Baka Slavica, dva i pol mjeseca nakon molitvi

Baka Slavica, dva i pol mjeseca nakon molitvi (bubreg)

Stanje nakon molitve joj se poboljšalo 100%!

Baka Slavica je prvi puta došla na seminar u Osijeku u četvrtom mjesecu s bolovima u bubregu. Nakon propovijedi apostol Lorens Novosel se po polaganju ruku u Ime Isusa Krista pomolio za njen bubreg s kojim je imala problema. Baka je odmah po molitvi primila iscjeljenje.

Došla je ponovno na seminar nakon dva i pol mjeseca i posvjedočila o tome kako od tada, do ovog seminara u sedmom mjesecu, nije imala više nikakve bolove niti problema s bubregom. Znači, cijelu zimu je imala problema s time, a po molitvi je sve nestalo! Isus ju je iscijelio. Stvarno čudesno!

Kako sama kaže: „Sve što se tiče bolesti i napada, po molitvi Isusu odlazi... Ne bi bila zdravija ni od svojih 50 godina kao što sam sad.“

Nije li prekrasno vidjeti djetinju vjeru koju ova baka ima?!

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Baka Slavica i bolovi bubrega

Baka Slavica i bolovi bubrega

Baka Slavica ima 77 godina i od nedavno je počela dolaziti na seminar apostola Isusa Krista Lorensa Novosela. Došla je zbog znatiželje, jer je htjela vidjeti o čemu se, zašto i kako radi, ali i ako je moguće da joj se otklone smetnje koje ima. Unazad mjesec dana baku Slavicu je jako bolio bubreg na lijevoj strani, pogotovo kad je spavala. Otkad je krenula na seminar prošlo je dva dana i u ta dva dana slušanja Riječi baki je bol potpuno nestala. Kaže kako osjeća veliko olakšanje te nadodaje:“Kao da ono, nisam ni imala. Nestalo!“

Hvala Ti Isuse!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Moje svjedočanstvo...krv u mokraći

Čudesno iscjeljenje krvi u mokraći

Isus Krist dan danas djeluje i pun je milosrđa i razumijevanja za nas, svoju djecu kojoj želi sve dobro i zdravlje kako bi mogli širiti Evanđelje Njegove Ljubavi. Prilažemo vam svjedočanstvo o iscjeljenju krvi u mokraći samog apostola Lorensa Novosela koji se u Ime Isusa Krista pomolio nad tom situacijom i primio iscjeljenje.

Apostol Lorens je jedno jutro primijetio pritisak u mjehuru te osjet peckanja prilikom mokrenja.

Peckanje, pritisak te krv u mokraći najčešće su simptomi infekcija mokraćnog sustava. Za liječenje takvih infekcija koriste se uglavnom antibiotici.

Kada je vidio da se infekcija pokušava pojaviti, Lorens se pomolio u Ime Isusa Krista za tu infekciju, odbio svaki simptom i pojavu infekcije. Cijelo vrijeme je zahvaljivao Isusu i ispovijedao svoju vjeru izgovarajući stihove iz Pisma. Tijekom dana krenuo je na trening. U jednom je trenutku otišao mokriti tijekom čega se pojavio obilan nalet krvi. Na to je on počeo i dalje zahvaljivati i ispovijedati svoju vjeru. Odbio je svaku pomisao da ima infekciju. Popodne je išao u molitvu prije službe nakon čega je ponovno išao mokriti i svi simptomi su nestali, a on je normalno obavio nuždu bez krvi, peckanja i pritiska.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Bubrežni kamenci

Isus Ivanice!
Zelim reci da me je Isus iscjelio kada si molila i polozila ruke na mene.
Pocetkom godine su krenuli problemi, temperatura i tupa bol u ledjima. Popila sam antibiotike i to se smirilo na kratko te se opet vratilo. Otisla sam na daljnje kontrole gdje je ustanovljeno da imam pijesak, ciste, kamene u bubregu i dobila par kutija lijekova i uputu da se javim kad popijem da se vidi sta dalje. A mogucnosti su bile da kameni sami krenu sto je izrazita bol ili da narastu jos veci pa da se operacijski odstrane jer to nisu kameni koji se mogu razbiti. Dakle ne bas sjajno.
Kad smo se srele Ivana i ja, tako sam joj i ispricala i ona je iste te veceri molila i polozila ruke na mene zbog cega sam ja osjecala izrazitu vrucinu.

Read more...