Čudesno iscjeljenje krivo zaraslog zgloba šake nakon prijeloma

Čudesno iscjeljenje krivo zaraslog zgloba šake nakon prijeloma

Poslušajte svjedočanstvo o iscjeljenju krivo zaraslog zgloba šake desne ruke, nakon pada i prijeloma, a po molitvi apostola Isusa Krista Lorensa Novosela. Djevojka je u djetinjstvu dva puta slomila zglob šake te je prilikom liječničkog namještanja došlo do krivog zarastanja. Kao posljedica krivog zarastanja javila se smanjena funkcionalnost šake, nepotpuni opseg pokreta i nemogućnost rotiranja šake.

Medicinski gledano, liječenje krivo zarasle kosti ili zgloba rješava se operacijskim zahvatom ili presijecanjem kosti i namještanjem u pravilan položaj. Oporavak može trajati dva do četiri mjeseca, dok je za potpunu funkcionalnost zgloba potrebno i do 18 mjeseci. Ukoliko se medicinski ne liječi, navedene teškoće, odnosno disfunkcija šake i bolovi ostaju trajni.

Zbog postupka kojeg je već jednom prošla, a koji zna biti prilično bolan, djevojka je odlučila ruku više ne liječiti medicinskim putem. Nakon dolaska na seminar apostola Isusa Krista Lorensa Novosela, a za vrijeme službe molitve i blagoslivljanja, iako molitva nije bila ciljano za iscjeljenje, već za opći blagoslov, djevojka je primila potpuno iscjeljenje od Isusa Krista. Palac i mali prst, koje prije nije mogla spojiti, spojili su se te je počela rotirati šake. Kosti su se namjestile i potpuna funkcionalnost šake se vratila.

Detalje i cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Branka svjedoči o iscjeljenju ruku...Branka svjedoči o iscjeljenju otečenih ruku uslijed srčanog udara

Branka svjedoči o iscjeljenju otečenih ruku uslijed srčanog udara

Branka iz Šećerane primila je dva iscjeljenja po molitvi Kristovog sluge Stjepana Šarića. On je čuo kako se Branka jako razboljela, zbog čega nije mogla dolaziti na sastanke zajednice. U dogovoru s njenom kćeri, Branka je ipak došla na sastanak i Isus joj je nagradio vjeru i nastojanje.

Ona je imala srčani udar.

Srčani udar je začepljenje arterije koje zbog pomanjkanja kisika u srčanom mišiću, dovodi do propadanja mišićnih stanica. Čest je slučaj da kada srčani mišić ne radi kako treba, krv ne može “isprati” otpadne tvari iz tkiva, pa dolazi do oticanja.

To se dogodilo i Branki, kojoj su otekle prvo lijeva, a zatim i desna ruka.S njima nije mogla ništa raditi, a unatoč posjeti liječniku, stanje se nije promijenilo. No, Branka je znala, ako se obrati Liječniku nad svim liječnicama, Isusu Kristu, da ju neće razočarati. Tako je i bilo! Nakon molitve, ruke su se trenutno vratile u normalno stanje i splasnule, a vratila im se i funkcionalnost.

Također, imala je problema s inkontinencijom (nekontrolirano ispuštanje mokraće) zbog čega je često morala ići na wc i presvlačiti se. No, nakon molitve, nestao je i taj problem! Isus doista djeluje čudesno! Sve to ju je dodatno povezalo i približilo Isusu, a nakon svega, Branka poručuje: Vjerujete u Isusa i vidite kako je meni Isus pomogao, tako će nam svima“!

Mi dodajemo samo: Amen!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1