Iscjeljenje od čireva na želudcu i jakih migrena

Zaista, kažem vam: Ako tko rekne gori ovoj: Digni se i baci se u more! i ne posumnja u srcu svojemu, nego vjeruje, da će se ispuniti riječ njegova, bit će mu to.“ (Marko 11:23)

Donosimo vam čudesno svjedočanstvo čovjeka čije su dvije ogromne životne planine po molitvi i vjeri zaista bačene u more.

Naime Hrvoje je 22 godine imao dva čira na želudcu koji su mu stvarali velike probleme i znatno ga ometali u svakodnevici.

Čir na želucu je rana na želučanoj stijenci, najčešće uzrokovana bakterijskom infekcijom (Helicobacter pylori), a ponekad i dugotrajnom primjenom nesteroidnih protuupalnih lijekova (NSAID), kao što su npr. acetilsalicilna kiselina, ibuprofen, diklofenak i sl.Liječi se zdravim načinom života, zdravom prehranom, izbjegavanjem određenih namirnica i navika, poput pušenja, ali i upotrebom antibiotika i lijekova za smanjenje/smirivanje želučane kiseline. Netretirani čir na želucu može puknuti i izazvati unutarnje krvarenje, što u konačnici može izazvati smrt.

U 4. Mjesecu 2016. Godine došao je na jedno kućno druženje apostola Lorensa Novosela u Osijeku.

Ispričao je svoju životnu priču te se drugo jutro apostol Lorens našao s njime. Apostol se na tom susretu pomolio za čireve te je Hrvoje istog trena osjetio da su čirevi nestali i od tada više nema nikakvih problema s njima, hvala ti Isuse.

Osim toga, Hrvoje je preko 20 godina bolovao od jakih migrena koje su ga tlačile uz jake simptome. Apostol se pomolio i za migrene te je Hrvoje nakon molitve primio iscjeljenje od migrena i prestao piti sve tablete.

Isus se zaista proslavio u Hrvojevom životu, a kao rezultat toga i on sam je počeo djelovati u Ime Isusa Krista.

Na koji način se Hrvoje borio za vjeru i sve ostale detalje njegovog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Ana Marija svjedočanstvo

Iscjeljenje prilikom slušanja audio zapisa

(kronični gastritis)

Ana Marija je djevojka koja je od kroničnog gastritisa bolovala 6 godina.

Gastritis je bolest koju prati upala sluznice. Javlja se sve češće zbog ubrzanog tempa života i stresa te loših prehrambenih navika. U medicini, terapija je kod težih slučajeva obavezna, a ako se ne liječi može doći do razvoja čira ili karcinoma želuca.

Ana Marija slušala audio zapis od Ane iz Splita koja je primila iscjeljenje od gastritisa, problema s crijevima i alergije od laktoze bez da je itko polagao ruke na nju. Razmišljajući o tome počela je osjećati trnce, žarenje dlanova i dobivati osjećaj kao da će dobiti napadaj gastritisa.

Tad je počela zahvaljivati i prihvatila je svoje iscjeljenje. Osjećala je kao da joj raste novo tkivo u želucu. Bol je prestala kad je molitva završila.

Nakon toga je svjedočila i dala ispovijed vjere.

Najviše joj je inače smetala ljuta hrana pa se logično odmah počastila ljutim feferonima koji nakon dugo vremena nisu naljutili njen želudac. Bol je potpuno nestala, a ona konačno jede bez ikakvih poteškoća!

Cijelo svjedočanstvo slijedi u nastavku.

images1

Živa vjera u Očevu riječ donosi iscjeljenje - Damir

Živa vjera u Očevu riječ donosi iscjeljenje

Damir iz Zadra već je 40 godina u kršćanstvu i upoznat je bio s različitim Božjim slugama, no tek je u nauku Čiste istine doživio preko apostola Lorensa Novosela oslobođenje i živu vjeru u Očevu riječ.

Naime, Damir je bolovao od ulceroznog kolitisa 1 i pol godinu.

Ulcerozni kolitis upalna je bolest debeloga crijeva kronična tijeka s pogoršanjima i prolaznim poboljšanjima. Obilježavaju je učestale proljevaste i kašaste stolice s krvarenjima, a očituje se i mnogim komplikacijama: prodor crijeva, suženja, toksično proširenje, razvoj polipa pa i karcinoma. U kliničku sliku uklapaju se opći simptomi upalne bolesti te izvancrijevne promjene: enteropatska upala zgloba, oka, oštećenje jetre, hematološki poremećaji, kožne promjene itd. Dijagnoza se postavlja radiološkim pregledom i endoskopskim pretragama uz histološku analizu uzorka tkiva uzetoga biopsijom tijekom endoskopije. U liječenju se najčešće primjenjuju sulfasalazin, mesalazin, kortikosteroidi, a rjeđe je potrebno kirurški ukloniti oboljeli dio crijeva.

Nakon upoznavanja s naukom Čiste istine, vjerovao je i molio da se bolest povuče, no vjera mu nije bila snažna. Bio je na pregledu i rečeno mu je da je bolest nestala, no ubrzo su se simptomi opet pojavili. Damir je zaključio da se to događa jer nije imao vjeru u Očevu riječ, vjeru da je ta riječ istina. Znao bi otjerati svaku bolest u Isusovo ime, no ulcerozni kolitis nije mogao. Zaključio je da mu je život mora biti u Božanskom redu, da mora biti u ljubavnom odnosu s Ocem i svim ljudima te je odlučio tako živjeti i vjerovao da će se učinak pokazati. Zadnji dan seminara izašao je na molitvu za bolno koljeno i ulcerozni kolitis.

Lorens se molio nad njime, a Damir je osjetio da ga je tijekom molitve prožela sila. To je bila sila duha Svemogućeg Gospoda Iscjelitelja. Isti tren je prestala bol u koljenu kao i smiptomi ulceroznog kolitisa.

Za Damira je nauk Čiste istine nadmoćno znanje, a Lorens Novosel pravi Božji sluga.

Sve detalje o svjedočanstvu možete poslušati u nastavku.

images1

Ema i alergija na proteine mlijeka

Ema i alergija na proteine mlijeka

Poslušajte svjedočanstvo Doris o tome kako je njenu malu kćer po polaganju ruku Isus čudesno iscijelio od alergije.

Djevojčici Emi (2. god) je u dobi od dva mjeseca uslijed prisutne krvi u stolici utvrđena alergija na proteine u mlijeku.

Alergija na proteine mlijeka je najčešći oblik nutritivne alergije u dojenčadi i male djece. Simptomi se najčešće očituju na koži, gastrointestinalnom i respiratornom sustavu. Liječenje se vrši otklanjanjem alergena.

Stoga, nije smjela dolaziti u doticaj s mlijekom i mliječnim proizvodima. Kada god bi došla u kontakt s njima, dobila bi grčeve, sluzavu meku stolicu i osip po tijelu. To bi trajalo danima i nakon nekog vremena bi prestali problemi. Svakih pola godine je radila analizu stolice i uvijek bi bila pozitivna, tj. krv bi bila prisutna u stolici.

Njezina mama Doris je dolazila u Osijek na seminar apostola Lorensa Novosela. Na zadnji dan seminara je dovela svoju kćer Emu. Tražila je za nju molitvu.

Apostol se po polaganju ruku u Ime Isusa Krista pomolio za Emu i problemi i alergija su nestali. Krv u stolici je nestala i djevojčica je ozdravila. Nakon molitve, radila je test na krv u stolici i bio je negativan. Bila je na testiranju i utvrđeno je da više nema nikakvu alergiju na proteine mlijeka.

Isus je stvarno čudesan i hoće nas presresti u svakoj situaciji našeg života, djelujući u našem ili u životima naših bližnjih.

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od alaktaze i ulkusnog gastritisa

Iscjeljenje od alaktaze i ulkusnog gastritisa

(Ana T- molitva i svjedočanstvo)

Ana iz Splita rodila se s nedostatkom enzima laktaza koji služi za probavu laktoze (stanje poznato pod nazivom alaktaza).

Laktoza je mliječni šećer koji se nalazi u svim mliječnim proizvodima. Nedostatak tog enzima karakteriziraju grčeviti bolovi u trbuhu, kruljenje u crijevima, mučnine, proljevi i nadimanje.

Uz sve to, Ana je imala i ulkusni gastritis (upala sluznice želuca s posljedičnim razvojem čira) zbog čega bi joj se nakon svakog obroka javila napuhanost, bol u želucu ili crijevima i grčevi, koji bi bili toliko jaki da bi se cijela preznojila. Na sam miris mliječnog proizvoda, javila bi joj se mučnina.

Prilikom posjete apostola Lorensa Novosela Splitu, Ana je po polaganju ruku primila iscjeljenje za svoj problem. Kada je u srcu osjetila kako je iscjeljenje doista primila, odvažila se pojesti sir. Iako joj se sam okus sira nije svidio, Ana ga je mogla prožvakati bez ikakve pojave simptoma. Inače bi bilo dovoljno da samo stavi sir u usta da se počne grčiti i da bolovi postanu nepodnošljivi. Idućih nekoliko dana, slijedom okolnosti, nekoliko puta se našla u situaciji da je jela mliječne proizvode i to bez ikakvih problema i simptoma.

Kako je bilo prije, a kako je sad i cijeli niz zanimljivih događaja nakon iscjeljenja poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od gastritisa

Iscjeljenje od gastritisa

 

Ana-Marija je mlada djevojka koja je bolovala od gastritisa 6 godina te joj je liječnik prepisao terapiju koju je redovno morala piti.

Gastritis je u današnje vrijeme vrlo raširen, a podrazumijeva upalu sluznice želuca koja se javlja uslijed bakterijske infekcije (H. pylori), prevelikog korištenja lijekova, alkohola, te teških sustavnih bolesti. Simptoma je mnogo: bolovi u gornjem dijelu trbuha, nadutost, osjećaj sitosti nakon što se pojede količina hrane manja od normalne porcije, oslabljen apetit, mučnina ili povraćanje, problemi sa stolicom. Bitno ga je liječiti, jer u suprotnom može doći do razvoja čira, pa i karcinoma želuca.

U Kutini, gdje je apostol Isusa Krista, Lorens Novosel, držao seminar i davao izvješće o događajima iz nedavne posjete Splitu, bila je i ona. Apostol je pustio audio snimku svjedočanstva Ane iz Splita koja je po polaganju ruku primila iscjeljenje od alaktaze i ulkusnog gastritisa. Kad su počeli slušati snimku, Ana-Marija se sjetila prijateljice Matee koja je primila iscjeljenje bez polaganja ruku i u tom trenu počela je osjećati trnce u rukama, dlanovi su joj se zažarili i imala je osjećaj kao da će joj ruke krenuti prema gore. Pojavila se bol u želucu ista kao kad bi imala napadaj gastritisa. U srcu je znala da prima iscjeljenje i počela je zahvaljivati Isusu. Imala je osjećaj kao da joj u želucu raste novo tkivo. Bol je odjednom prestala, a nakon seminara posvjedočila je apostolu kako je primila iscjeljenje. Nakon što su zajedno dali ispovijed vjere o primljenom iscjeljenju, apostol ju je pitao od čega bi joj se pojavio napad, odnosno, nakon čega što pojede bi ju želudac najviše bolio. Ana-Marija je odgovorila od ljute hrane, koju je inače jako voljela jesti. Kako bi dokazali iscjeljenje, stavili su ga na probu. Ana-Marija je pojela ljute feferone koje inače ne bi smjela jesti, jer bi dobila velike napadaje grčeva i boli. No, te večeri, nakon što ih je pojela nije bilo ni traga grčevima i boli. Drugi dan za doručak je ponovno pojela nešto o čemu prije nije mogla niti sanjati- kavu i napolitanke. No, ni tada nije imala nikakvih simptoma niti boli. Od iscjeljenja je prošlo 10 dana, a gastritisa više nema! Hvala Ti Isuse!

Zanimljivo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Svjedočanstvo od Josipa, čudesno iscijeljenje Jednjaka i želudca

Umjesto transplatacije- čudesno iscjeljenje jednjaka i želuca

Nemojte propustiti poslušati ovo značajno svjedočanstvo Josipa iz Belog Manastira koji je primio čudesno iscjeljenje jednjaka i želuca zbog gastritisa i posljedično čireva na želucu.

Gastritis je upala sluznice želuca koja se javlja uslijed bakterijske infekcije (H. pylori), prevelikog korištenja lijekova, alkohola, te teških sustavnih bolesti. Simptoma je mnogo: bolovi u gornjem dijelu trbuha, nadutost, osjećaj sitosti nakon što se pojede količina hrane manja od normalne porcije, oslabljen apetit, mučnina ili povraćanje (želučani sadržaj, krv, sadržaj poput taloga kave), stolica crna kao katran ili krvava stolica te umor (ako dođe do razvoja anemije). Bitno ga je liječiti, jer u suprotnom može doći do razvoja čira, pa i karcinoma želuca. Kada želučani sokovi, zbog nedostatka sluznice nagrizaju želučano tkivo nastane čir. Zadnja faza, ukoliko se ne liječi je pojava karcinoma.

Josip je od 2015. godine imao dijagnosticiran gastritis koji je uznapredovao te su se pojavili čirevi na želucu i oštećenje jednjaka. Zbog toga je imao velike grčeve u stomaku i osjećaj kamena u želucu te je pio velike količine tableta. Često je povraćao krv, imao problema sa stolicom, vrtoglavicom i mučninom. Nakon što bi povratio, osjećaj težine bi se smanjio, ali bolovi bi ostali. Otišao je liječniku na analizu, zatim je poslan na gastroskopiju, nakon čega se ustanovilo da ne postoji druga opcija nego operacija i vađenje trećine jednjaka te zbog prevelikog oštećenja, moguća transplatacija želuca.

Josipa je prije dva tjedna posjetio Kristov sluga Stjepan Šarić i zbog njega je počeo držati Riječ u Belom Manastiru. Josip je bio redovit u dolascima, ali jedan dan nije mogao doći te je nazvao Stjepana i rekao mu da mu je bilo jako loše. Idući susret zajednice Josip je došao, a nakon Riječi bila je molitva za njegovo iscjeljenje. Tokom molitve bilo je velikih očitovanja i osjetilo se veliko prisustvo Duha.

Nakon počivanja u Duhu Josip je osjetio veliko olakšanje.

Nakon molitve otišao je doktoru na kontrolu te je ponovno išao na gastroskopiju i kolonoskopiju. Liječnik se čudio i nije mogao vjerovati što se dogodilo! Rezultati su pokazali da je sve u redu sa želucem i jednjakom te da nema nikakvih oštećenja! Josip mu je posvjedočio da je to Isusovo djelo, a doktor mu je odgovorio u čudu da to onda mora značiti da Isus doista postoji i da ga je iscijelio, te savjetovao da ostane u nastojanju i molitvi.

Još je preostalo uzeti uzorke i poslati ih na analizu. Nalazi su ponovno potvrdili da je sve u redu, da se jednjak proširio i da operacija nije potrebna!

Doista jedno prekrasno i čudesno svjedočanstvo o živom Isusu i Njegovom djelovanju kroz sluge u ovim vremenima!

Hvala Ti i slava Isuse!

U nastavku. poslušajte svjedočanstvo!

images1