Oslobođenje od duhovne blokade - Ruža

Oslobođenje od duhovne blokade

„Živa je, uistinu, Riječ Božja i djelotvorna; oštrija je od svakoga dvosjekla mača; prodire dotle da dijeli dušu i duh, zglobove i moždinu te prosuđuje nakane i misli srca.“ (Hebrejima 4:12)

Kolika je snaga žive Očeve riječi, doživjela je Ruža koja je posjetila apostola Lorensa Novosela s vjerom da joj nauk Čiste istine može pomoći u duhovnim i fizičkim potrebama. Došla je s vjerom u srcu i velikom željom da primi istinu. Apostol Lorens je započeo s tumačenjem Svetog pisma jer je to potreban temelj kako bi molitva bila uslišana, ako je osoba voljna. No u trenutku kada je Lorens započeo s aktivnim tumačenjem Novog zavjeta, Ruža je osjetila blokadu, ništa nije mogla primiti u srce, iako je to silno željela. Apostola to nije ni najmanje omelo, nego je još pojačao u tumačenju i slavljenju Isusa jer„...oružje našega vojevanja nije tjelesno, nego božanski snažno za rušenje utvrda...“ (2. Korinćanima 10:4), a pomoćnica Ivana Hum primila je Ružu za ruku.

Ruža je kasnije iznijela kako ima 47 godina i cijeli je život vjernica, a u svojem životu još nikada nije čula toliko o imenu Isus kao u ta dva sata koja je provela s Lorensom.

U tom trenutku blokada je počela prelaziti iz predjela srca u mozak, točnije u stražnji dio glave gdje je Ruža osjetila silnu bol. Lorens je i dalje nastavio, a blokada je u jednom trenutku jednostavno nestala. Ružu je zatim obuzeo plač – plač radosti, oslobođenja, čišćenja. Izvojevana je pobjeda i Ruža je primila Isusa po živoj Očevoj riječi.

Detaljno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Prestanak pušenja nakon 40 godina

Prestanak pušenja nakon 40 godina

„Upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi“ (Ivan 8:32)

Nije baš uobičajeno čuti da Isus stalno nekoga oslobađa od pušenja, jer svi dobro znamo kolika je to ovisnost. U prilog tome donosimo vam jedno čudesno svjedočanstvo.

Nakon 40 godina pušenja po nekoliko kutija dnevno, gospodin je primio oslobođenje od pušenja. Došao je na seminar „Antikrist“ u Vinkovce u izrazitoj želji da upozna nauk Čiste Istine. Na seminaru je popričao s apostolom Lorensom Novoselom koji mu je dao za početak knjižicu s objavama broj 15.

Otkako je gospodin pročitao tu knjižicu, Istina je probila u njegovo srce i prestao je pušiti. Čitajući knjižicu odlučio je predati život Isusu. Nakon što je upoznao Istinu, potpuno se oslobodio.

Nije li predivno kako Isus na razne načine djeluje na nas?!

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Ruža i susret s apostolom Čiste Istine

Ruža i susret s apostolom Čiste Istine

Poslušajte svjedočanstvo Ruže koja je tražeći iz dubine srca Isusa pronašla nauk Čiste Istine i apostola Lorensa Novosela, te je iz Australije došla na Korčulu ne bi li ga posjetila dok je boravio kratko vrijeme tamo.

Opisujući svoj put dolaska do nauka Čiste Istine, Ruža spominje kako je jednoga dana otvorila internet i upisala neke riječi vezane za duhovnost. Otvorila joj se stranica na kojoj je pisalo Lorens Novosel apostol Isusa Krista.

Ruža je zainteresirana na YouTube otvorila kanal i poslušala seminar „Nauči nas moliti“. Slušajući seminar, puno toga ju je zaokupljalo i duša je prepoznavala da je to ono što je tražila.

Zbog situacija u obitelji i straha te opterećenja što je njezin sin krenuo drugim putem u duhovnom od onog kojeg su oni živjeli. Ruža je tražila odgovore na mnoga pitanja u crkvi u kojoj je bila i pod tom težinom je zavapila Isusu i došla je do nauka Čiste Istine. Četiri, pet mjeseci je bila u bojazni, strahu i traženju i tek kada je našla nauk Čiste Istine, pronašla je mir u srcu.

Nastavila je i dalje čitati i slušati seminare i polako mijenjati svoj način življenja. Isprva joj nije bilo lako jer su joj se pojavljivali prijašnji strahovi, no ustrajnim slušanjem i prakticiranjem se uspjela osnažiti. Molila se za prosvjetljenje i za zaštitu i primila je u srce od Isusa upliv snage.

U dva mjeseca na svjetlu Čiste Istine Ruža osjeća velike pomake, najviše u pogledu brige, strahova, nemira i neispunjenosti. Sada više toga nema, Ruža je mirna i zahvaljuje Isusu na životu i na svemu.

Cjelovito Ružino svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Vedran i strah

Vedranovo oslobođenje od brige i straha

„Ne brinite se tjeskobno ni za što, već u svemu iznesite svoje potrebe Bogu prošnjom i molitvom, sve u zahvalnosti! I mir će Božji, koji nadilazi svaki razum, čuvati srca vaša i misli vaše u Kristu Isusu.“ (Filipljanima 4:6-8)

Vedran je poduzetnik i imao je strahove oko plaćanja svojih kredita što je trajalo čak oko 7, 8 godina. Od polaganja ruku apostola Lorensa Novosela u Isusovo ime u svrhu blagoslova, on više nema strahove.

Kaže: „…strahovi su nestali, to mi jednostavno više nije važno, i dalje radim i još bolje nego prije, imam više snage, bolju koncentraciju…“

Ljudi se brinu oko toliko toga, a Isus želi svu našu brigu prebaciti na sebe. Ovakvo svjedočanstvo je uistinu vrijedno slušanja!

Ovo kratko ali poučno svjedočanstvo možete poslušati u nastavku.

 

images1

Strahovi i psihoza..veličanstveno krštenje u Duhu

Strahovi i psihoza..veličanstveno krštenje u Duhu

Dragi Lorens,

Imam veliku želju osim Isusu, zahvaliti se i tebi puno, puno, puno.... Mojoj Tanjici je preko tebe stigao osmjeh na lice, a meni neopisiv osjećaj slobode i mira. Hvala Isusu što nam je poslao tebe u naše živote baš kad smo te najviše trebali. Tanja je toliko sretna i sigurna od kad je primila mali djelić božanske ljubavi u sebe i otvorila svoje srce Isusu.
Ono što me najviše dojmilo na tvom seminaru je ljubav i dobrota koja se osjeća među ljudima i tvoja zračeća toplina. Osjećala  sam se posramljeno kad sam vidjela s koliko ljubavi brineš o mojoj Tanji i koliko zahvaljuješ Isusu za njenu sreću. Ja nikad nisam pružila toliko ljubavi nekom do jučer nepoznatom. Hvala Ti na tvom primjeru i što si "spustio" Isusa u moj život. Tumačenje da je Bog ljubav mi je tako sjelo na srce. Toliko jednostavno i pitko za dušu. Kad to prihvatiš onda je posve prirodno da se treba u potpunosti predati ljubavi i biti vođen samo ljubavlju. Hvala ti Isuse na svemogućoj ljubavi kojom nas obasipaš i na svim dobrim ljudima koje nam šalješ. Hvala tebi Lorens što postojiš.

Volim vas!

Gorana

Tanja je došla sa psihozom, i nije bila dobro … dakle na terapiji je…

… ali nakon nešto vremena, Riječ, Sila, Ljubav, to ju je sve skupa proželo, i kako je sama rekla, oslobodilo od svih strahova i tjeskoba i svega što ju je pritiskalo, i na kraju se tako veličanstveno krstila u Duhu da je onako počela tečno pričati u jezicima, baš 'gramatički' neki jezik skroz kao Hebrejski … uz takvu ogromnu radost da je to jedva sadržavala, i bit će to ta radost o kojoj mama sada govori!

Od početka se vidjelo da je 'prijemčiva' za struju Duha, ona bi padala na pod ne bi je niti dotakao, tako da je Sila učinila svoje to je sigurno, ali svi smo je dočekali baš sa Ljubavlju, i cure su stalno bile oko nje i držale je za ruke i grlile i ljubile … baš predivan slučaj koji pokazuje koliko Ljubav može napraviti!!

Hvala Ti naš veličanstveni Isuse na tome, ali baš!! J

A kad je čula za Isusa

A kad je čula za Isusa

Lorens, ne znam otkud poceti i kako ti se zahvaliti. Dugo vremena sam bila tjeskobna i puno strahova i misli su me proganjale, dosla sam do dna nedavno kad sam pocela ozbiljno razmisljati o samoubojstvu, samo da se prestanem tako osjecati. Mislim da je okidac za to bio novi posao gdje sam pocela osjecati da sam pod velikim stresom zbog straha od neuspjeha, ogovaranja itd. i pocele su prisilne misli. Imala sam napad panike na poslu, isla doma i jednostavno nisam vise mogla izdrzati pa sam isla na bolovanje 20 dana. Cijelo to vrijeme sam samo razmisljala kako se necu moc vratiti nazad na posao, budila se sa suicidalnim mislima i muka mi je bila kad sam brojala dane do tog dana. Proslu srijedu mi je Mirjana rekla za tebe i da si za vikend bas u Zagrebu i ja sam bila skepticna, nije me nista veselilo niti sam imala vjere. Drugi dan sam krenula slusati svjedocanstva i malo sam se zamislila, bilo je zanimljivo. Sljedeci dan sam se probudila i ustala iz kreveta sa osmijehom na licu. Pitala sam se sta se ovo desava? S lakocom sam se ustala i pocela pjevati! Cijeli dan mi smijesak nije silazio s lica! Ne znam kad sam zadnji put tako. Rekla sam Mirjani da moramo ic u Zg na seminar jer je ovo nevjerojatno. S veseljem sam obavljala kucanske poslove dok prije nisam mogla ni suđe oprati. Nisu me vidjeli takvu dugo i kazu Oci ti se sjaje. Mogu reci da je to bio spas u zadnji cas, u nedjelju je bilo polaganje ruku i ja sam u ponedjeljak bas trebala ic vec raditi. I isla sam! Sa smijeskom na licu i novim stavom. Osjecam ispunjenje. Koji napredak je za mene to bio! Ne mogu rijecima opisati svoju zahvalnost! Ostat cu ukljucena i jako me to veseli i vidimo se negdje uskoro! Puno ljubavi i zagrljaja saljem!

 

Nikolina iz Opatije

Isus je VIDIO tvoju vjeru! (Luka 5:20)

Isus je VIDIO tvoju vjeru! (Luka 5:20)
 

Sjedim ja tako jedno jutro na dvosjedu i pišem jutarnju propovijed, a mobitel pored mene kako se preko njega spajam na Internet!

I vidim kako mi stiže porukica sa brojem +49, a znam da je to Njemačka, pa onda pogledam a tamo piše:

'Hvaljen Isus dragi Lorens, da ne duljim priču, potrebna mi je pomoć, ne vladam sobom uopće. Gledao sam sa suprugom par tvojih Seminara i siguran sam da me možeš spasiti. Živim u Frankfurtu ali došao bi u nedjelju ili ponedjeljak dolje gdje god da se nalazite. Jako mi je potrebno. Pozdrav XX.'

Pogledam tu porukicu, osluhnem malo u srcu, i napišem:

'Dobro! Ja sam u Vinkovcima do daljnjega… dođite…'

Read more...