Iscjeljenje od tinitusa nakon 15 godina

Iscjeljenje od tinitusa nakon 15 godina

(Šum u ušima... Glavobolje... Nesanica...)

Žena iz Splita 15 godina je bolovala od nepodnošljivog šuma u ušima poznatijeg kao tinitus. Tinitus je subjektivni osjet zvuka kao zujanje ili šum u jednom ili oba uha bez odgovarajućeg vanjskog podražaja.

Prema vlastitim riječima, imala je osjećaj kao da joj golubovi guguću u glavi od 0 do 24. Šum je bio toliko nepodnošljiv da godinama nije mogla spavati i imala bi glavobolje koje nisu mogle ublažiti ni najjače tablete.

Isus ju je doveo do prijateljice koja je na svjetlu Čiste Istine te se ona pomolila za nju. Prijateljica ju je dovela do nauke Čiste Istine i dala knjižicu „Nauči nas moliti“. Žena je počela redovno čitati knjižicu i moliti se. Unazad tri mjeseca, šum je potpuno nestao , kao rukom odnesen! Žena može konačno, nakon dugih 15 godina, opet normalno živjeti i spavati! Hvala Ti i slava Isuse!

Zanimljivo svjedočanstvo ne propustite poslušati u nastavku.

 

images1

Jadranka svjedoči čudesnom iscjeljenju uha

Jadranka svjedoči o čudesnom iscjeljenju sluha

(gluhoća)

„… doktori su rekli da višenikad neće čuti na desno uho…“

Mnogi ljudi su iskusili pucanje bubnjića bez da su uočili da nešto nije u redu. Postoji više uzroka pucanja bubnjića, a najčešći je infekcija srednjeg uha. Česta komplikacija je gluhoća. Simptomatski te kronološki, javlja se zujanje u ušima, uho curi, boli, može se javiti vrtoglavica, a sluh se gubi nepovratno.

Jadranka je bila gluha na desno uho oko 3, 4 mjeseca. Prisustvovala je predavanju koje je držao Kristov sluga Stjepan Šarić. U službi molitve, za vrijeme blagoslova, polaganjem njegovih ruku, osjetila je da joj je nešto puklo u uhu i u tom trenutku je bila čudesno iscijeljena.

Ovo veličanstveno svjedočanstvo, koje se zbilo u Ogulinu, poslušajte direktno od Stjepana i gospođe Jadranke ovdje.

 

images1

Nagluhost

Svjedočanstvo T.O.- 'Effata!', to će reći, 'Otvori se!'

Marko 7:

31 Zatim se ponovno vrati iz krajeva tirskih pa preko Sidona dođe Galilejskom moru, u krajeve dekapolske.

32 Donesu Mu (Isusu) nekoga gluhog mucavca pa Ga zamole da stavi na nj ruku.

33 On ga uzme nasamo od mnoštva, utisne Svoje prste u njegove uši, zatim pljune i dotakne se

njegova jezika. Save

34 Upravi pogled u nebo, uzdahne i kaže mu: "Effata!" - to će reći: "Otvori se!"

35 I odmah mu se otvoriše uši i razdriješi spona jezika te stade govoriti razgovijetno.

36 A Isus im zabrani da nikome ne kazuju. No što im je On više branio, oni su to više razglašavali

37 i preko svake mjere zadivljeni govorili: "Dobro je sve učinio! Gluhima daje čuti, nijemima govoriti!"

 

 

ISUS ME OZDRAVIO !!!

 

Dragi Isuse, budi samnom dok ovo pišem, sjedni se tu kraj mene i vodi moje misli..Ja znam da si Ti sad jako sretan..što ću pisati o Tebi i tvojoj Ljubavi a sve s namjerom ne bi li koju dušicu još bliže privukla k Tebi da još više uvidi kolika si Ti Ljubav i Mudrost. Hvala Ti Isuse za sve što činiš za mene i kroz mene..

Dragi moji podijeliti ću sa vama svoje iskustvo ozdravljenja. J Od trenutka kada sam u molitvi zamolila Isusa da ponese i moju nagluhost do sada prošlo je malo više od tjedan dana. Namjerno sam si ostavila to vrijeme da vidim gdje sam sada, kako sam, proanaliziram neke svoje postupke, pogreške da bi kada ću vam pisati moje svjedočanstvo ono stvarno bilo ohrabrenje, poticaj i pomoć po putu. Moja je molitva za sve nas da svakim danom sve više upoznajemo našeg voljenog Oca i naučimo prisvajati sve blagoslove koje je za nas pripremio. 

Read more...