Mirjana i mrena...

Mirjana i mrena

Jedna od 500 osoba godišnje oboli od očne mrene. Nije li velika stvar kada se izbjegne njena operacija i primi iscjeljenje od Isusa kao što je Mirjana primila?!

Mirjana je došla uznemirena na propovijed apostola Lorensa Novosela zbog mrene na očima koju je sutradan trebala ići operirati.

Očna mrena jest zamućenje očne leće koje uzrokuje zamagljenje vida. Najčešći oblik mrene je tzv. "siva staračka mrena", čiji naziv dolazi od sivog izgleda koji leća poprimi u fazi zrele katarakte. Za vrijeme stvaranja mrene, svjetlo koje ulazi u oko se zaustavlja i iskriv­ljava, što uzrokuje postupno, ali bezbolno zamućivanje vida. Mrene su glavni uzrok sljepoće. Pojavu mrene prati oslabljen vid, vid kao kroz maglu, otežano gledanje na suncu zbog raspršivanja zraka svjetlosti pri prolazu kroz leću, teže snalaženje u prostoru, otežano čitanje te loš vid noću. Liječi se operacijom.

Nakon propovijedi, apostol Lorens se pomolio za Mirjanu u Ime Isusa Krista i njoj je mrena odmah spala s očiju i primila je iscjeljenje. Odlučila je drugo jutro otići doktorima posvjedočiti da ju je Isus iscijelio. Isus je stvarno čudesan.

Cijelo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1