Željko – Kad te Isus dotakne

Željko – Kad te Isus dotakne

Kada nas Isus zaista dotakne, nešto se u nama mora dogoditi. Stoga poslušajte Željkovo svjedočanstvo, u kojemu se nakon što ga je Isus dotaknuo, puno toga dogodilo.

Željko je došao na seminar apostola Lorensa Novosela. Nakon seminara izašao je na molitvu apostola u Ime Isusa Krista i Isus ga je dotakao i čudesno iscijelio od nekoliko tegoba i problema.

Prva je ta da je patio od hernije diska kralježnice. Disk mu je izlazio 12 milimetara iz svog položaja, što mu je uzrokovalo bolove.

Diskus hernija ili hernija diska je naziv za oštećenje vanjskog prstena diskusa i izlazak njegove jezgre van diskusa. Diskus ne mora nužno puknuti već može doći do njegova iskrivljavanja zbog čega viri izvan kralježnice. Uzrokuje bol i uglavnom se liječi neoperativno, kineziterapijskim vježbama, jačanjima mišića te imobilizacijom leđa.

Međutim, nakon polaganja ruku u Ime Isusa Krista, preko apostola Lorensa disk je prestajao izlaziti, i Željko je primio iscjeljenje.

Nadalje, zbog oštećenih živaca, iz ruku su mu ispadale stvari. Nakon što se apostol Lorens pomolio za obnovu njegovih živaca, Željku više ništa ne ispada iz ruku.

Ono što mu je Isus također iscijelio jest kuk. Kuk mu je bio „poderan“ 17 milimetara, što mu je uzrokovalo jake bolove.

Artroza kuka je jedna od najčešćih bolesti kuka u starijoj životnoj dobi. Glavno obilježje je razaranje i gubitak zglobne hrskavice uz druge promjene kao što je hipertrofija kosti. Osim kod starijih, nastaje i kod osoba koje pate od prekomjerne težine, koji imaju traumatska oštećenja, upalu ili prirođenu razvojnu anomaliju zgloba kuka.

Nakon molitve apostola Lorensa, pa sve do sada kuk ga više uopće ne boli.

Željko je imao još jedan problem. Okoštavala mu se kičma (spondiloza) na svakom kralješku, imao je koštane kljunove od okoštavanja, a doktor je bio rekao da ga ne može operirati jer bi mu onda trebao operirati cijelu kičmu.

Okoštavanje kičme ili spondiloza, jedan je od najčešćih problema današnjice. Kako bi se eventualno spriječilo, potrebno je jačanje muskulature. Te degenerativne promjene između kralježaka ubrzavaju loše držanje tijela, nedovoljna fizička aktivnost i profesije koje zahtijevaju dugotrajno sjedenje, te prekomjerna tjelesna težina. Okoštavanje može zahvatiti bilo koji dio kičmenog stuba. Liječi se fizikalnom terapijom u različitim oblicima.

Nakon što se apostol Lorens pomolio za njegovo okoštavanje, Željko je primio iscjeljenje i bolest je nestala. Prije pet dana Željko je bio na pregledu i kljunova više nema.

Hvala ti Isuse što si dotakao Željka! Već dvije godine nema nikakve bolove u kičmi, ni u kuku.

Nije li ovo jedno predivno svjedočanstvo?

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte ovdje.

 

images1

Svjedočanstvo Djana

Dolazak pod Križ i primanje iscjeljenja

(vratna kralježnica, kurje oko, prestanak pušenja cigareta, hepatitis C)

„Objava Riječi Tvojih prosvjetljuje…“ (Psalam 119:130)

Đana je vjernica koja je na svjetlu Čiste Istine istinski shvatila smisao Križa te što je Isus učinio za nju i sve nas.

Na prvom seminaru apostola Lorensa Novosela na kojeg je došla, Riječ ju je rasvijetlila i kako kaže otvorile su joj se oči. Počela je otpuštati kroz suze svoje terete i boli. Tijekom molitve polaganja ruku „Došla je pod Križ“ predati život Isusu.

Za vrijeme molitvi, apostol Lorens se pomolio za njezinu vratnu kralježnicu te je primila iscjeljenje od bolne vratne kralježnice.

Druge dane seminara dok je trajala molitva za druge prisutne, Đana se molila Isusu za sebe i svoju obitelj. Dok je apostol Lorens molio za drugu osobu, ona se „prikopčala“ na molitvu kao da moli za nju i primila nekoliko iscjeljenja. Jedno iscjeljenje je bilo od kurjih očiju (debelo i tvrdo zadebljanje kože bolno na pritisak) dok se apostol molio za kurje oči druge osobe. Drugo je bilo dok se molio da se nekome zgade cigarete pa je ona prestala pušiti. A imala je 35 godina pušačkog staža.

Osim navedenih iscjeljenja, Đana je primila iscjeljenje od hepatitisa C s kojim je imala problema 2 godine.

Hepatitis C je krvlju prenosiv virus koji uzrokuje upalu i uništava stanice jetre razmnožavajući se. Na tržištu ne postoji lijek već tretmani koji virus usporavaju. Može se s njime živjeti normalno uz kontrole vodeći relativno normalan život uz pokoje simptome.

Đana je 2 godine bila na bolovanju. Nekada je pila i po 15 tableta dnevno, a od terapije je ostala bez kose. U to vrijeme nalaz joj je bio dobar nakon 6 mjeseci, ali su je s vremena na vrijeme zahvaćali simptomi. Smetali su je nagli pokreti i boljela bi ju jetra. Te smetnje su nakon molitve nestale i jetra ju više ne zaboli pri naglim pokretima ili jačem smijehu. Više nema namjeru ići na kontrole.

Ovo čudesno svjedočanstvo preslušajte u cijelosti ovdje!

 

images1

Svjedočanstva kćeri i majke o iscjeljenju bolova u leđima i sindroma suhog oka

Svjedočanstva kćeri i majke o iscjeljenju bolova u leđima i sindroma suhog oka

Uslijed izloženosti propuhu, kod žene se pojavila ukočenost i bol u leđima. Tijekom službe iscjeljenja kod apostola Isusa Krista Lorensa Novosela i molitve za njenog muža i njegove bolove u leđima, žena je primila iscjeljenje za svoja leđa. To je jedna od čestih pojava na službi apostola Lorensa. Ako se osoba koja ima određeni problem,dok traje molitva za nekog drugog s istim problemom, otvori za upliv Duha, prima iscjeljenje čak i ako se ne moli direktno za nju. Riječ je o tome da je Duh isti i djeluje jednako na sve, ukoliko se otvori srce za Njegovo djelovanje.

Majka žene iz prethodnog svjedočanstva, zbog krive terapije alergije na prašinu, nije imala pravilno lučenje suznog filma preko 15 godina.

Suzni film je tekućina oka koja služi u borbi protiv infekcija. To stanje poznato je i kao sindrom suhog oka. Kod navedenog sindroma dolazi do poremećaja suznog filma zbog njegovog nedostatka ili obilnog hlapljenja. Suho oko može biti popratna pojava izloženosti prašini , ali i uzimanja antihistaminika (koji se koriste u terapiji alergijskog rinitisa (hunjavice), a koje je žena uzimala). Za posljedicu ima suhoću, crvenilo, osjećaj stranog tijela, svrbež i “pijesak” u očima, peckanje i “umor” očiju.

Za vrijeme blagoslova u službi apostola Lorensa, ženi su ponovno počele teći suze te se vlaženje oka vratilo u normalno stanje.

Svjedočanstva u cijelosti poslušajte ovdje.

 

images1

Ilonka nakon 20ak godina iscjeljena od artritisa

Iscjeljenje od reumatoidnog artritisa nakon 20 godina

Ilonka je više od 20 godina imala artritis i fibromialgiju. Nakon što je po slušanju Riječi i tijekom molitve apostola Lorensa primila iscjeljenje od fibromialgije, koja joj je predstavljala veliki problem, odlučila je da je vrijeme da se riješi i reumatoidnog artritisa koji ju je također mučio, ali za kojeg nije govorila, jer je mislila: „To će možda bit previše da sve kažem“ .

Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja također oštećuje hrskavično tkivo i time dovodi do deformacije zgloba. Ako se ne liječi, upalni proces razara hrskavicu do te mjere da se više ne može obnoviti, nerijetko prelazi na kosti, a može zahvatiti i ostale organe (koža i potkožno tkivo, mišići, oči, pluća, srce, krvne žile te bubrezi). Ova vrsta artritisa je jedan od najčešćih uzročnika kroničnog invaliditeta, a medicinski gledano uzrok mu je nepoznat. Iako ne postoji odgovarajući program liječenja, pravovremenim otkrivanjem bolesti i primjenom odgovarajuće terapije moguće je smanjiti upalne procese i spriječiti oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te očuvati pokretljivost, usporiti napredak oboljenja koje uzrokuje invalidnost a kod nekih metoda dolazi i do mirovanja bolest.

Za vrijeme održavanja seminara u Osijeku, Apostol je bio kod nje i njene obitelji na ručku. Poslije ručka su nastavili razgovarati i u jednom trenu su se primili za ruke kako bi se pomolili za blagoslov. Ilonka je tada počivala u Duhu, a nakon što se ustala s poda, osjetila je kako je primila iscjeljenje od artritisa, za koje je posvjedočila tek kasnije nakon seminara. Od tada, simptomi bolesti nisu joj se više nikada pojavljivali! Isus je doista čudesan u svom djelovanju! Ne postoji prevelika ili nebitna bolest koju On već nije uzeo na sebe na križu. Samo mu se moramo iskrenim srcem obratiti i vjerovati Njegovoj Riječi koja jest Istina (Iv, 17;17).

Ilonka tvrdi da joj kod takvih molitvi (molitvi za opći blagoslov), prođu i manje smetnje koje možda uopće ne bi ni govorila. Tako je naime, primila iscjeljenje od probavnih smetnji koje su ju dugo mučile. Sa 60 godina na nagovor drugih otišla je na kolonoskopiju i gastroskopiju, zbog velikih problema s probavom, za koje ni liječnici nisu znali uzrok. Te smetnje bi trajale neko vrijeme, a onda bi se opet povukle za neki period, kad bi se ponovno vratile. Smetnje su se vratile i unazad nekoliko dana kako je iz Austrije došla na seminar. Međutim, ona se pomolila i smetnje koje inače znaju trajati određeni period, nestale su i više se nisu vratile do kraja dana, a ni nakon toga. Hvala Tebi Isuse!

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte ovdje!

 

images1

Baka Marija svjedoči o čudesnom iscijeljenju bolesti zgrušavanja krvi, gastritisa i slabog mjehura

Baka Marija svjedoči o čudesnom iscjeljenju hiperkoagulacije, slabog mjehura i gastritisa

Baka Marija iz Vinkovaca primila je čak tri čudesna iscjeljenja po molitvama Kristovog sluge Stjepana Šarića i apostola Lorensa Novosela.

Jedan od problema, bio je problema pretjeranog grušanja krvi.

Medicinski naziv za to stanje je hiperkoagulacija. Ona nastaje kao posljedica nedostatka proteina koji sprječava zgrušavanje, a rezultira usporenom cirkulacijom, hormonskim poremećajima, manjakom vitamina i minerala, kao i hipoksijom (smanjena količina kisika u krvi što onda utječe na rad organa).

Zbog toga je išla kod liječnika koji joj je prepisao tablete za razrjeđivanje krvi te je svaki treći dan morala ići vaditi krv i na kontrolu kako bi se vidjelo ima li kakvih pomaka. Baka Marija je pila terapiju dva tjedna, međutim, značajnijih promjena nije bilo.

Tako je bilo i u petak. Baka je izvadila krv, a popodne kad je išla po nalaz, doktor joj je rekao kako nema nikakvih promjena te da u ponedjeljak mora ponovno doći. Nakon službe Riječi Kristovog sluge Stjepana Šarića, bila je molitva za baku Mariju i za normalizaciju gustoće krvi, odnosno za iscjeljenje i vraćanje krvi u Božanski red.

U ponedjeljak ujutro baka Marija je išla na redovitu, zakazanu kontrolu, a popodne kad je otišla po nalaze, doktor joj je sav u čudu rekao kako su nalazi krvi potpuno u redu te da su takvi bili na početku, ne bi ni morala piti tablete! Zbog prevencije, rekao joj je neka pije terapiju još dva tjedna te da ne mora dolaziti na kontrolu dok ne prođe dogovoreni period. Ovo je stvarno čudesno svjedočanstvo, ali to nije sve!

Baka Marija primila je iscjeljenje i za slab mjehur, te kaže da joj je nakon molitve apostola Lorensa, svaki dan sve bolje i bolje.

Također, baka je patila od gastritisa (upala sluznice želuca koja za posljedicu ima bolove u gornjem dijelu trbuha, nadutost, oslabljen apetit, mučninu ili povraćanje, probleme sa stolicom te umor), no nakon molitve Kristovog sluge Stjepana Šarića, gastritis je potpuno nestao, a baka od tada nema nikakve simptome ili boli. Tvrdi kako je za vrijeme molitve, osjetila protok snage i odmah je znala da je iscijeljena. Možemo samo zaključiti nadmoćna pobjeda Isusa - 3:0 i zahvaliti Mu na svemu što je učinio, čini i tek će učiniti za nas!

Cijelo čudesno svjedočanstvo poslušajte ovdje!

images1

Božena svjedoči-Višestruka iscjeljenja nakon jedne molitve

Višestruka iscjeljenja nakon jedne molitve

Nemojte propustiti poslušati ovo doista čudesno svjedočanstvo Božene iz Splita koja je jednim udarcem (molitvom), riješila višestruke probleme i bolesti.

Božena je na tijelu čak 50 godina imala izbočenu žlijezdu, veliku otprilike kao tri zrna graška. Nazivala ju je svojom tihom patnjom. Na toj žlijezdi izrastao je čir te se pojavila velika bol. Na srce joj je došla misao kako treba sama položiti ruke na sebe i pomoliti se za iscjeljenje. U tri noći, tijekom kojih nije mogla spavati, neprestano je molila, a nakon treće noći, nestao je ne samo čir, već i natečena žlijezda. Nakon 50 godina tihe patnje, Božena se sada može glasno radovati i svjedočiti za Isusa! Doista jedno prekrasno svjedočanstvo!

No, to nije sve, zbog problema s vertigom (lažni osjećaj kružnog gibanja povezan s poteškoćama u održavanju ravnoteže ili položaja tijela koji uzrokuje mučninu i povraćanje, teturanje i šum u uhu)koji ju je pratio 25 godina, nakon sastanka zajednice u Splitu, voditelji splitske i šibenske zajednice pomolili su se za iscjeljenje vrtoglavice. Od tada pije samo jednu tabletu. Naglasimo kako je prije molitve, unatoč tome što je pila dvije tablete dnevno, zadnjih mjesec i pol dana morala nepomično ležati u krevetu.

Također, nakon iste molitve nestala joj je i dioptrija (-0.7) zbog koje nije mogla čitati, a imala ju je tri godine. Od tada vidi normalno i bez ikakvih pomagala.

Sljedeće iscjeljenje bilo je iscjeljenje uganuća trtične kosti i posljedičnih bolova, prilikom pada na ledu. Prema vlastitim riječima nije mogla sjediti niti na pamuku, a od tada bol je nestala i mogla je ponovno, normalno sjediti.

I kao šećer na kraju, nakon 30 godina neprestanih strahova od gotovo svega, nakon iste te molitve strahovi su nestali „sami od sebe“.

Trebamo li nakon svega rečenog dodati išta, osim hvala Ti i slava Isuse! Doista si veličanstven! I doista nam uvijek daješ više nego mislimo, molimo i žudimo!

Svjedočanstvo svakako poslušajte ovdje!

 

images1

Neven svjedoči o mnogim iscjeljenjima(prostata, jetra, oštećene kosti)

Neven svjedoči o mnogim iscjeljenjima

(prostata, jetra, oštećene kosti)

...Riječi koje sam vam govorio, duh su i život su...“ (Ivan 6:63)

Neven, naime prima iscjeljenja bez molitvi, već samo slušajući Isusovu živu Riječ na seminarima i propovijedima apostola Lorensa Novosela.

Neven je imao tešku prometnu nesreću kao suvozač, od čega su mu bile teže oštećeni vratna kralješnica i koljeno. Ove ozljede su Nevenu kasnije stvarale mnoštvo problema u svakodnevnom funkcioniranju.

Nevenu su samo stojeći uz apostola Lorensa, svi bolovi prouzrokovani ovom nesrećom nestali.

Osim ovih tegoba, Neven je imao povećanu prostatu, masnu jetru i ciste na bubrezima.

Nakon 60. godine života, skoro svaki drugi muškarac ima problema s povećanom prostatom. Sa starenjem simptomi su izraženiji. Do benignog povećanja prostate dolazi najčešće zbog hormonskih promjena do kojih dolazi zbog starenja. Ona uzrokuje tegobe, a liječi se promjenom životnih navika ili biljnim preparatima.

Masna jetra nastaje kao posljedica nakupljanja masti u jetri koja prelazi 5% ukupne težine jetrenog tkiva. Glavni uzroci nastanka masne jetre jesu debljina, alkoholizam i šećerna bolest. Većinom ne uzrokuje tegobe ili uzrokuje samo bol pod desnim rebrenim lukom zbog povećanja jetre. Liječi se najčešće uklanjanjem uzroka nastajanja.

Bubrežne ciste okruglaste su tvorbe ispunjene tekućim sadržajem smještene u tkivu bubrega. To su najčešće strukturne lezije bubrega prikazane ultrazvukom. Točan razlog nastanka nije utvrđen. Većina cisti na bubrezima su takozvane jednostavne bubrežne ciste benigne naravi. S druge strane mogu biti pokazatelj ozbiljnijih bolesti (kompleksne). Kod jednostavnih u većine bolesnika liječenje nije potrebno, a prisutni bolovi u lumbalnom dijelu rješavaju se analgeticima. Kod težih oblika odstranjuju se kirurški.

Slušajući propovijedi i živu Riječ apostola Lorensa Novosela, Neven je primio iscjeljenja od ovih tegoba. Utvrđeno je na liječničkom pregledu da su mu i jetra i prostata savršeno uredne i zdrave. Osim toga i svi drugi nalazi, gušterača i krvni tlak, sve je u urednom stanju. Na lijevom su bubregu ciste čudesno nestale, a još ih je svega par ostalo na desnom bubregu.

Postupno, izlaganjem živoj Riječi apostola Lorensa Novosela, Neven prima potpuno iscjeljenje tijela.

Pitat će se mnogi: „Kako je to moguće?“ – poslušajte u svjedočanstvu.

Cjelovito svjedočanstvo možete poslušati ovdje.

 

images1