Ema i alergija na proteine mlijeka

Ema i alergija na proteine mlijeka

Poslušajte svjedočanstvo Doris o tome kako je njenu malu kćer po polaganju ruku Isus čudesno iscijelio od alergije.

Djevojčici Emi (2. god) je u dobi od dva mjeseca uslijed prisutne krvi u stolici utvrđena alergija na proteine u mlijeku.

Alergija na proteine mlijeka je najčešći oblik nutritivne alergije u dojenčadi i male djece. Simptomi se najčešće očituju na koži, gastrointestinalnom i respiratornom sustavu. Liječenje se vrši otklanjanjem alergena.

Stoga, nije smjela dolaziti u doticaj s mlijekom i mliječnim proizvodima. Kada god bi došla u kontakt s njima, dobila bi grčeve, sluzavu meku stolicu i osip po tijelu. To bi trajalo danima i nakon nekog vremena bi prestali problemi. Svakih pola godine je radila analizu stolice i uvijek bi bila pozitivna, tj. krv bi bila prisutna u stolici.

Njezina mama Doris je dolazila u Osijek na seminar apostola Lorensa Novosela. Na zadnji dan seminara je dovela svoju kćer Emu. Tražila je za nju molitvu.

Apostol se po polaganju ruku u Ime Isusa Krista pomolio za Emu i problemi i alergija su nestali. Krv u stolici je nestala i djevojčica je ozdravila. Nakon molitve, radila je test na krv u stolici i bio je negativan. Bila je na testiranju i utvrđeno je da više nema nikakvu alergiju na proteine mlijeka.

Isus je stvarno čudesan i hoće nas presresti u svakoj situaciji našeg života, djelujući u našem ili u životima naših bližnjih.

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte ovdje.

 

images1

Iscjeljenje od alaktaze i ulkusnog gastritisa

Iscjeljenje od alaktaze i ulkusnog gastritisa

(Ana T- molitva i svjedočanstvo)

Ana iz Splita rodila se s nedostatkom enzima laktaza koji služi za probavu laktoze (stanje poznato pod nazivom alaktaza). Laktoza je mliječni šećer koji se nalazi u svim mliječnim proizvodima. Nedostatak tog enzima karakteriziraju grčeviti bolovi u trbuhu, kruljenje u crijevima, mučnine, proljevi i nadimanje. Uz sve to, Ana je imala i ulkusni gastritis (upala sluznice želuca s posljedičnim razvojem čira)zbog čega bi joj se nakon svakog obroka javila napuhanost, bol u želucu ili crijevima i grčevi, koji bi bili toliko jaki da bi se cijela preznojila. Na sam miris mliječnog proizvoda, javila bi joj se mučnina.

Prilikom posjete apostola Lorensa Novosela Splitu, Ana je po polaganju ruku primila iscjeljenje za svoj problem. Kada je u srcu osjetila kako je iscjeljenje doista primila, odvažila se pojesti sir. Iako joj se sam okus sira nije svidio, Ana ga je mogla prožvakati bez ikakve pojave simptoma. Inače bi bilo dovoljno da samo stavi sir u usta da se počne grčiti i da bolovi postanu nepodnošljivi. Idućih nekoliko dana, slijedom okolnosti, nekoliko puta se našla u situaciji da je jela mliječne proizvode i to bez ikakvih problema i simptoma.

Kako je bilo prije, a kako je sad i cijeli niz zanimljivih događaja nakon iscjeljenja poslušajte u nastavku.

 

images1

Iscjeljenje od gastritisa

Iscjeljenje od gastritisa

ANA MARIJA SVJEDOČANSTVO

Ana-Marija je mlada djevojka koja je bolovala od gastritisa 6 godina te joj je liječnik prepisao terapiju koju je redovno morala piti.

Gastritis je u današnje vrijeme vrlo raširen, a podrazumijeva upalu sluznice želuca koja se javlja uslijed bakterijske infekcije (H. pylori), prevelikog korištenja lijekova, alkohola, te teških sustavnih bolesti. Simptoma je mnogo: bolovi u gornjem dijelu trbuha, nadutost, osjećaj sitosti nakon što se pojede količina hrane manja od normalne porcije, oslabljen apetit, mučnina ili povraćanje, problemi sa stolicom. Bitno ga je liječiti, jer u suprotnom može doći do razvoja čira, pa i karcinoma želuca.

U Kutini, gdje je apostol Isusa Krista Lorens Novosel držao seminar i davao izvješće o događajima iz nedavne posjete Splitu, bila je i ona. Apostol je pustio audio snimku svjedočanstva Ane iz Splita koja je po polaganju ruku primila iscjeljenje od alaktaze i ulkusnog gastritisa. Kad su počeli slušati snimku, Ana-Marija se sjetila prijateljice Matee koja je primila iscjeljenje bez polaganja ruku i u tom trenu počela je osjećati trnce u rukama, dlanovi su joj se zažarili i imala je osjećaj kao da će joj ruke krenuti prema gore. Pojavila se bol u želucu ista kao kad bi imala napadaj gastritisa. U srcu je znala da prima iscjeljenje i počela je zahvaljivati Isusu. Imala je osjećaj kao da joj u želucu raste novo tkivo. Bol je odjednom prestala, a nakon seminara posvjedočila je apostolu kako je primila iscjeljenje. Nakon što su zajedno dali ispovijed vjere o primljenom iscjeljenju, apostol ju je pitao od čega bi joj se pojavio napad, odnosno, nakon čega što pojede bi ju želudac najviše bolio. Ana-Marija je odgovorila od ljute hrane, koju je inače jako voljela jesti. Kako bi dokazali iscjeljenje, stavili su ga na probu. Ana-Marija je pojela ljute feferone koje inače ne bi smjela jesti, jer bi dobila velike napadaje grčeva i boli. No, te večeri, nakon što ih je pojela nije bilo ni traga grčevima i boli. Drugi dan za doručak je ponovno pojela nešto o čemu prije nije mogla niti sanjati- kavu i napolitanke. No, ni tada nije imala nikakvih simptoma niti boli. Od iscjeljenja je prošlo 10 dana, a gastritisa više nema! Hvala Ti Isuse!

Zanimljivo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Svjedočanstvo od Josipa, čudesno iscijeljenje Jednjaka i želudca

Umjesto transplatacije- čudesno iscjeljenje jednjaka i želuca

Nemojte propustiti poslušati ovo značajno svjedočanstvo Josipa iz Belog Manastira koji je primio čudesno iscjeljenje jednjaka i želuca zbog gastritisa i posljedično čireva na želucu.

Gastritis je upala sluznice želuca koja se javlja uslijed bakterijske infekcije (H. pylori), prevelikog korištenja lijekova, alkohola, te teških sustavnih bolesti. Simptoma je mnogo: bolovi u gornjem dijelu trbuha, nadutost, osjećaj sitosti nakon što se pojede količina hrane manja od normalne porcije, oslabljen apetit, mučnina ili povraćanje (želučani sadržaj, krv, sadržaj poput taloga kave), stolica crna kao katran ili krvava stolica te umor (ako dođe do razvoja anemije). Bitno ga je liječiti, jer u suprotnom može doći do razvoja čira, pa i karcinoma želuca. Kada želučani sokovi, zbog nedostatka sluznice nagrizaju želučano tkivo nastane čir. Zadnja faza, ukoliko se ne liječi je pojava karcinoma.

Josip je od 2015. godine imao dijagnosticiran gastritis koji je uznapredovao te su se pojavili čirevi na želucu i oštećenje jednjaka. Zbog toga je imao velike grčeve u stomaku i osjećaj kamena u želucu te je pio velike količine tableta. Često je povraćao krv, imao problema sa stolicom, vrtoglavicom i mučninom. Nakon što bi povratio, osjećaj težine bi se smanjio, ali bolovi bi ostali. Otišao je liječniku na analizu, zatim je poslan na gastroskopiju, nakon čega se ustanovilo da ne postoji druga opcija nego operacija i vađenje trećine jednjaka te zbog prevelikog oštećenja, moguća transplatacija želuca.

Josipa je prije dva tjedna posjetio Kristov sluga Stjepan Šarić i zbog njega je počeo držati Riječ u Belom Manastiru. Josip je bio redovit u dolascima, ali jedan dan nije mogao doći te je nazvao Stjepana i rekao mu da mu je bilo jako loše. Idući susret zajednice Josip je došao, a nakon Riječi bila je molitva za njegovo iscjeljenje. Tokom molitve bilo je velikih očitovanja i osjetilo se veliko prisustvo Duha.

Nakon počivanja u Duhu Josip je osjetio veliko olakšanje.

Nakon molitve otišao je doktoru na kontrolu te je ponovno išao na gastroskopiju i kolonoskopiju. Liječnik se čudio i nije mogao vjerovati što se dogodilo! Rezultati su pokazali da je sve u redu sa želucem i jednjakom te da nema nikakvih oštećenja! Josip mu je posvjedočio da je to Isusovo djelo, a doktor mu je odgovorio u čudu da to onda mora značiti da Isus doista postoji i da ga je iscijelio, te savjetovao da ostane u nastojanju i molitvi.

Još je preostalo uzeti uzorke i poslati ih na analizu. Nalazi su ponovno potvrdili da je sve u redu, da se jednjak proširio i da operacija nije potrebna!

Doista jedno prekrasno i čudesno svjedočanstvo o živom Isusu i Njegovom djelovanju kroz sluge u ovim vremenima!

Hvala Ti i slava Isuse!

Ovdje poslušajte svjedočanstvo!

 

images1

Želučano-crijevna viroza nestala nakon molitve

'Evo da posvjedočim nešto ukratko. Prije koje jutro probudili su me abnormalni grčevi u trbuhu. Ja sam jedva ustala do wc-a… Skužila sam nakon duuuugooog i 'tečnog' druženja sa wc školjkom da se radi o nekakvoj crijevnoj virozi vjerovatno, jer ništa pokvareno nisam jela pa trovanje nije. Bolovi, mučnina, slabost u cijelom tijelu, temperatura… Molila sam, ali nisam ustrajala u pozitivnoj ispovijedi jer me slabost svladala. Onda sam u toj nemoci nazvala Lorensa da skace u pomoc :D

Read more...

Propustila molitvu radi drugih u potrebi i primila iscjeljenje

Propustila molitvu radi drugih u potrebi i primila iscjeljenje

Dajte i dat će vam se, mjera dobra, nabijena, natresena, preobilna dat će se u krilo vaše...“ (Luka 6:38)

Na seminar apostola Lorensa Novosela, dolazila je gospođa Zlata koja je danima trpjela bolove između lopatica i u prsima te u ruci. Otišla je liječniku na pregled kako bi utvrdili uzrok boli, no nije uspio utvrditi točan razlog, pretpostavio je da kiselina u želudcu koja se penje kroz jednjak stvara problem.

Posljednji dan seminara apostol Lorens Novosel molio je za sve one koji su prijavili tegobe i bolesti, tako je i Zlata prijavila svoje bolove. Zlata je za vrijeme molitve za bolesne, odlučila ustupiti svoje mjesto za molitvu drugima. Kada je apostol prolazio pored nje kako bi se pomolio za nju, ona mu je rekla da neka moli za druge, a u sebi je rekla: „Isuse liječi one kojima je potrebnije“. U tom momentu osjetila je u tijelu olakšanje i shvatila da više nema boli. Primila je iscjeljenje od svojih boli i tegoba.

One su čudesno nestale bez molitve zbog njezine žrtve za druge u potrebi.

Nije li ovo divan dokaz kako brinući se za druge žrtvenom ljubavlju neminovno blagoslov spuštamo na sebe?!

Nastavak svjedočanstva poslušajte ovdje.

 

images1

Alergija na mrkvu... slabovidnost

Dragi moj i mili Lorice

Moram ti dat jedno predivno svjedocanstvo.

Znas da si se molijo u Osijeku za mene zbog alergije na mrkvu.

 

(Lorens: To je bilo sada u Osijeku, zadnje večeri!)

 

Ja ti vec vise od 8 godina nejedem mrkvu jer svaki put kad bi je pojela svježu javilo bi se peckanje i natekle bi mi usne.Pa bi me svi zafrkavali kako nemoram dat velike novce za povećavanje usana kad mogu za dzabe..hahahah...

Prvi put se dogodilo prije 8 godina dok sam radila i jela sam sendvič u kojem je bilo naribane mrkve.

Dok sam ga jela osjetila sam peckanje na usnama neznajuc zasto da bi do kraja sendviča sva natekla do nosa i oka.

Jos tad nisam znala od cega je ali kasnije svaki put kad bi jela mrkvu to bi se događalo i prestala sam je jest.

Read more...