Bol MORA otići!

Sozo Hrvatska Svjedocanstva

Bol mora otići

Pozdrav svima u Kristu Isusu!

Na prvi dan seminara ovdje u Splitu došla sam s grloboljom u začetku. Ta je smetnja počela dan prije i ja sam, već upoznata s time što mi je činiti (jer sam to već radila i to uspješno), položila ruke sama sebi i zapovijedila boli da ide u Ime Isusa Krista, da bol nema pravo biti u tijelu nekoga za koga je Krist umro odnijevši sve boli i bolesti (Izaija 53:4) i da ja odbijam taj Sotonin paket. Riječi su mi bile na usnama, ali u srcu sam osjećala neku slabost, nevoljnost da sad zaista držim tu ispovijed i uđem u pobjedu. Čak sam si opravdala i potez da uzmem švedsku grenčicu, čaj od kadulje i par žličica meda. I ta sredstva imaju svoje mjesto, ali ne kad se pozivam na iscjeljenje putem vjere u Njegovu iscjeliteljsku moć. Uglavnom, grlobolja je nastavila svoje tokom dana. Tijekom seminara kad je Lorens izrekao riječi: “Bol MORA ići!“, meni su se upalile lampice, podiglo se srce i ja sam pružila prst prema svom vratu i u sebi rekla: „Da, bol mora ići i ja ti sad, boli, zapovijedam da odmah odeš, u Ime Isusa Krista!“ - i bol je TRENUTNO nestala.

Još sam onako gutala i provjeravala je li doista išla (pokazujući svoju nevjeru), ali nje više nije bilo. Aleluja!

Puno sam toga naučila i spoznala iz tog malog iskustva na prvom danu seminara. Prvo, da nema „malog“ iscjeljenja koje nije zaslužilo pažnju i svjedočanstvo. Ako je Isusu svejedno da li nam liječi grlobolju ili rak, onda i meni to treba biti na istom nivou veličanstvenosti. Pa to je On Koji nas dotiče! A još kad se sjetim Lorensovog sretnog lica kad je to čuo i kad je rekao da je već zadovoljan ako je „samo zbog toga“ držao seminar!

Drugo, otkrila sam da imam vjeru uzeti iscjeljenje za grlo, ali nemam za bol u leđima i defektno oko. Zašto pravim tu razliku, ja ne znam. Opet se vraćam na to da je Isusu svejedno i da u Njemu imamo zdravlje za SVO naše tijelo.

Treće, Njegova Riječ je ISTINA (Ivan 17:17), a ona kaže da sam Njegovim ranama ja već iscjeljena (Izaija 53:5), što znači da je svaka bolest, bol i slabost LAŽ jer je od Sotone koji je otac laži. To sve znači da nema opravdanog razloga da se te laži zadržavaju u nama i uništavaju nas, one su tu samo zbog naše sumnje i nevjere, a možda i pakosti. Ali Njegova nas krv čisti od svega po 1.Ivanovoj 1:7, ako živimo u svjetlosti.

I HVALA Mu, hvala što je prisutan sa nama sa Svojom Ljubavlju i iscjeliteljskim dodirom i što potvrđuje Svoju Riječ kao što nam je i obećao! (Marko 16:20)

Manuela