Korištena maramica

Korištena maramica

„I Bog je činio ne mala čudesa po rukama Pavlovim, tako da bi i rupce za znoj i pojase od tijela njegova nosili na bolesnike, i ostavljale su ih bolesti i zli su dusi izlazili iz njih.“ (Djela 19:11-12)

Rada je bila na propovijedi apostola Lorensa Novosela. Nakon propovijedi, tijekom razgovora s njime, Rada ga je zatražila maramicu. Apostol Lorens nije imao drugu pa joj je ponudio svoju korištenu maramicu koju je ona prihvatila. Rada ju je naposljetku ponijela sa sobom kući.

Došla je kući i mama joj je prijavila jaku glavobolju i tražila tablete. Rada joj je rekla da ima nešto bolje, sjetila se Djela 19:11 – 12 i stavila mami maramicu na glavu i istog trena je bol nestala. Onda ju je mama premjestila na ostala bolna mjesta i bol je nestajala. Danas, kako Rada kaže „maramica radi i dalje“. Sada ju mama drži pod jastukom.

Hvala ti Isuse! Pomazanje i sila su dostupni i po tkaninama pomazanih Kristovih slugu.

Ovo zanimljivo i simpatično svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

 

images1

Molitva pomazivanja tkanine i svjedočanstva

Molitva pomazivanja tkanine i svjedočanstva

(Pomazane tkanine otklonile bol i smetnju hrkanja)

„Bog je po Pavlovim rukama činio izvanredna čudesa tako da su s njegovog tijela maramice, rupce stavljali na bolesnike i bolesti bi nestajale, zli duhovi bi izlazili.“ (Djela apostolska 19:11-13)

Kao što je Pavao u Isusovo ime iscjeljivao preko rubaca, tako i apostol Lorens Novosel redovito uzima tkanine i pomazuje ih tako što se pomoli nad njima da ostvare učinak.

U ovom svjedočanstvu, gospođa svjedoči o učincima pomazanih tkanina u njezinom životu i životu njene obitelji. Naime, njezini najbliži ne vjeruju u Isusa, ali nakon čudesa koja su uslijedila sve se više raspituju o Ekipici i o seminarima.

Njezinu mamu je jako boljelo koljeno, zbog čega je stavljala pomazane tkanine na bolna mjesta. Pomazanje se očitovalo i bol je nestajala.

I sama je imala ozljedu zbog koje ju je pri promjeni vremena vrat bolio. Gospođa bi stavila pomazanu tkaninu na to mjesto i bol bi nestala. Na mjesto boli spustilo bi se pomazanje, to područje bi se zagrijalo, a bol bi prošla.

Također, muž joj je toliko jako hrkao da nije mogla spavati, ali od kad je stavila pomazane tkanine pod jastuk on uopće više ne hrče!

Hrkanje prati nedostatna opskrba mozga kisikom što uzrokuje loš san, česta buđenja i umor. Ometa druge ljude, a upućuje na neke bolesti poput oštećenja nosne sluznice, lošeg tonusa mišića u ždrijelu i jednjaku, raznih zadebljanja tkiva grla.

Isus je kroz pomazane tkanine u životu ove gospođe učinio mnoge promjene.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1