezija (oštećenje). Na RTG-u se prikazivala kao nodozna sijena.

Nakon polaganja ruku na mene od strane Ivane Hum i Ane Baturine u Ime Isusa Krista, još za vrijeme boravka u T.Z. Moji Dani, u Đurmancu ta lezija je prestala rasti.

Nadalje, RTG (kontrolni svakih cca šest mjeseci) nije pokazivao nikakve promjene.

Želim napomenuti da sam na Seminaru „Nauči nas moliti“ primio   Krštenje po Duhu, a i kada sam nekoliko puta bio u   krizi od alkohola Ekipica se molila za mene. Također sam se mi jednom našao sa Ivanom Hum na samo pa je i ona polagala ruke na mene.

Nakon svega toga i vođa Misije Čiste Istine, Lorens Novosel je posljednji polagao ruke na mene!

Ipak, dana 29.09.2015. sotona mi nije dao mira pa sam se dogovorio sa prijateljicom, doktoricom Jelenom Dumančić, specijalizanticom interne medicine, u K.B. Sestara Milosrdnica“ koja je tada bila dežurna u Hitnoj internističkoj ambulanti da odmah dođem u njenu smjenu, te da napravimo kontrolni RTG pluća (AP i LP), da se ne moram naručivati i čekati par mjeseci na pretragu. To sam i učinio. Dočekala me sa već napisanom internom uputnicom za RTG. Nakon 15-ak min. RTG   snimke su stigle u njezin kompjuter – na monitor. Rekla mije da su pluća skroz čista, te da nema ničega, pa čak niti nikakvog ožiljka što je u službenoj medicini nemoguće!! Okrenula je monitor prema meni da i sam vidim RTG snimke, te da se i sam uvjerim da su pluća potpuno 'čista'. I stvarno, nisam vidio nikakvu leziju/infiltraciju plućnog parenhima, niti nikakav ožiljak!

Da neupućenima malo pojasnim… Npr. ako se porežete, opečete ili slično, ostaje vam na koži ožiljak (veći ili manji… Ali ostaje…!). Kod mene nema više niti nikakvog ožiljka.., kao da nikada ničega nije niti bilo..! J

Doktorica me pitala; „Pa dobro Saša,što si radio kako ti je to uspjelo.., to je u medicini nemoguće?!“. Promišljao sam joj kako joj objasniti.., što joj reći... Ipak, odgovorio sam joj iskreno: „Iscijeljen sam putem vjere.., polagali su moji Prijatelji vjernici ruke na mene i zahvaljujući njima Isus Krist me je iscijelio“.

Očekivao sam podsmjeh ili nevjericu, no dr. Jelena mi je odgovorila: „Vjerujem u takva iscijeljenja, i ja sam sama vjernica“. Ti si mi u mojoj desetogodišnjoj praksi, nešto dužoj, drugi pacijent koji mi je tako, iskreno odgovorio“. Još je nadodala: „To službeno nesmijem napisati, smijem samo napisati da na RTG-u nema ničega“. Jedino je još auskultutarno tj. slušanjem pluća stetoskopom čula KOPB (kroničnu opstruktivnu plućnu bolest) odnosno Astmu. No, siguran sam da će uz Isusa u srcu i to biti iscijeljeno J!

P.S. Nalaz o tome.., od tog popodneva sa Hitne.., imam!

HVALA svima koj su polagali ruke na mene, Molili za mene, te ponajviše; HVALA ISUSU!!

AMEN

Saša Čorko

mob: 091/5413-145      

Zagreb, 20.10.2015.godine.