Ema i alergija na proteine mlijeka

Ema i alergija na proteine mlijeka

Poslušajte svjedočanstvo Doris o tome kako je njenu malu kćer po polaganju ruku Isus čudesno iscijelio od alergije.

Djevojčici Emi (2. god) je u dobi od dva mjeseca uslijed prisutne krvi u stolici utvrđena alergija na proteine u mlijeku.

Alergija na proteine mlijeka je najčešći oblik nutritivne alergije u dojenčadi i male djece. Simptomi se najčešće očituju na koži, gastrointestinalnom i respiratornom sustavu. Liječenje se vrši otklanjanjem alergena.

Stoga, nije smjela dolaziti u doticaj s mlijekom i mliječnim proizvodima. Kada god bi došla u kontakt s njima, dobila bi grčeve, sluzavu meku stolicu i osip po tijelu. To bi trajalo danima i nakon nekog vremena bi prestali problemi. Svakih pola godine je radila analizu stolice i uvijek bi bila pozitivna, tj. krv bi bila prisutna u stolici.

Njezina mama Doris je dolazila u Osijek na seminar apostola Lorensa Novosela. Na zadnji dan seminara je dovela svoju kćer Emu. Tražila je za nju molitvu.

Apostol se po polaganju ruku u Ime Isusa Krista pomolio za Emu i problemi i alergija su nestali. Krv u stolici je nestala i djevojčica je ozdravila. Nakon molitve, radila je test na krv u stolici i bio je negativan. Bila je na testiranju i utvrđeno je da više nema nikakvu alergiju na proteine mlijeka.

Isus je stvarno čudesan i hoće nas presresti u svakoj situaciji našeg života, djelujući u našem ili u životima naših bližnjih.

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1