Lorrena - svjedočanstvo - molitva za prijateljicu

Iscjeljenje djevojčice (11g.) po molitvi prijateljice

(Lorena - svjedočanstvo - molitva za prijateljicu)

Lorena je djevojčica od 11 godina koja je došla do svjetla Čiste Istine prije svega nekoliko dana. I u tako kratkom vremenu srcem je primila sve što je čula te je to počela i prakticirati. Naime, u školi s njom ide jedna prijateljica koja ima kožnu bolest, toliko vidljivu da su joj se sva djeca u školi rugala kako je zarazna i šugava. Doktori su tvrdili kako ju mogu liječiti tek kad napuni 14, 15 godina. Lorenu je cijela situacija dirnula u srce, osjetila je žalost zbog toga, te ju je zagrlila i pomolila se u Ime Isusa Krista za nju. Idući dan prijateljica je došla bez ikakvih znakova bolesti! Nije li ovo svjedočanstvo dokaz kako trebamo stati pred Oca s dječjim povjerenjem i nevinošću, vjerujući da će nas Otac uslišiti te tako možemo primiti sve što ga molimo?

Hvala Ti Isuse!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku

 

images1

Svjedočanstvo o iscjeljenju izranjavanih stopala

Svjedočanstvo o iscjeljenju izranjavanih stopala

(bolne rane i žuljevi)

Ovo iscjeljenje se dogodilo u Mostaru kada je bio kompletiran seminar apostola Lorensa Novosela „Isusove Riječi“.

Dotična je imala bolna stopala puna žuljeva i rana od odrađene sezone na moru.

Upoznata s Isusovom ljubavi, bol je strpljivo nastojala nositi s Njim i nije tome svemu pridavala veliku važnost.

Na blagoslovima, apostol Lorens se molio polažući ruke na sve prisutne. Sutradan je za dobro jutro dobila iscijeljena, mekana stopala. Nigdje nije bilo ničega, a rane i žuljevi su u potpunosti nestali.

Baš veličanstveno! Koja krema na tržištu to može učiniti preko noći?

Isusu je stalo do vas, upoznajte Ga!

Svjedočanstvo poslušajte ovdje.

 

images1

Iscjeljenje stopala od 7 kurjih očiju

Kurje oči

(Iscjeljenje stopala od 7 kurjih očiju)

Nakon bezuspješne posjete pedikeru, pored jednog kurjeg oka, pojavilo se i 6 novih.

Stella svjedoči: „Bolilo je užasno pri hodu... pri svakom pritisku, nekad bi, kad bi samo sjedila, znalo peć stopalo, bilo je užasno neugodno...“

Unatoč svojoj slaboj vjeri pristala je na molitvu računajući na Isusovu milost. Nakon molitve apostola Lorensa Novosela uslijedilo je postupno iscjeljenje kurjih očiju. Isprva nisu bile vidljive nikakve promjene, ali nije prošlo dugo vremena i prilikom hodanja djevojka više nije osjećala bol, nakon toga je jedno kurje oko potpuno nestalo, a kako je nestalo ostalih 6 poslušajte u svjedočanstvu.

Kurje oko je debelo i tvrdo zadebljanje na koži nastalo uslijed prekomjernog pritiska i trenja, a u nekim slučajevima postoji i genetska sklonost za njihov nastanak. Najčešće se pojavljuje na stopalima, a moguća je pojava i na dlanovima. Kurje oko karakterizira tvrdi vršak (korijen) u obliku trna koji je usmjeren prema srednjem sloju kože gdje pritišće živčana vlakna, zbog čega su kurje oči jako bolne na pritisak te otežavaju hodanje. Postoje razne metode uklanjanja kurjih očiju, od prirodnih lijekova, preko laserskog uklanjanja, medicinske pedikure do kirurškog odstranjivanja. Kurje oči se uspješno liječe uglavnom ako se uzrok (npr. neprimjerena, neudobna, uska obuća) otkloni, ali nažalost, u velikom broju slučajeva liječenje zna biti bolno, dugotrajno, često bezuspješno ili se kurje oko nakon nekog vremena opet vrati.

Koliko puta nismo imali dovoljno vjere u to da nas Isus može i želi osloboditi od neke fizičke (ali i duševne) tegobe i već tu odustanemo od toga da se oslobodimo te smetnje? Kroz ovo iscjeljenje Isus nam pokazuje koliko je zapravo pun razumijevanja i koliko je Njegova Ljubav veća čak i od naše nevjere i da će uvijek pronaći put i način da nam pokaže koliko nas voli i koliko Mu je stalo do toga da smo sretni i da uživamo blagoslov zdravlja koji nam pripada.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte ovdje.

images1

Iscjeljenje ruku

Isus krist me iscjelio ruke sozo seminar kako proimiti iscjeljenje
 
Zovem se Maja i imam 44 godine. Oko 27 godina bolovala sam od izvjesne kožne bolesti koja se manifestirala otvaranjem rana na rukama (uglavnom na prstima i nadlanici- jače na desnoj, a manje na lijevoj ruci). Prsti bi mi bili otečeni i koža ljuskava, upaljena i ispucana. Stalno bi u dubini tkiva osjećala kao da imam jedan uvijek aktivni vulkan koji bi na površinu izbacivao prvo sitne mjehuriće i upalu, a zatim bi koža postajala gruba i bez vidljivog uzroka bi se otvarala u rane. Dijagnoze raznih dermatologa koje sam posjećivala su varirale u rasponu: neurodermitis, kontaktna alergija, psorijaza...U svakom slučaju, jedinu pomoć koju sam od liječnika dobivala su bile kortikosteroidne kreme...njima bi mazala ruke samo kada bi situacija bila baš neizdrživa, pa bi mi se koža kroz nekoliko dana mazanja oporavila do podnošljive mjere.

Read more...

Bradavice

Bradavice...

 

Evo moje svjedočanstvo o iscjeljenju od Isusa, nisam to napisala iako sam vam već pričala.

 

Kad je Lorens držao svoj prvi seminar u Blatu na Korčuli ja sam objašnjavala mami o čemu je zapravo taj seminar i kako Isus liječi i ozdravlja ljude naravno ako vjeruju, jer On je isti jučer danas i zauvijek (Hebrejima 13:8), a ona mi je podrugljivo odgovorila zar mislim da će meni sad Isus iscjelit moje bradavice na ruci i nozi i ja sam onako s uvjerenjem uzviknula da hoće (Marko 11:23), i nekoliko dana nakon toga su mi se povukle bradavice na ruci*, a one na nozi su se osušile i otpale... U to vrijeme sam se bila pomolila Isusu i pokajala se u vezi nekih mojih djela koja sam počinila u prošlosti...  Isus.

Read more...