Moje svjedočanstvo...krv u mokraći

Čudesno iscjeljenje krvi u mokraći

Isus Krist dan danas djeluje i pun je milosrđa i razumijevanja za nas, svoju djecu kojoj želi sve dobro i zdravlje kako bi mogli širiti Evanđelje Njegove Ljubavi. Prilažemo vam svjedočanstvo o iscjeljenju krvi u mokraći samog apostola Lorensa Novosela koji se u Ime Isusa Krista pomolio nad tom situacijom i primio iscjeljenje.

Apostol Lorens je jedno jutro primijetio pritisak u mjehuru te osjet peckanja prilikom mokrenja.

Peckanje, pritisak te krv u mokraći najčešće su simptomi infekcija mokraćnog sustava. Za liječenje takvih infekcija koriste se uglavnom antibiotici.

Kada je vidio da se infekcija pokušava pojaviti, Lorens se pomolio u Ime Isusa Krista za tu infekciju, odbio svaki simptom i pojavu infekcije. Cijelo vrijeme je zahvaljivao Isusu i ispovijedao svoju vjeru izgovarajući stihove iz Pisma. Tijekom dana krenuo je na trening. U jednom je trenutku otišao mokriti tijekom čega se pojavio obilan nalet krvi. Na to je on počeo i dalje zahvaljivati i ispovijedati svoju vjeru. Odbio je svaku pomisao da ima infekciju. Popodne je išao u molitvu prije službe nakon čega je ponovno išao mokriti i svi simptomi su nestali, a on je normalno obavio nuždu bez krvi, peckanja i pritiska.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1