Iscjeljenje bolova u vratu i glavobolje

Iscjeljenje bolova u vratu i glavobolje

Tonka je došla na Bogosluženje Stjepana Šarića u Šibenik s glavoboljom, pritiskom u glavi i bolovima u vratu koji su trajali nekoliko dana.

Nakon Bogosluženja Stjepan se pomolio nad Tonkom polaganjem ruku. Tonka je primila po molitvi trenutno iscjeljenje, hvala Isusu.

Također, Tonka je prije imala progresivan rak – sarkom.

Sarkom je rak koji se razvija u vezivnom tkivu, kao npr. kosti, hrskavica, mišići, tetive, žile, masti, živci, vlaknasto tkivo oko zglobova, itd. Može se razviti bilo gdje u tijelu, a najčešće se razvija duboko u ekstremitetima. Osobe koje se nalaze u ranom, početnom stadiju nastanka sarkoma, uglavnom nemaju nikakve simptome. Sarkom se obično prikaže kao bezbolna izbočina (kvržica) ispod kože, često na rukama ili nogama. Sarkomi koji se razvijaju u abdomenu ili medijastinu nemaju također nikakve simptome sve dok ne narastu veliki. Kako sarkom raste i postaje sve veći, vrši pritisak na susjedne organe, tkiva, živce, mišiće ili žile te simptomi mogu biti bol te poteškoće pri disanju.Međutim, mnoga stanja mogu izazvati te simptome, te je svakako potrebno konzultirati liječnika koji će napraviti potrebnu dijagnostiku. Često se pogrešno dijagnosticiraju. Ponekad se krivo zamjenjuju sa sportskim ozljedama. Kada se dijagnosticiraju, često su već dosta veliki i teško se otklanjaju operacijom, i metastazirali su. Mnoge podvrste sarkoma postanu otporne na terapiju. Oko 1% od ukupnih malignih oboljenja kod odraslih su sarkomi.

Otkako je došla na svjetlo Čiste Istine apostol Lorens Novosel se molio za njezino stanje i primila je iscjeljenje. Doktori su ostali u čudu što je SVE u njezinom slučaju s karcinomom čudesno došlo u normalu i Tonka je primila iscjeljenje. Hvala ti Isuse na zdravlju.

Cjelovito svjedočanstvo možete poslušati ovdje.

images1