Iscjeljenje od čireva na želudcu i jakih migrena

Zaista, kažem vam: Ako tko rekne gori ovoj: Digni se i baci se u more! i ne posumnja u srcu svojemu, nego vjeruje, da će se ispuniti riječ njegova, bit će mu to.“ (Marko 11:23)

Donosimo vam čudesno svjedočanstvo čovjeka čije su dvije ogromne životne planine po molitvi i vjeri zaista bačene u more.

Naime Hrvoje je 22 godine imao dva čira na želudcu koji su mu stvarali velike probleme i znatno ga ometali u svakodnevici.

Čir na želucu je rana na želučanoj stijenci, najčešće uzrokovana bakterijskom infekcijom (Helicobacter pylori), a ponekad i dugotrajnom primjenom nesteroidnih protuupalnih lijekova (NSAID), kao što su npr. acetilsalicilna kiselina, ibuprofen, diklofenak i sl.Liječi se zdravim načinom života, zdravom prehranom, izbjegavanjem određenih namirnica i navika, poput pušenja, ali i upotrebom antibiotika i lijekova za smanjenje/smirivanje želučane kiseline. Netretirani čir na želucu može puknuti i izazvati unutarnje krvarenje, što u konačnici može izazvati smrt.

U 4. Mjesecu 2016. Godine došao je na jedno kućno druženje apostola Lorensa Novosela u Osijeku.

Ispričao je svoju životnu priču te se drugo jutro apostol Lorens našao s njime. Apostol se na tom susretu pomolio za čireve te je Hrvoje istog trena osjetio da su čirevi nestali i od tada više nema nikakvih problema s njima, hvala ti Isuse.

Osim toga, Hrvoje je preko 20 godina bolovao od jakih migrena koje su ga tlačile uz jake simptome. Apostol se pomolio i za migrene te je Hrvoje nakon molitve primio iscjeljenje od migrena i prestao piti sve tablete.

Isus se zaista proslavio u Hrvojevom životu, a kao rezultat toga i on sam je počeo djelovati u Ime Isusa Krista.

Na koji način se Hrvoje borio za vjeru i sve ostale detalje njegovog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1