Lidija Musija svjedočanstvo

Lidijino svjedočanstvo o ozdravljenju štitnjače i prestanku pušenja

(štitnjača, prestanak pušenja)

 

U ovom svjedočanstvu Lidija svjedoči o svom prvom dolasku na seminar i tome kako je tim dolaskom primila iscjeljenje od bolesti štitnjače i prestala pušiti.

Upamtila je živu Riječ koju je čula, srcem shvatila i odonda znala da je izliječena.

Štitna žlijezda, odnosno njeni hormoni, utječu na cijeli organizam. Središnji živčani sustav ne može normalno funkcionirati ako nisu u balansu.

Inače, liječnici su joj rekli da će cijeli život morati piti tablete.

Od lijekova je samo imala nuspojave; a od ulaska Isusa u njen život, ne samo da je dobila iscjeljenje od bolesti štitnjače, već je i prestala pušiti cigarete unatoč 45 godina pušačkog staža!

Cijelo svjedočanstvo slijedi u nastavku.

images1

Čudesno djelovanje sfere na seminaru - Anica

Čudesno djelovanje sfere na seminaru

Kolika je zaista moć Očinske ljubavi u nama, potvrđuje nam Aničino svjedočanstvo koja je samo prebivanjem na seminaru apostola Lorensa Novosela doživjela brojna iscjeljenja,Jer gdje su dvojica ili trojica skupljena u ime moje, ondje sam ja među njima." (Mt 18:20)

Naime, Anica je u travnju imala operativni zahvat granuloma na zubnom mesu.

Granulom zuba, napušteni naziv za kronični apeksni parodontitis (lat. parodontitis apicalis chronica granulomatosa) ili periapeksni ostitis. To je okrugla granulomatozna lezija oko vrška zubnoga korijena koja nastaje kao komplikacija upale zubne pulpe ili posljedica širenja infekcije iz korijenskoga kanala u kost oko vrška zubnoga korijena. Resorbirana kost oko vrška korijena na rendgenskoj snimci ima oblik ovalnoga prosvjetljenja. Zubi s »granulomom« mogu biti osjetljivi na zagriz i udarac, ali su većinom bez simptoma.

Doktori joj nisu bili dobro zašili ranu te su zubno meso povukli prema gore i stavili aparatić. Stomatologinja je rekla da će kada skine aparatić morati staviti umjetno zubno meso.

Anica je zatim u studenom bila na seminaru apostola Lorensa u Zadru te je nakon zajedničke molitve, uočila da se zubno meso samo od sebe vratilo u normalan položaj.

Osim toga, Anica je imala i ciste na grudima te je bila napravila nekoliko punkcija da utvrdi u kojem su stanju prije i poslije seminara. Zadnji dan seminara, tijekom polaganju ruku i skupne molitve za iscjeljenje koju je vodio apostol, Anica je u sebi ispovijedala vjeru i primila je po Očevoj riječi ozdravljenje od cisti koje su nestale.

Anica je imala i problema s koljenom koje ju je boljelo zbog pretjerivanja u sportu. Tako je već duži period godina imala velike bolove tijekom hodanja, a otkako je krenula pješice na seminar, bolovi su u potpunosti nestali.

No, ozdravljenju tu nije kraj jer je pravu kušnju imala prije povratka u Rijeku, kada se probudila s groznicom, visokom temperaturom i grloboljom. Anica je shvatila da je to kušnja, napad koji je želi spriječiti da dođe na molitvu, na seminar. Nije zalegla niti uzela tablete, nego se odmah pomolila i vjerovala u Isusovu snagu i svoje ozdravljenje. Anica se uz Isusa izborila i oduprla napadu te su svi simptomi nestali.

Ovo sve nam je pravi pokazatelj da je život s Isusom, život u pobjedi, u koju nas Otac uvijek uvodi po našem Spasitelju.

Detaljno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Nekoliko spektakularnih svjedočanstava

Nekoliko spektakularnih svjedočanstava

Donosimo vam svjedočanstva naše Mirjane koja je jednako zanimljiva kao i situacije koje su joj se dogodile.

Mirjana živi s ukućanima koji su puno psovali. Ona je u razgovoru s Ivanom Hum iznijela tu situaciju. Ivana je u tom trenutku pomazala smokve koje je imala uz sebe i dala Mirjani da odnese ukućanima da pojedu. Mirjana im je to odnijela i dogodilo se nešto čudesno. Kao posljedica pojedenih smokava oboje su odmah dobili proljev. Nakon nekog izvjesnog vremena „čišćenja“ oboje su prestali psovati.

Osim ovoga, Mirjana kaže da je njezin zet imao epilepsiju od rođenja.

(Epilepsija predstavlja kronični poremećaj stanica moždane kore, koje iz različitih razloga postaju "prepodražljive" i reagiraju sinkronim izbijanjima električkih impulsa, što se manifestira epileptičkim napadajima. Epileptički napadaj je vidljivi simptom opisanih poremećaja, a ovisi o tome na kojem se mjestu u mozgu poremećaj javlja. Tijekom napadaja mogu se javiti grčevi mišića, smetnje osjeta, smetnje njuha, vida ili sluha, kao i određeni stupanj poremećaja svijesti. Dvije su osnovne skupine napadaja: generalizirani (s potpunim poremećajem svijesti) i parcijalni (bez ili s djelomičnim poremećajem svijesti).)

Svako jutro bi imao napadaj i padao na pod. Nakon što je Mirjana jedno jutro izgovorila riječ vjere nad njime, on je prestao imati epileptičke napadaje i prestao je piti tablete.

Osim zeta i Mirjanina sestra je pila tablete, ali za mršavljenje. Nakon što je Mirjana nad njom izgovorila riječ vjere, odbacila je tablete i počela mršavjeti prirodno.

Osim navedenih svjedočanstava, Mirjana iznosi još jedno. Naime njezin susjed je patio od astme.

(Astma kao kronična opstruktivna upalna bolest dišnih puteva uzrokuje brojne tegobe koje se epizodički pojačavaju ili smanjuju. Očituju se kao jaki kašalj, osjećaj gušenja, a u težim slučajevima se pojavljuje i povraćanje.)

Ona je sažalivši se nad njime izmolila njegovo iscjeljenje i sva bolest je prošla kao i njegovo korištenje tableta.

Još jedna zanimljiva situacija joj se dogodila. Dok je kuhala ručak, ugledala je sjenu zlog duha na kredencu koji je stajao uz peć. Nakon toga se kredenca srušila na nju, no Mirjani nije ništa bilo. Kasnije se sjetila kletve koju je njena mama izrekla nad tom kredencom.

Čudesne detalje oko Mirjaninih svjedočanstava poslušajte u nastavku.

images1

U svojim osamdesetima prestala piti sve tablete

U svojim osamdesetima prestala piti sve tablete

Tko kaže da ljudi u starosti trebaju ovisiti o tabletama?

Alergija, osteoporoza (Osteoporoza je bolest koštanog tkiva u kojoj dolazi do gubitka organskog i mineralnog dijela kosti, zbog čega one postaju krhke i lomljive), helikobakterija (spiralna bakterija koja uzrokuje čireve želudca i dvanaesnika), parodontoza (kronična infekcija koja zahvaća zubno meso i kost koja podupire zub, što može dovesti do gubitka zubi), problemi sa štitnjačom, angina pektoris (Angina pektoris je bolest koronarnih arterija srca koja može napredovati u infarkt miokarda. Glavni simptom je bol na području prsnog koša nastala kao posljedica tjelesnog napora), loša cirkulacija, problemi s mokrenjem i kiselina u želudcu samo su neke od dijagnoza koje je baka Pia imala. Za svaki od tih problema baka Pia je pila tablete, kako kaže „More tableta“.

Nakon što je došla u doticaj s naukom Čiste Istine prije dvije godine baka Pia je prestala piti sve tablete i primila iscjeljenja od svih tih bolesti, a i više od toga. Više nema nikakvih poteškoća niti problema, što je posvjedočila i doktorima na njihovo veliko čudo.

Što je točno baka Pia činila i na koji način je primila iscjeljenje poslušajte u svjedočanstvu.

images1

Ljilja svjedoči

Svjedočanstva o iscjeljenjima putem djelovanja Duha

„A on je naše bolesti ponio, naše je boli na se uzeo, dok smo mi držali da ga Bog bije i ponižava.“ (Izaija 53:4)

Donosimo vam zanimljivo svjedočanstvo Ljiljane koja je u doticaju sa naukom Čiste istine doživjela potpunu životnu promjenu.

Prije otprilike dvije godine otkako je primila živog Krista preko apostola Lorensa Novosela, primila je također i mnoštvo čudesnih iscjeljenja putem djelovanja Duha u njezinom tijelu.

Ljiljana je bolovala od skolioze, mastopatije, unutarnjih hemeroida i imala je problema sa štitnjačom.

Skolioza je svako postranično iskrivljenje kralježnice, konkretnije deformacije gdje postoje strukturne promjene na rebrima, zglobovima kralježnice, koštanoj strukturi, ligamentima... Takve deformacije najčešće su praćene rotacijom i torzijom cijelog trupa.

Mastopatija dojke spada u najčešće benigne (dobroćudne) promjene. Mastopatija proizilazi kao rezultat hormonalnog debalansa koji može biti povezan sa poremećajem rada ženskih genitalnih organa, ginekološkim upalnim promjenama, emocionalnim stresom, prekidom trudnoće, naglim gubitkom ili povećanjem tjelesne težine, itd. Najjasniji simptom mastopatije jeste osjećaj skučenosti u dojkama (nadutost dojki, često čvornate), u sredini menstrualnog ciklusa, te iscjedak iz bradavica. Manifestira se patološkim rastom tkiva dojki i formacijom cisti ispunjenih providnom tekućinom. Očituje se u tri moguća stadija. Prvi stadij mastopatije nije prekancerozan i ne predstavlja povišeni rizik za nastanak raka dojke. Mastopatija drugog stadija povećava rizik nastanka raka dojke, a mastopatija trećeg stadija (mastopatija s atipičnim proliferirajućim promjenama ili teški oblik displazije) nosi sa sobom rizik za nastanak raka dojke uvećan dva do četiri puta u odnosu na opću populaciju žena.

Hemoroidi su otečene, ali normalno prisutne krvne žile u i oko anusa (čmar) i donjeg dijela rektuma (zadnje crijevo), koje su proširene pod pritiskom, slično kao i proširene vene na nogama. Najčešći uzrok nastanka hemoroida je naprezanje kod crijevne peristaltike (pokreta crijeva). Dodatni elementi su trudnoća, nasljedstvo, starenje, kronični zatvor, proljev, dugotrajno sjedenje, analne infekcije. Hemoroidi mogu biti vanjski ili unutarnji. Unutarnji nastaju blizu početka analnog kanala, a vanjski na analnom otvoru. Hemoroidi katkad izbiju izvan anusa. Sklonost nastanku proširenja lumena krvnih žila u i oko anusa uvjetovana je konstitucijski, što potvrđuje činjenica da u venama manjkaju zalisci koji omogućuju bolje pražnjenje krvi.

Imala je također problema sa želučanom kiselinom i helikobakterijom (spiralna bakterija koja uzrokuje čireve želudca i dvanaesnika).

Isus je sve bolesti i boli odnio od Ljiljane. Osim toga, čim je došla u doticaj sa živim Kristom na svjetlu Čiste istine, prestala je i pušiti. Kroz molitve i nauk Ljiljana je primila kompletnu obnovu tijela.

Ljiljana svjedoči također o miru i blagoslovu u njezinoj kući koji vlada otkako je ona na svjetlu Čiste Istine te da u njenom domu nema niti jedne bolesti kod nikoga. Izmolila je da joj i muž prestane pušiti. Sada su svi zdravi zbog njezine ustrajne molitve i čvrste vjere. Nije li to predivno?

Ljiljana kaže: Mene je Ljubav osvojila“.

Poslušajte ovo prečudesno svjedočanstvo o raznim iscjeljenjima u nastavku.

images1

Nestali bruh i kamenac nakon molitve

Ozdravljenje od bruha i bubrežnog kamenca

Sena je oko tri godine bio onesposobljen raditi zbog bruha (kile).

Bruh se još naziva hernija ili kila, a nastaje kada se trbušni organ probije kroz otvor ili oslabljeni dio mišića koji ga okružuje. Najčešći simptom je potkožna oteklina.

Većinu vremena je ležao jer bi ga tako bol popustila. U zadnje vrijeme je i smršavio jer nije mogao jesti zbog bolova. Pripremao se na operaciju bruha koju su doktori odgodili zbog bubrežnog kamenca od 11 mm i problema s mokraćom.

Bubrežni kamenac je čvrsta ili kristalna nakupina koja se formira u bubregu zbog dijetetskih minerala u urinu. Ako izraste do veličine od najmanje 3 mm, može uzrokovati zastoj u mokraćovodu, koji pak može dovesti do postrenalne azotemije i hidronefroze, te grča u mokraćnom kanalu. To pak dovodi do bolova u trupu koje pacijenti opisuju nepodnošljivima.

Pred odlazak na operaciju, Sena se čuo s apostolom Lorensom Novoselom. Apostol mu je rekao da sam položi ruke na sebe, a on i cijela zajednica će se pomoliti za njega. Nakon što su se pomolili preko telefona za Senu osjetio je proboj u srcu. Drugo jutro mu je nateknuće nestalo i mogao je normalno obaviti nuždu.

Došao je kod doktorice na pregled kod koje inače ide i ona je ostala u čudu jer nije mogla naći bruh niti pomoću ultrazvuka. Nakon toga je tražila bubrežni kamenac i tu je ostala u čudu jer ni njega nije bilo. Dala mu je uputnicu da ga kirurg pregleda da nađu bruh, na što joj je Sena posvjedočio da je Isus odnio bruh. J

Sena je bio nemoćan i u bolovima, ali Isus mu je dao snagu i iscijelio ga. Ovo je poticaj svima da uvijek traže pomoć od Isusa.

Poslušajte cjelovito svjedočanstvo radosnog Sene u nastavku.

images1

Željko – Kad te Isus dotakne

Željko – Kad te Isus dotakne

Kada nas Isus zaista dotakne, nešto se u nama mora dogoditi. Stoga poslušajte Željkovo svjedočanstvo, u kojemu se nakon što ga je Isus dotaknuo, puno toga dogodilo.

Željko je došao na seminar apostola Lorensa Novosela. Nakon seminara izašao je na molitvu apostola u Ime Isusa Krista i Isus ga je dotakao i čudesno iscijelio od nekoliko tegoba i problema.

Prva je ta da je patio od hernije diska kralježnice. Disk mu je izlazio 12 milimetara iz svog položaja, što mu je uzrokovalo bolove.

Diskus hernija ili hernija diska je naziv za oštećenje vanjskog prstena diskusa i izlazak njegove jezgre van diskusa. Diskus ne mora nužno puknuti već može doći do njegova iskrivljavanja zbog čega viri izvan kralježnice. Uzrokuje bol i uglavnom se liječi neoperativno, kineziterapijskim vježbama, jačanjima mišića te imobilizacijom leđa.

Međutim, nakon polaganja ruku u Ime Isusa Krista, preko apostola Lorensa disk je prestajao izlaziti, i Željko je primio iscjeljenje.

Nadalje, zbog oštećenih živaca, iz ruku su mu ispadale stvari. Nakon što se apostol Lorens pomolio za obnovu njegovih živaca, Željku više ništa ne ispada iz ruku.

Ono što mu je Isus također iscijelio jest kuk. Kuk mu je bio „poderan“ 17 milimetara, što mu je uzrokovalo jake bolove.

Artroza kuka je jedna od najčešćih bolesti kuka u starijoj životnoj dobi. Glavno obilježje je razaranje i gubitak zglobne hrskavice uz druge promjene kao što je hipertrofija kosti. Osim kod starijih, nastaje i kod osoba koje pate od prekomjerne težine, koji imaju traumatska oštećenja, upalu ili prirođenu razvojnu anomaliju zgloba kuka.

Nakon molitve apostola Lorensa, pa sve do sada kuk ga više uopće ne boli.

Željko je imao još jedan problem. Okoštavala mu se kičma (spondiloza) na svakom kralješku, imao je koštane kljunove od okoštavanja, a doktor je bio rekao da ga ne može operirati jer bi mu onda trebao operirati cijelu kičmu.

Okoštavanje kičme ili spondiloza, jedan je od najčešćih problema današnjice. Kako bi se eventualno spriječilo, potrebno je jačanje muskulature. Te degenerativne promjene između kralježaka ubrzavaju loše držanje tijela, nedovoljna fizička aktivnost i profesije koje zahtijevaju dugotrajno sjedenje, te prekomjerna tjelesna težina. Okoštavanje može zahvatiti bilo koji dio kičmenog stuba. Liječi se fizikalnom terapijom u različitim oblicima.

Nakon što se apostol Lorens pomolio za njegovo okoštavanje, Željko je primio iscjeljenje i bolest je nestala. Prije pet dana Željko je bio na pregledu i kljunova više nema.

Hvala ti Isuse što si dotakao Željka! Već dvije godine nema nikakve bolove u kičmi, ni u kuku.

Nije li ovo jedno predivno svjedočanstvo?

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1