Iscjeljenje "od konstantnog gušenja u vratu - Hashimotov sindrom" u Školi Iscjeljenja u Zadru (vodi Ivana Hum)

Draga Ivana,

Rekla sam ti da ću ti se javiti kada obavim pretragu i nalaze krvi... da sam se već prvi put osjećala bolje kada sam bila na duhovnoj obnovi koju si ti vodila, te da dan poslije nisam osjećala "gušenje u vratu" (nakon molitve).

Znači, prvobitni nalazi štitnjače Hashimoto, hormoni nisu bili u redu, imala sam čvoriće. (krajem 2016. do druge polovice 2017).
 
Iva je rekla da ju konstanstno steže u vratu kao da ju nešto guši ili davi. Onda sam se pomolila i dala joj par uputa kako da ostane u Iscjeljenju.
Ona je došla u Ekipicu preko jedne naše drage dušice iz Zagreba i već je bila upućena slušajući Lorensove seminare, no u Školici Iscjeljenja ju je totalno odčepilo,primila Isusa i nastavila živjeti u skladu sa Očevom predivnom voljom.

Read more...

Životne promjene nakon Sozo Seminara

Promjene u mojem životu od dolaska na Seminar 'Kako primiti iscjeljenje od Isusa Krista'…

Pa krenimo redom… Kako me pozvao? J †

Prvi put sam ugledao plakat Lorensovog Seminara dok sam prolazio Kalelargom (Zadar) … u stvari sam već bio prošao stup na kojem je bio zalijepljen neprimjetivši ga… i onda kao da me netko 'potapšao po ramenu', pa se okrenuh i ugledah taj plakat, nejasno i ne znajući što je to točno, pohitah bliže prema njemu i kad ono u srcu osjećaj kao je to meni osobno upućen poziv i zatim radostan odaziv zbog čega sam odmah ženi rekao, ja idem i moram ovom prisustvovati, ja odoh odmah danas a ti ženo kako želiš.

Na tom prvom Seminaru sam ostao kao začaran te prosvijetljen iznesenim riječima, gdje sam kao nikad primio-osjetio takav mir u sebi, prihvativši sve izrečeno i kad sam došao doma, moji su se čudili reakciji tj. ponašanju s moje strane, jer sam bio izrazito smiren i tihog glasa (za razliku dotad), svijetleći ko' krijesnica, da bi od tog prvog susreta pa sve do dana današnjeg (na svjetlu stalnih poduka) rastao u vjeri u svakom pogledu, a niti su od tog dana na ovamo preko mojih usta nisu prelazile psovke i riječi nedostojne, što je meni jasno dalo do znanja da sam već tad na jedan novi i dublji način primio Kristov-Očev Duh.

Samo da se zna da sam upoznao Isusa davnih dana kroz Sv. Pismo još pred 23 god., a prije toga osobnog kontakta sa Isusom kroz Sveto Pismo sam bio Katolik i išao na sva misna služenja i obavio sve njihove sakramente. Čitanjem Svetog Pisma došao sam do spoznaja o mnogim neistinama u vladajućoj crkvi pa sam tamo prestao odlaziti.

Pročitaj više..

Moje obraćenje i hod s Isusom

Dragi moji, pišem vam ovo svjedočanstvo o svome obraćenju jer se nadam da će vam pomoći i skratiti vam put u traženju Istine. Isus je rekao da Mu priđu svi iscrpljeni i žedni i da će ih On okrijepiti (Matej 11:28) i dati im vode života (Ivan 4:14), a On u svojim obećanjima ostaje vjeran (Hebrejima 10:23) jer je On Bog (Rimljanima 9:5; 1 Ivanova 5:20; Ivan 20:28) koji je u svojoj prirodi čista Ljubav(1 Ivanova 4:8) i Istina(Ivan 14:6) i ne može nešto reći i onda to ne ispuniti (Brojevi 23:19). Ovo što je On rekao potvrdilo se u mome životu i o tome svjedočim. Krenuti ću od 2010. g. kada sam radio u jednoj informatičkoj firmi u Zagrebu koja se bavi upravo onime za što sam školovan na fakultetu. Po tome što su nam cijeli život govorili i čemu su nas učili ja sam trebao biti najsretniji čovjek na svijetu jer sam radio u struci, za stalno, imao dobru plaću i kolege i sve je naoko bilo idealno. Međutim, ja sam bio nesretan jer se jednostavno nisam mogao zamisliti kako se cijeli život ustajem, odlazim na posao na kojem nikada za ništa nema vremena, gdje svi samo trče za novcem i svi su pod stresom. Nisam mogao zamisliti zasnivanje obitelji u tim uvjetima i zato sam jedne večeri legao u krevet i sklopio ruke u molitvu koja je izgledala otprilike ovako: 'Oče, Bože moj,

Pročitaj više..

Upokoravanje strasti i požude (Ž.V.)

 

Prije nekoliko tjedana tijekom Seminara u Kutini na druženju, sam ispričao svjedočanstvo o tome što mi se desilo nakon prošlog Seminara u Kutini, kada sam se i priključio Ekipici kao novi član.

Lorens mi je predložio da napišem ovo svjedočanstvo jer se tiče nadilaženja problema strasti iz Galaćana 5:24, pa eto onda krećem, ako može kome pomoć.

Dakle, prije nešto više od godine dana (cca. 13,5 mjeseci) bio je Seminar u Kutini, u Hotelu Kutina i trajao je 7 dana. Do tada sam preslušao neke CD-e koje sam dobio od moje sestre Darinke sa nekih prijašnjih Seminara i druženja. Bio sam oduševljen, jer nigdje još nisam naišao na tako cjelovito i jasno tumačenje Božje riječi iz Biblije, potkrijepljeno citatima, te sam željno dočekao Seminar, a bio sam i redovit na druženjima uoči Seminara kada sam i upoznao Lorensa.

(Lorens: on je bio jedini koji je u tih 25 dana koliko sam bio u Kutini, - posjeta Mariji i Belom u Glini, došao svaki dan osim jednog! Vidjelo se koliko je 'gladan' i koliko mu duša traži! Luka 6:21)

Uglavnom su mi se poklopila moja traženja i ono što je Lorens naduhnuto govorio. Što se tiče Biblije, najviše sam čitao Novi zavjet i koliko god mi se činila mudra ova besjeda, iznad svake ljudske mudrosti, ipak mi nije bila 100% prihvatljiva u praksi. Pitao sam se, pa tko može tako živjeti, možda nekolicina svetaca i nitko drugi, a kamoli ja.

Pročitaj više..

Svjedočanstvo o novom rođenju i iscjeljenju (E.Š.)

Dragi moji štovani i ljubljeni u Isusu Kristu,

Kao prvo htio bih vam se predstaviti, moje ime je Emil, imam 43 godine, živim i radim u Zagrebu. Tijekom svog života, imao sam mnogo padova, propusta, a ponajviše življenja u grijehu. U tom životu, i ako ga uopće mogu nazvati životom nisam bio ni sretan, a kasnije ni zdrav.

Živio sam uglavnom za prohtjeve drugih i općenito za požude svijeta. Služio sam svima i svemu, samo ne Isusu Kristu. Doživio sam velike krahove kako kroz obitelj tako i kroz društvo. Rana smrt roditelja te nesuglasice sa najbližima u obitelji, uvelike su utjecali na moj duhovni i zdravstveni život. U toj agoniji bio sam sve dok nisam ušao u spoznaju Čiste Istine.

Prvo obraćenje ka traženju Istine potaknula me je duhovna promjena moje djevojke Martine koja je prisustvovala seminaru „Kako primiti iscjeljenje od Isusa Krista?!“ u mjesecu veljači 2013. Vidjevši njezino oduševljenje seminarom bio sam potaknut da se i ja pridružim ostalima. Došavši na seminar (bio je treći dan istoga) imao sam čast upoznati apostola Lorensa. Taj prvi dojam susreta s njim je zračio neopisivom, čistom radošću i Ljubavi.

Na tom seminaru susreo sam se sa novom i sad shvaćam istinitom doktrinom o Ljubavi Isusa Krista, a spram nas njegove djece. Sve propovjedi su bile produhovljene i imale su cilj dolaska pod Križ, čime sam prestao biti prirodan svjetovni Emil, a postao sam dijete Božje. S obzirom na svoj prijašnji život koji je bio ispunjen tamom i zlom, u meni se dogodio jedan prijelomni trenutak spoznajom Čiste Istine o Isusu Kristu te žrtve koju je podnio za sve nas male ljude. Jedan nevin Koji je uzeo sve naše grijehe i otkupio ih Svojom Krvlju te me pomirio sa Ocem i napravio put ka kraljevstvu Božjem. Saznanje da je sa Sobom ponio sve bolesti, opačine i grijehe probudilo je u meni dostojanstvo da je moje tijelo i duša skupo plaćena Krvlju Jaganjca bez mane, stoga sam prvo umom, pa srcem ista saznanja osvijestio i odlučio sam svojom slobodnom voljom priznati Isusa Krista jasno i glasno za svog Gospodara i podrediti Njemu svoj život. S tim priznanjem sam doživio duhovno rođenje i prosvjetljenje.

Read more...