Nevenka primila puno iscjeljenja

Dragi Frane, ja ti nisam od puno priče u tom dijelu, nekako neznam kako, ali ja sam potpuno nova osoba. Svi nalazi kod svih doktora su bolji.
 
Evo:
 
-štitnjača odlični nalazi, kotrola za dvije godine, ima još cistica, ali to nije važno
-apneja od koje sam spavala na ekipici, nalaz odličan u odnosu na ranije. Nisam umorna, ne hrčem na ekipici, vozim auto i ne bojim se da ću zaspati. Dobro imam masku za spavanje, ali neću se igrati kad živim sama.
-kičma, hernija leđne moždine, bolovi do neizdrživosti nestali potpuno. ne trebam operaciju. što reči.
-oči, sada najnovije, sve ok
-na moru pala, moš misliti da ja padnem . ne usudim se da padnem u duhu, a ono svom težinom tres na beton. Niti se nisam ogrebla. Ruka lakat natukla. Odbila doktore i svjedoćim iscjeljenje. Ruka iscijelila, super.
-bubrezi, kamenci, ti položio ruke, nema bolova. Baš me briga za kamence
 Neznam kaj reči. Ja živim po uputi koliko mogu. Slušam vaše upute, Ivanu, Ani, tebe.Gutam Lorensa. Promišljam. Molim, volim.Dižem se i padam. Svaki dan blagoslovim svoj dan, ljude, pozovem Isusa da me vodi. Imam osjećaj da je s menom. Predam mu sve. Tražim njegovu volju. Jačam u ljubavi. Igram se u druženju s Ocem kao dijete.
 
Gle imam invalidnost 100 %, stara sam 68 god. i naravno da je normalno da se materijal troši. Zemaljsko ide u zemlju, ali meni je bitno duhovno. Ljudi će gledati na moja svjedočanstva sumnjičavo, jer imam palicu, imam očale, a svjedoćim iscjeljenje. Imaju krivu sliku i onda ti ja to osjećam njihovu nevjeru. Meni oni nisu bitni i mogu mi našteti svojom nevjerom. Meni je bitan Isus i oni koji mi vjeruju.
Frane ja sam pobjednik u Isusu. Gle, sada sam bila u Zagorju  pod tolikom stresom s mojim D., ali nisam pala niti jednom. On je rigao vatru, a ja ljubav.Ponosna sam na sebe. Napredujem iz dana u dan. Bit ću sve bolja i bolja zahvaljujući vašoj pomoći u poduci.  Sve što nisam razumjela sada imam Veliku Sliku.
 
Ljubim vas i grlim. Moj život se promjenio, imam pouzdanje, radost, to vide i doktori i drugi ljudi. 
 
Ljubim vas i grlim, 
 
Pusa. N