Ozdravljenje od svraba

Ozdravljenje od svraba

Jasna i njezin partner oboljeli su od svraba.  Tri tjedna su patili od simptoma i trpjeli velike poteškoće nakon što su liječnici ustanovili da imaju svrab. 

Svrab ili šuga (lat. scabies) je zarazna bolest kože popraćena neugodnim svrabom i crvenkastim promjenama na koži. Uzročnik infekcije je grinja pod nazivom Sarcoptes scabiei var. hominis, okrugli, mali, često oku nevidljiv člankonožac prilagođen parazitskom načinu življenja na koži čovjeka. Lako se prenosi s čovjeka na čovjeka izravnim dugotrajnijim fizičkim kontaktom, korištenjem odjevnih premeta, posteljine ili ručnika zaražene osobe. Glavni simptomi su: intenzivan svrbež, pojava sitnih kanalića, pojava tamnih točkastih promjena poput osipa (bubuljica). Liječenje se provodi lokalnim i peroralnim skabicidima.

U jadu i očaju, neispavana, nakon što je cijela bila u ranama od češanja, Jasna je posegnula za slušalicama i mobitelom te pustila seminar apostola Lorensa Novosela. Cijelu noć je slušala seminar što joj je olakšalo problem sa svrabom, bilo joj je bolje. Ujutro je kontaktirala apostola da se pomoli za njih dvoje ne bi li se svrab potpuno povukao. Apostol nije stigao odmah, već joj je uputio dijelove Pisma koje da pročita kako bi se pripremili za molitvu. Navečer ju je apostol nazvao, pomolio se za nju u vjeri i Jasna i njezin partner su primili ozdravljenje. Svrab je prestao i tu noć je mirno spavala.

Nakon posjete doktoru Jasna je posvjedočila:

Evo pišem ti da sam jučer bila na kontroli kod Dermatologa na Šalati i da su mi ponovo radili ACARUS test na Scabies i da je test negativan!

Što znači da Svraba sada i potvrđeno više nema! Hvala Ti Isuse Voljeni na ozdravljenju i iscjeljenju tijela, duše i srca!

Isus je stvarno čudesan i ne bira ni vrijeme ni mjesto da nam pomogne.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1