Vjera dolazi sad – iscjeljenje po Očevoj riječi - Majda

Vjera dolazi sad – iscjeljenje po Očevoj riječi

Majda je prisustvovala seminaru koji je vodio apostol Lorens Novosel. Slušala je Lorensa s tolikom koncentracijom i otvorenim duhom da se nije pomaknula s mjesta. Nikada joj se to nije dogodilo u životu. Znala je otprije za Isusa i za žrtvu na križu, ali joj nitko nikada nije tako približio Isusa kao Lorens.

Tako je jedan dan seminara došla s velikim bolovima u rukama i nogama, boljele su je kosti. Trpila je cijeli seminar i slušala Lorensa. Bila je željna Duha, duša joj je bila otvorena. Lorens je krenuo u molitvu za potrebite i izlagao upute. Ključna je rečenica za nju bila da se vjera dobiva sad. Majda je samo pratila njegove riječi i u jednom trenutku vidjela u duhu Isusa na križu i Njegove rane. Slušala je upute i „gledala“ Isusa te je odjednom spoznala po prvi put da je Isus zaista umro na križu za nju. Osvijestila je upute koje je Lorens prenosio i mislila na Isusa i kako nas je iscijelio svojim ranama. U tom trenutku prestala je sva bol, u rukama i nogama. Shvatila je da je dotakla istinu o Isusu i Isus joj je preko Lorensovih uputa dao iscjeljenje.

Cjelovito Majdino svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Ankica svjedočanstvo

Iscjeljenje od reumatskog artritisa

Ja sam mislila da ću biti invalid.“ Bila je izjava Ankice o njezinom stanju.

Ankica se nakon više od pet godina već par mjeseci diže lagano i bez bolova. Naime, bolovala je od reumatoidnog artritisa.

Artritis je upalna bolest vezivnog tkiva koja se najčešće očituje na zglobovima (šake, stopala, gležnjevi, koljena, podlaktice, kukovi, donji dio leđa i vrat). Upala izaziva oteknuće i bol, ponekad i nepokretnost.Artritis se javlja u više oblika, a najčešći su osteoartritis, giht i reumatoidni artritis. Najčešći oblik je osteoartritis koji zahvaća hrskavicu zgloba, smanjuje njenu funkcionalnost, a u težim slučajevima dovodi i do potpunog uništenja zgloba. Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja također oštećuje hrskavično tkivo i time dovodi do deformacije zgloba. Ako se ne liječi, upalni proces razara hrskavicu do te mjere da se više ne može obnoviti, nerijetko prelazi na kosti, a može zahvatiti i ostale organe (koža i potkožno tkivo, mišići, oči, pluća, srce, krvne žile te bubrezi). Ova vrsta artritisa je jedan od najčešćih uzročnika kroničnog invaliditeta, a medicinski gledano uzrok mu je nepoznat. Iako ne postoji odgovarajući program liječenja, pravovremenim otkrivanjem bolesti i primjenom odgovarajuće terapije moguće je smanjiti upalne procese i spriječiti oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te očuvati pokretljivost, usporiti napredak oboljenja koje uzrokuje invalidnost a kod nekih metoda dolazi i do mirovanja bolesti.

 

Stanje joj se stalno pogoršavalo, doktorica ju je upozoravala na to da će postati osoba s invaliditetom.

Slušajući seminare apostola Lorensa Novosela, doživljavajući svaki taj seminar kao Božansku Riječ koja ju je razotkrivala, počela je u svakodnevici primjenjivati ono što je primila kroz seminare i „po putu“, pet mjeseci kasnije primila je iscjeljenje.

Ovo svjedočanstvo je primjer što zapravo živi odnos s Isusom može postići, a Ankica ga zaista ima.

Ovo divno i vrlo poučno svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1

Ljubica i hernija diska

Draga Ivana,

Evo, prošlo je dva mjeseca od mojeg iscjeljivanja u Ime Isusa Krista. Ja sam nova osoba izvana i iznutra. Iznutra sam ispunjena mirom i neopisivom ljubavlju.

A izvana, to je već druga priča.

Samo da se osvrnem na moj problem oko kralježnice koji traje godinama.

Još dok sam bila mlada cura,1980.g. sam imala tešku saobraćajnu nesreću gdje je došlo do uklještenja živca i pomaknuća kralježaka.

Tako sam uz svakakve probleme i bolove i terapije dva puta godišnje živjela do 2010.god.

Problemi su bili takvi da više nisam mogla kontrolirati nogu, nisam se mogla sagnuti, niti dugo sjediti a niti ležati.

Zbog takvog stanja liječnici su mi dijagnosticirali Herniu diska L4-L5 (Lumbalna diskus hernija) i odlučili da moram na operaciju.

No, nakon operacije, stanje nije bilo baš najbolje i dalje su bili ograničeni pokreti tijela. Zbog toga sam otišla i ranije u mirovinu jer je za moj posao bio nužan fizički rad.

I tako uz bolove, fizikalne terapije i vježbe vrijeme je prolazilo.

Sve do 22.07.2017. god kad sam se poskliznula u kupaoni i pala gdje je došlo

do prijeloma lumbalnog kralješka, odlomljeni fragment kosti oko 8 mm pao u spinalni kanal i zadržao se u visini L5-S1.

U padu je došlo i do dislokacije, iščašćenja i nategnuća koljenskih zglobova i ligamenata. Liječnici su odustali od hitne operacije.

I tako sam uz nošenje ortoze, hodanje uz pomoć guralice, fizikalnu terapiju u trajanju od tri mjeseca i jake bolove provodila dane, da bi se liječnici ipak odlučili za operativni zahvat koji čekam od trećeg mjeseca 2018.god.

Za sve nevjerne Tome pokazat ću vam to i nalazima (u privitku), moje stanje prije Iscjeljenja.

Kada sam upoznala Ivanu koja je došla u Ime Isusa Krista govoriti o živom Kristu,te nakon njene propovijedi je u pomazanju polagala ruke na bolesne od kojih sam bila i ja, tada se sve promijenilo.

Moj pogled na život se promijenio. Kada sam došla na propovijed, nisam znala što me čeka,što je to.

Nisam imala nikakva očekivanja, ali slušajući Ivaninu propovijed samo sam se prepustila i to je pogodovalo da mogu primiti Iscjeljenje od Hernie diska L4-L5 po polaganju Ivaninih ruku u Ime Isusa Krista.

Nakon molitve, nema više boli u kralješnici, krećem se normalno, čak sam išla i planinariti. Mogu nositi cipele na manju petu koje nisam do tada mogla.

Znam da neću ići na operaciju jer je moja kralježnica potpuno iscijeljena.

Osim Iscjeljenja kralježnice primila sam i spasenje moje duše.

Slušajući seminar Čin Spasenja Isusa Krista (Lorens Novosel – Šibenik 2018), shvatila sam što je Isus za mene učinio i zašto je to učinio.

Koliko je Ljubavi u Njemu...

Sva ta spoznaja i Ljubav prema Isusu me dovela pod Križ ponizno sa svim mojim grijesima, otvorenim srcem punim Ljubavi.

Za mene je to novi i drugačiji život. Prijatelji i poznanici kad me vide, pitaju što se dogodilo..Hodaš?!,Sjajiš?!

Odgovor je...Isus Krist mi se dogodio i onda im objasnim sve.

Osjećam se sretno i voljeno,mogla bi se popeti na toranj i vikati iz sveg glasa.

Hvala ti Isuse! Hvala ti Ivana!

Isuse hvala ti što si me kroz Ivanine ruke iscijelio i što neće doći do operacije koju sam čekala od 3.mj. ove godine.

Ja sam spašena i iscijeljena!!!

Hvala ti Isuse i volim te Isuse.

Ljubica

Nalaze možete pogledati na ovom linku!

Karmela svjedočanstvo

Čudesno iscjeljenje od skolioze

U današnje vrijeme nije uobičajeno čuti da je netko primio iscjeljenje od skolioze. Skolioza je problem koji muči veliku većinu ljudi. Stoga vam donosimo jedno takvo svjedočanstvo naše Karmele. Naime Karmela je cijeli život patila od jake skolioze.

Skolioza je svako postranično iskrivljenje kralježnice, konkretnije deformacije gdje postoje strukturne promjene na rebrima, zglobovima kralježnice, koštanoj strukturi, ligamentima... Takve deformacije najčešće su praćene rotacijom i torzijom cijelog trupa. Nekoliko je oblika skolioze. Kod svakog oblika skolioze postoji opasnost od napredovanja k pogoršanju. Naime, skolioza posjeduje svojstvo da se za vrijeme perioda rasta pojača njezino iskrivljenje. U ekstremnim oblicima skolioze postoje deformacije rebara koja pritišću pluća i srce te mogu dovesti čak i do smrti. Nakon 40 stupnjeva iskrivljenja razgovara se o operacijskom liječenju.

Zbog njezinog stanja s kralježnicom, bilo ju je strah da neće završiti na operaciji. Potaknuta time počela je na internetu pretraživati operacije kralježnice, a s obzirom na to da je iz vjerničke obitelji tražila je postoji li neki drugi način pomoći, tj. Može li joj Isus pomoći u tome. Upisala je u internetsku tražilicu 'kako primiti iscjeljenje od Isusa Krista' i došla je do stranice sozo - hr.com. Nakon pregleda stranice i preslušavanja preko dvadeset svjedočanstava Karmela je primila čudesno iscjeljenje od skolioze.

Što se uistinu dogodilo i na koji način je Karmela primila i zadržala svoje iscjeljenje, poslušajte u nastavku.

images1

Oštećena zdjelica nakon prometne nesreće

Iscjeljenje oštećene zdjelice

Molite i primit ćete, da radost vaša bude potpuna.“ (Ivan 16:24)

Isusu je stalo do nas i želi otkloniti svaku bol i svaku ozljedu, staru ili novu iz naših života. Tome u prilog vam donosimo svjedočanstvo našeg Damira.

Damir je prije skoro 50 godina imao prometnu nesreću u kojoj je ozlijedio zdjelicu. Kao posljedica toga zdjelica mu je krivo zarasla. Od tada je on osjećao bolove u zdjelici i ujutro kada bi se probudio trebalo je vrijeme da mu se razgibaju kosti da ga ukočenost i bol popusti.

Otkako je došao u doticaj s naukom Čiste Istine, naučio je princip primanja iscjeljenja.

Došao je na molitvu apostola Lorensa Novosela vjerujući da će primiti iscjeljenje. Primio je iscjeljenje krivo zarasle zdjelice po Lorensovim rukama. Od toga dana skakuće kao mladić iz kreveta, nema problema s boli, ne treba se zagrijavati prije ustajanja iz kreveta i svima svjedoči o Isusu koji ga je iscijelio.

Sve detalje o svjedočanstvu poslušajte u nastavku.

images1

Natalija svjedoči nakon ozljede glave i kičme prilikom pada

Iscjeljenje glave i kralježnice nakon pada

Mnoge životne situacije su nepredviđene i svaka za svrhu ima da nas poveže više s Isusom.

Tako je i Natalija imala nezgodu dok se brinula za bolesnog tatu koji je u nemogućnosti samostalno se pokretati. Tata je bio pao i dok ga je Natalija podizala i sama je pala. Prilikom pada udarila je glavu od rub kade i ozlijedila kralježnicu.

Nakon pada, bolovi u glavi i kralježnici su bili nepodnošljivi, no Natalija se sjetila kako je Isus Krist umro za nju na Križu te je na seminaru apostola Lorensa Novosela, zamolila za molitvu. Apostol se pomolio za Nataliju i sve boli i posljedice pada su nestale.

Uzbuđena Natalija poručuje svima da ljudi traže Ljubav i čine štogod je u Duhu Ljubavi i Isus će sve nadomjestiti.

Sve detalje o svjedočanstvu i Natalijin doživljaj situacije poslušajte u nastavku.

images1

Dva i pol mjeseca nakon molitve

Dva i pol mjeseca nakon molitve

(oštećeno koljeno)

„...Sve je moguće onome koji vjeruje“ (Marko 9:23)

Dragan je imao problema s koljenom. Ozlijedio ga je na parketu tijekom utakmice odbojke kada je osjetio da je nešto puklo u koljenu. Boljelo ga je i nije mogao normalno trenirati.

Ozljeda koljena spada u vrlo česte sportske ozljede koje nastaju uslijed padova, a najčešće dođe do ozljede zgloba koljena. Uzrokuje jaku bol, a liječi se tradicionalnim načinom, fizikalnom terapijom, a ako je potrebno i kirurški.

Došao je na seminar apostola Lorensa Novosela, koji se za vrijeme molitvi pomolio za Draganovo koljeno. Po polaganju ruku u Ime Isusa Krista Dragan je primio iscjeljenje i koljeno ga je prestalo boljeti. Kada se to dogodilo, on je počeo sumnjati u to da ga više ne boli i da je iscijeljen i pitao se : „kako je moguće da je to tako?“ Zbog nevjere bol mu se počela vraćati.

Drugu večer nakon propovijedi apostola Lorensa, ponovno su bile molitve. Nakon što je Draganu dao kratku poduku u vezi zadržavanja iscjeljenja, apostol se ponovno pomolio za to koljeno i bol i oštećenje u koljenu su čudesno nestali. Dragan se više nije pitao kako je to moguće, već je vjerovao u srcu da je Isusu sve moguće.

Dragan danas, dva i pol mjeseca nakon molitve trenira odbojku bez problema i bez boli, kao da nikada ništa nije bilo.

Ovo svjedočanstvo je lijep primjer toga kako je naša vjera ta koja zadržava ono što primimo od Isusa. A stvarno je divno koliko toga On nama želi dati.

Ovo predivno svjedočanstvo u cijelosti možete poslušati u nastavku.

 

images1