Čudesno djelovanje sfere na seminaru - Anica

Čudesno djelovanje sfere na seminaru

Kolika je zaista moć Očinske ljubavi u nama, potvrđuje nam Aničino svjedočanstvo koja je samo prebivanjem na seminaru apostola Lorensa Novosela doživjela brojna iscjeljenja,Jer gdje su dvojica ili trojica skupljena u ime moje, ondje sam ja među njima." (Mt 18:20)

Naime, Anica je u travnju imala operativni zahvat granuloma na zubnom mesu.

Granulom zuba, napušteni naziv za kronični apeksni parodontitis (lat. parodontitis apicalis chronica granulomatosa) ili periapeksni ostitis. To je okrugla granulomatozna lezija oko vrška zubnoga korijena koja nastaje kao komplikacija upale zubne pulpe ili posljedica širenja infekcije iz korijenskoga kanala u kost oko vrška zubnoga korijena. Resorbirana kost oko vrška korijena na rendgenskoj snimci ima oblik ovalnoga prosvjetljenja. Zubi s »granulomom« mogu biti osjetljivi na zagriz i udarac, ali su većinom bez simptoma.

Doktori joj nisu bili dobro zašili ranu te su zubno meso povukli prema gore i stavili aparatić. Stomatologinja je rekla da će kada skine aparatić morati staviti umjetno zubno meso.

Anica je zatim u studenom bila na seminaru apostola Lorensa u Zadru te je nakon zajedničke molitve, uočila da se zubno meso samo od sebe vratilo u normalan položaj.

Osim toga, Anica je imala i ciste na grudima te je bila napravila nekoliko punkcija da utvrdi u kojem su stanju prije i poslije seminara. Zadnji dan seminara, tijekom polaganju ruku i skupne molitve za iscjeljenje koju je vodio apostol, Anica je u sebi ispovijedala vjeru i primila je po Očevoj riječi ozdravljenje od cisti koje su nestale.

Anica je imala i problema s koljenom koje ju je boljelo zbog pretjerivanja u sportu. Tako je već duži period godina imala velike bolove tijekom hodanja, a otkako je krenula pješice na seminar, bolovi su u potpunosti nestali.

No, ozdravljenju tu nije kraj jer je pravu kušnju imala prije povratka u Rijeku, kada se probudila s groznicom, visokom temperaturom i grloboljom. Anica je shvatila da je to kušnja, napad koji je želi spriječiti da dođe na molitvu, na seminar. Nije zalegla niti uzela tablete, nego se odmah pomolila i vjerovala u Isusovu snagu i svoje ozdravljenje. Anica se uz Isusa izborila i oduprla napadu te su svi simptomi nestali.

Ovo sve nam je pravi pokazatelj da je život s Isusom, život u pobjedi, u koju nas Otac uvijek uvodi po našem Spasitelju.

Detaljno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1