Branko i kronični bronhitis uz pušenje...

Nestanak ovisnosti i iscjeljenje od bronhitisa

Branko je pušio od svoje devete godine, a sveukupno 26 godina. Zajedno s pušenjem, dobio je kronični bronhitis zbog kojeg je znao kašljati 3-5 mjeseci bez prestanka. Niti jedan liječnik ni lijek nije mu mogao pomoći zaustaviti kašalj.

Bronhitis je upala sluznice bronha ili dušnica kojima zrak prolazi izvana u pluća i obrnuto. Glavni simptomi su jaki kašalj i iskašljavanje sluzavog sadržaja. Kronični bronhitis je teži oblik bolesti koji nastaje dugotrajnom iritacijom sluznice bronha, a traje najmanje tri mjeseca tijekom dvije uzastopne godine. Obično se javlja uslijed pušenja ili izloženosti štetnim česticama prašine ili dima, na radnom mjestu ili okolišu stanovanja. Njegovi su simptomi ponavljajući, nema mogućnosti potpunog ozdravljenja i svakako je jedan od uvjeta da se razvije kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB).

Branko se pokušao osloboditi ovisnosti o pušenju, te je često želju za cigaretom nadomještao hranom, ali to mu nije pomoglo. Nakon obraćenja i pokajanja za grijehe, ponovno je pokušao prestati pušiti, međutim, još nije bio dovoljno podučen da bi znao kako se riješiti te ovisnosti zauvijek. Nakon molitve apostola Isusa Krista, Lorensa Novosela, Branko je s tri kutije cigareta dnevno spao na niti jednu. Od molitve je prošlo mjesec i pol, a želja za cigaretama nije se vratila. Za primanje iscjeljenja od kroničnog bronhitisa morao je stajati na Riječi i držati ispovijed vjere oko tri tjedna, prije nego se iscjeljenje u potpunosti očitovalo. Branko je redovno ispovijedao kako je zdrav u Ime Isusa Krista i kako nema bronhitis te je jedan dan samo primijetio kako više ne kašlje. Hvala Ti Isuse!

Cjelovito svjedočanstvo o iscjeljenju i Brankovom putu do Istine i oslobođenja poslušajte u nastavku!

images1