Nakon uboda krpelja

Nakon uboda krpelja

Nije uobičajeno da čujemo da je Isus nekoga iscijelio od uboda krpelja, zato vam prilažemo svjedočanstvo koje potvrđuje da je Isusu baš sve moguće.

Treći dan nakon boravka na selu djevojka Željka je primijetila na lijevom ramenu crvenog krpelja.

Na mjestu ugriza krpelja može se pojaviti manje crvenilo i oteklina koja potraje nekoliko dana uz blaže izražen svrbež. Manji broj ugriza krpelja rezultira zarazom ugrizenog čovjeka (nije svaki krpelj zaražen) te pojavom simptoma bolesti, najčešće tek 1-2 tjedna nakon ugriza krpelja. Simptomi bolesti su: stanje poput vrućice, bolova u mišićima i zglobovima, opće slabosti (slično gripi), ili glavobolja, mučnina, povraćanje te pojava kožnih promjena (različitih oblika osipa). Ugrizom krpelja najčešće se prenose borelioza (lajmska bolest, eritema migrans), krpeljni meningoencefalitis, tularemija, erlihioza, babezioza i neke rikecioze.

Ukućani su joj uvečer pokušali izvaditi krpelja i tijelo je izašlo ali je glavica krpelja ostala u koži. Drugo jutro je otišla na hitnu, cijelo područje oko ugriza i glavice je bilo crveno i natečeno. Na hitnoj su joj izvadili krpelja i napomenuli da ako dobije temperaturu da se javi liječniku opće prakse.

Rana je nakon vađenja još uvijek bila neugodna, crvena i Željka je osjećala bol. Navečer toga dana išla je na seminar apostola Lorensa Novosela i zatražila ga za molitvu. Nakon polaganja ruku apostola i molitve u Ime Isusa Krista, sva bol na mjestu rane je nestala, rana se povukla, a crvenilo je nestalo. Sljedeće jutro Željka nije više ništa osjećala, samo je bila vidljiva točkica to jest rupica gdje je ugriz bio.

Isusu je stalo do nas i želi se očitovati u našim životima bez obzira na bolest, bol, tegobu, povredu koja nas je snašla.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1