Iscjeljenja u kontaktu s naukom Čiste Istine

Iscjeljenja u kontaktu s naukom Čiste Istine

Ako ustrajete u mom nauku, doista ćete biti moji učenici. Tada ćete upoznati istinu i istina će vas osloboditi“(Ivan 8:31-32)

Kada je sedamdesetogodišnja Ružica došla do nauka Čiste Istine ona je primala Riječ u srce i počela je mijenjati svoj život. Kao rezultat toga primila je mnoga iscjeljenja.

Ružica je oko četiri godine patila od problema s koljenom – doktori su joj rekli da se hrskavica istrošila. Osim toga, 15 godina je imala i bronhitis, koji je prešao u astmu.

Bronhitis predstavlja upalu sluznice bronha ili dušnica kojima zrak prolazi izvana u pluća i obrnuto. Javlja se u akutnom ili kroničnom obliku. U akutnom ili kroničnom bronhitisu glavni simptomi su kašalj, iskašljavanje sluzavog sadržaja koji može biti proziran, bijeli, žućkasti, zeleni, a rijetko se mogu vidjeti i tragovi krvi. Bolesnici osjećaju nedostatak zraka, umor, nelagodu u prsima, a zimice i tresavice se javljaju ako je povišena tjelesna temperatura. U akutnom bronhitisu javlja se glavobolja i bolovi u cijelom tijelu, a nadražajni kašalj može potrajati još nekoliko tjedana nakon prestanka drugih simptoma. Kronični bronhitis obilježava produktivni kašalj koji traje najmanje tri mjeseca, tijekom dvije uzastopne godine. Liječenje se vrši pomoću suportivne terapije, antibiotika ili inhalatora, ovisno o stanju pacijenta.

Astma kao kronična opstruktivna upalna bolest dišnih puteva uzrokuje brojne tegobe koje se epizodički pojačavaju ili smanjuju.

Također je imala dermatološki problem na rukama. U snu ga je znala češati i onda bi joj ruke prokrvarile.

Više puta je apostol Lorens u Šibeniku molio za nju za različite stvari i ona je primila Duha koji ju prožima i ozdravlja.

Ružica je uvijek bila svjesna da je Riječ ta koja ju dotiče i mijenja. Ona je iz knjižice: „Ozdravljenje za svo naše tijelo“ –br. 58 stalno ponavljala da je njena bolest prema Ponovljenom zakonu 28:61, prokletstvo zakona i da ju je Isus prema Galaćanima 3:13 otkupio od toga.

Stalno je primala izljev Duha. Neke bolesti su nestale kroz njezino uzrastanje u hodu s Kristom te ispovijedanjem Ponovljenog zakona, a neke po molitvi apostola Lorensa. Postepeno ju je Isus oslobađao i iscjeljivao. Ona se osjećala sve lakšom.

Ružica je neprestano u radosti, ljubavi, lakoći, pokretu i snazi, osjeća se mlado i nema riječi za to što je Isus za nju učinio. Za sebe kaže: „Ja sam zapravo nova“.

Zaista je predivno kada duša dođe do svog Spasitelja i pusti ga u potpunosti u svoje srce. Sve detalje svjedočanstva poslušajte ovdje.

images1