Iscjeljenje bolova u vratu i glavobolje

Iscjeljenje bolova u vratu i glavobolje

Tonka je došla na Bogosluženje Stjepana Šarića u Šibenik s glavoboljom, pritiskom u glavi i bolovima u vratu koji su trajali nekoliko dana.

Nakon Bogosluženja Stjepan se pomolio nad Tonkom polaganjem ruku. Tonka je primila po molitvi trenutno iscjeljenje, hvala Isusu.

Također, Tonka je prije imala progresivan rak – sarkom.

Sarkom je rak koji se razvija u vezivnom tkivu, kao npr. kosti, hrskavica, mišići, tetive, žile, masti, živci, vlaknasto tkivo oko zglobova, itd. Može se razviti bilo gdje u tijelu, a najčešće se razvija duboko u ekstremitetima. Osobe koje se nalaze u ranom, početnom stadiju nastanka sarkoma, uglavnom nemaju nikakve simptome. Sarkom se obično prikaže kao bezbolna izbočina (kvržica) ispod kože, često na rukama ili nogama. Sarkomi koji se razvijaju u abdomenu ili medijastinu nemaju također nikakve simptome sve dok ne narastu veliki. Kako sarkom raste i postaje sve veći, vrši pritisak na susjedne organe, tkiva, živce, mišiće ili žile te simptomi mogu biti bol te poteškoće pri disanju.Međutim, mnoga stanja mogu izazvati te simptome, te je svakako potrebno konzultirati liječnika koji će napraviti potrebnu dijagnostiku. Često se pogrešno dijagnosticiraju. Ponekad se krivo zamjenjuju sa sportskim ozljedama. Kada se dijagnosticiraju, često su već dosta veliki i teško se otklanjaju operacijom, i metastazirali su. Mnoge podvrste sarkoma postanu otporne na terapiju. Oko 1% od ukupnih malignih oboljenja kod odraslih su sarkomi.

Otkako je došla na svjetlo Čiste Istine apostol Lorens Novosel se molio za njezino stanje i primila je iscjeljenje. Doktori su ostali u čudu što je SVE u njezinom slučaju s karcinomom čudesno došlo u normalu i Tonka je primila iscjeljenje. Hvala ti Isuse na zdravlju.

Cjelovito svjedočanstvo možete poslušati ovdje.

images1

Iscjeljenja u kontaktu s naukom Čiste Istine

Iscjeljenja u kontaktu s naukom Čiste Istine

Ako ustrajete u mom nauku, doista ćete biti moji učenici. Tada ćete upoznati istinu i istina će vas osloboditi“(Ivan 8:31-32)

Kada je sedamdesetogodišnja Ružica došla do nauka Čiste Istine ona je primala Riječ u srce i počela je mijenjati svoj život. Kao rezultat toga primila je mnoga iscjeljenja.

Ružica je oko četiri godine patila od problema s koljenom – doktori su joj rekli da se hrskavica istrošila. Osim toga, 15 godina je imala i bronhitis, koji je prešao u astmu.

Bronhitis predstavlja upalu sluznice bronha ili dušnica kojima zrak prolazi izvana u pluća i obrnuto. Javlja se u akutnom ili kroničnom obliku. U akutnom ili kroničnom bronhitisu glavni simptomi su kašalj, iskašljavanje sluzavog sadržaja koji može biti proziran, bijeli, žućkasti, zeleni, a rijetko se mogu vidjeti i tragovi krvi. Bolesnici osjećaju nedostatak zraka, umor, nelagodu u prsima, a zimice i tresavice se javljaju ako je povišena tjelesna temperatura. U akutnom bronhitisu javlja se glavobolja i bolovi u cijelom tijelu, a nadražajni kašalj može potrajati još nekoliko tjedana nakon prestanka drugih simptoma. Kronični bronhitis obilježava produktivni kašalj koji traje najmanje tri mjeseca, tijekom dvije uzastopne godine. Liječenje se vrši pomoću suportivne terapije, antibiotika ili inhalatora, ovisno o stanju pacijenta.

Astma kao kronična opstruktivna upalna bolest dišnih puteva uzrokuje brojne tegobe koje se epizodički pojačavaju ili smanjuju.

Također je imala dermatološki problem na rukama. U snu ga je znala češati i onda bi joj ruke prokrvarile.

Više puta je apostol Lorens u Šibeniku molio za nju za različite stvari i ona je primila Duha koji ju prožima i ozdravlja.

Ružica je uvijek bila svjesna da je Riječ ta koja ju dotiče i mijenja. Ona je iz knjižice: „Ozdravljenje za svo naše tijelo“ –br. 58 stalno ponavljala da je njena bolest prema Ponovljenom zakonu 28:61, prokletstvo zakona i da ju je Isus prema Galaćanima 3:13 otkupio od toga.

Stalno je primala izljev Duha. Neke bolesti su nestale kroz njezino uzrastanje u hodu s Kristom te ispovijedanjem Ponovljenog zakona, a neke po molitvi apostola Lorensa. Postepeno ju je Isus oslobađao i iscjeljivao. Ona se osjećala sve lakšom.

Ružica je neprestano u radosti, ljubavi, lakoći, pokretu i snazi, osjeća se mlado i nema riječi za to što je Isus za nju učinio. Za sebe kaže: „Ja sam zapravo nova“.

Zaista je predivno kada duša dođe do svog Spasitelja i pusti ga u potpunosti u svoje srce. Sve detalje svjedočanstva poslušajte ovdje.

images1

Lidija Musija svjedočanstvo

Lidijino svjedočanstvo o ozdravljenju štitnjače i prestanku pušenja

(štitnjača, prestanak pušenja)

U ovom svjedočanstvu Lidija svjedoči o svom prvom dolasku na seminar i tome kako je tim dolaskom primila iscjeljenje od bolesti štitnjače i prestala pušiti.

Upamtila je živu Riječ koju je čula, srcem shvatila i odonda znala da je izliječena.

Štitna žlijezda, odnosno njeni hormoni, utječu na cijeli organizam. Središnji živčani sustav ne može normalno funkcionirati ako nisu u balansu.

Inače, liječnici su joj rekli da će cijeli život morati piti tablete.

Od lijekova je samo imala nuspojave; a od ulaska Isusa u njen život, ne samo da je dobila iscjeljenje od bolesti štitnjače, već je i prestala pušiti cigarete unatoč 45 godina pušačkog staža!

Cijelo svjedočanstvo slijedi u nastavku.

images1

Čudesno djelovanje sfere na seminaru - Anica

Čudesno djelovanje sfere na seminaru

Kolika je zaista moć Očinske ljubavi u nama, potvrđuje nam Aničino svjedočanstvo koja je samo prebivanjem na seminaru apostola Lorensa Novosela doživjela brojna iscjeljenja,Jer gdje su dvojica ili trojica skupljena u ime moje, ondje sam ja među njima." (Mt 18:20)

Naime, Anica je u travnju imala operativni zahvat granuloma na zubnom mesu.

Granulom zuba, napušteni naziv za kronični apeksni parodontitis (lat. parodontitis apicalis chronica granulomatosa) ili periapeksni ostitis. To je okrugla granulomatozna lezija oko vrška zubnoga korijena koja nastaje kao komplikacija upale zubne pulpe ili posljedica širenja infekcije iz korijenskoga kanala u kost oko vrška zubnoga korijena. Resorbirana kost oko vrška korijena na rendgenskoj snimci ima oblik ovalnoga prosvjetljenja. Zubi s »granulomom« mogu biti osjetljivi na zagriz i udarac, ali su većinom bez simptoma.

Doktori joj nisu bili dobro zašili ranu te su zubno meso povukli prema gore i stavili aparatić. Stomatologinja je rekla da će kada skine aparatić morati staviti umjetno zubno meso.

Anica je zatim u studenom bila na seminaru apostola Lorensa u Zadru te je nakon zajedničke molitve, uočila da se zubno meso samo od sebe vratilo u normalan položaj.

Osim toga, Anica je imala i ciste na grudima te je bila napravila nekoliko punkcija da utvrdi u kojem su stanju prije i poslije seminara. Zadnji dan seminara, tijekom polaganju ruku i skupne molitve za iscjeljenje koju je vodio apostol, Anica je u sebi ispovijedala vjeru i primila je po Očevoj riječi ozdravljenje od cisti koje su nestale.

Anica je imala i problema s koljenom koje ju je boljelo zbog pretjerivanja u sportu. Tako je već duži period godina imala velike bolove tijekom hodanja, a otkako je krenula pješice na seminar, bolovi su u potpunosti nestali.

No, ozdravljenju tu nije kraj jer je pravu kušnju imala prije povratka u Rijeku, kada se probudila s groznicom, visokom temperaturom i grloboljom. Anica je shvatila da je to kušnja, napad koji je želi spriječiti da dođe na molitvu, na seminar. Nije zalegla niti uzela tablete, nego se odmah pomolila i vjerovala u Isusovu snagu i svoje ozdravljenje. Anica se uz Isusa izborila i oduprla napadu te su svi simptomi nestali.

Ovo sve nam je pravi pokazatelj da je život s Isusom, život u pobjedi, u koju nas Otac uvijek uvodi po našem Spasitelju.

Detaljno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Nekoliko spektakularnih svjedočanstava

Nekoliko spektakularnih svjedočanstava

Donosimo vam svjedočanstva naše Mirjane koja je jednako zanimljiva kao i situacije koje su joj se dogodile.

Mirjana živi s ukućanima koji su puno psovali. Ona je u razgovoru s Ivanom Hum iznijela tu situaciju. Ivana je u tom trenutku pomazala smokve koje je imala uz sebe i dala Mirjani da odnese ukućanima da pojedu. Mirjana im je to odnijela i dogodilo se nešto čudesno. Kao posljedica pojedenih smokava oboje su odmah dobili proljev. Nakon nekog izvjesnog vremena „čišćenja“ oboje su prestali psovati.

Osim ovoga, Mirjana kaže da je njezin zet imao epilepsiju od rođenja.

Epilepsija predstavlja kronični poremećaj stanica moždane kore, koje iz različitih razloga postaju "prepodražljive" i reagiraju sinkronim izbijanjima električkih impulsa, što se manifestira epileptičkim napadajima. Epileptički napadaj je vidljivi simptom opisanih poremećaja, a ovisi o tome na kojem se mjestu u mozgu poremećaj javlja. Tijekom napadaja mogu se javiti grčevi mišića, smetnje osjeta, smetnje njuha, vida ili sluha, kao i određeni stupanj poremećaja svijesti. Dvije su osnovne skupine napadaja: generalizirani (s potpunim poremećajem svijesti) i parcijalni (bez ili s djelomičnim poremećajem svijesti).

Svako jutro bi imao napadaj i padao na pod. Nakon što je Mirjana jedno jutro izgovorila riječ vjere nad njime, on je prestao imati epileptičke napadaje i prestao je piti tablete.

Osim zeta i Mirjanina sestra je pila tablete, ali za mršavljenje. Nakon što je Mirjana nad njom izgovorila riječ vjere, odbacila je tablete i počela mršavjeti prirodno.

Osim navedenih svjedočanstava, Mirjana iznosi još jedno. Naime njezin susjed je patio od astme.

Astma kao kronična opstruktivna upalna bolest dišnih puteva uzrokuje brojne tegobe koje se epizodički pojačavaju ili smanjuju. Očituju se kao jaki kašalj, osjećaj gušenja, a u težim slučajevima se pojavljuje i povraćanje.

Ona je sažalivši se nad njime izmolila njegovo iscjeljenje i sva bolest je prošla kao i njegovo korištenje tableta.

Još jedna zanimljiva situacija joj se dogodila. Dok je kuhala ručak, ugledala je sjenu zlog duha na kredencu koji je stajao uz peć. Nakon toga se kredenca srušila na nju, no Mirjani nije ništa bilo. Kasnije se sjetila kletve koju je njena mama izrekla nad tom kredencom.

Čudesne detalje oko Mirjaninih svjedočanstava poslušajte u nastavku.

images1

U svojim osamdesetima prestala piti sve tablete

U svojim osamdesetima prestala piti sve tablete

Tko kaže da ljudi u starosti trebaju ovisiti o tabletama?

Alergija, osteoporoza, helikobakterija, parodontoza, problemi sa štitnjačom, angina pektoris, loša cirkulacija, problemi s mokrenjem i kiselina u želudcu samo su neke od dijagnoza koje je baka Pia imala. Za svaki od tih problema baka Pia je pila tablete, kako kaže „More tableta“.

Osteoporoza je bolest koštanog tkiva u kojoj dolazi do gubitka organskog i mineralnog dijela kosti, zbog čega one postaju krhke i lomljive

Helikobakterija je spiralna bakterija koja uzrokuje čireve želudca i dvanaesnik.

Parodontoza je kronična infekcija koja zahvaća zubno meso i kost koja podupire zub, što može dovesti do gubitka zubi

Angina pektoris je bolest koronarnih arterija srca koja može napredovati u infarkt miokarda. Glavni simptom je bol na području prsnog koša nastala kao posljedica tjelesnog napora

 

Nakon što je došla u doticaj s naukom Čiste Istine prije dvije godine baka Pia je prestala piti sve tablete i primila iscjeljenja od svih tih bolesti, a i više od toga. Više nema nikakvih poteškoća niti problema, što je posvjedočila i doktorima na njihovo veliko čudo.

Što je točno baka Pia činila i na koji način je primila iscjeljenje poslušajte u svjedočanstvu.

images1

Nestali bruh i kamenac nakon molitve

Ozdravljenje od bruha i bubrežnog kamenca

Sena je oko tri godine bio onesposobljen raditi zbog bruha (kile).

Bruh se još naziva hernija ili kila, a nastaje kada se trbušni organ probije kroz otvor ili oslabljeni dio mišića koji ga okružuje. Najčešći simptom je potkožna oteklina.

Većinu vremena je ležao jer bi ga tako bol popustila. U zadnje vrijeme je i smršavio jer nije mogao jesti zbog bolova. Pripremao se na operaciju bruha koju su doktori odgodili zbog bubrežnog kamenca od 11 mm i problema s mokraćom.

Bubrežni kamenac je čvrsta ili kristalna nakupina koja se formira u bubregu zbog dijetetskih minerala u urinu. Ako izraste do veličine od najmanje 3 mm, može uzrokovati zastoj u mokraćovodu, koji pak može dovesti do postrenalne azotemije i hidronefroze, te grča u mokraćnom kanalu. To pak dovodi do bolova u trupu koje pacijenti opisuju nepodnošljivima.

Pred odlazak na operaciju, Sena se čuo s apostolom Lorensom Novoselom. Apostol mu je rekao da sam položi ruke na sebe, a on i cijela zajednica će se pomoliti za njega. Nakon što su se pomolili preko telefona za Senu osjetio je proboj u srcu. Drugo jutro mu je nateknuće nestalo i mogao je normalno obaviti nuždu.

Došao je kod doktorice na pregled kod koje inače ide i ona je ostala u čudu jer nije mogla naći bruh niti pomoću ultrazvuka. Nakon toga je tražila bubrežni kamenac i tu je ostala u čudu jer ni njega nije bilo. Dala mu je uputnicu da ga kirurg pregleda da nađu bruh, na što joj je Sena posvjedočio da je Isus odnio bruh. J

Sena je bio nemoćan i u bolovima, ali Isus mu je dao snagu i iscijelio ga. Ovo je poticaj svima da uvijek traže pomoć od Isusa.

Poslušajte cjelovito svjedočanstvo radosnog Sene u nastavku.

images1