Iscjeljenja putem Riječi

„On posla svoju Riječ i iscijeli ih.„ (Ps 107:20)

Senka je slušanjem Riječi kroz seminare i predavanja apostola Lorensa Novosela, bez molitve primila mnoštvo iscjeljenja.

Godinama je patila od čestih i jakih glavobolja, imala je nižu razinu šećera u krvi, te je imala skoliozu kralježnice. Sve ove tegobe su nestale otkako je došla do nauka Čiste Istine i prebivala u Riječi. Riječ ju je oslobodila i primila je iscjeljenja.

Također nekoliko godina je patila od problema sa sinusima koji su joj zbog prelaska na bronhe uzrokovali probleme s disanjem te je morala piti antibiotike i kortikosteroide. Isus ju je i od te bolesti iscijelio preko Riječi. Slušanjem je njeno srce primalo Istinu u srce i Riječ koja u sebi ima Isusov Duh ju je iscijelila.

Ono što je također primila jest iscjeljenje želudca koji ju je zadnjih par godina mučio do te mjere da je često zbog jakih bolova odlazila na hitnu.

No, slušanjem Riječi i primanjem Riječi u srce, Senka je primila sva iscjeljenja jer

Živa je, uistinu, Riječ Božja i djelotvorna; oštrija je od svakoga dvosjekla mača; prodire dotle da dijeli dušu i duh, zglobove i moždinu te prosuđuje nakane i misli srca.(Hebrejima 4:12)

Sve detalje o svjedočanstvu poslušajte u nastavku.

images1

Čudesno iscijeljena "slušanjem" Riječi

„Pazite kako slušate...“(Luka 8:18)

Sin je doveo majku koja je bila u lošem fizičkom stanju na seminar apostola Lorensa Novosela u Beograd. Naime majka je bila u teškom i po život opasnom stanju. Preživjela je višestruki moždani udar, osim toga bolovala je od astme te imala velikih problema s vidom, problema s nogama i visokim tlakom.

Astma kao kronična opstruktivna upalna bolest dišnih puteva uzrokuje brojne tegobe koje se epizodički pojačavaju ili smanjuju

Nakon boravka na seminaru u Beogradu i razgovora s apostolom gdje je on zaključio da još uvijek nije spremna za molitvu, primila je od njega pet "paketa" stihova iz Pisma koji pripremaju ljude za cijeli proces izlaska na molitvu, primanja iscjeljenja te života nakon molitve. Uz to je išla i uputa kako da čita te stihove i kako da se fokusira na njih što je ona popratila.  Na njegovo veliko iznenađenje, žena je već drugi dan bez molitve primila sva iscjeljenja na čudesan način i ispunila se Duhom.

Zaista: „Dok Riječ ne uđe u srce, ona ne može ostvariti učinak".

Što je sve žena doživjela u procesu prebivanja u Riječi i sve ostale detalje svjedočanstva poslušajte ovdje.

images1

Kao potvrdu tom svjedočanstvu, sin je opisao majčino stanje nakon primanja iscjeljenja:

'Majka je rođena ponovo, to jasno vidim..Ponaša se kao djevojčica,zdrava je kao djevojčica..Nema smetnji na srce, pritisak stabiliziran, na oko je počela da vidi pomalo,vadi školjke bez naočara...Čita bez naočara...Smije se svaki dan, radosti puna...Ljubavi prepuna.. Nova majka, hvala tebi Isuseeee. Pluća i disajni putevi potpuno pročišćeni,ne koristi ni pumpicu za astmu više.. Od 12 vrsta lijekova koje su joj "doktori" prepisali ne pije ni jednu tabletu više..Lorens ne znam kako da ti kažem hvala osim da te puno Ljubim i grlim u ISUSU, našem Gospodaru vječnom. Želim vam predivan ostatak dana u Ljubavi Isusovoj ovdje iz malog grada Tivta, sunčanog i toplog...VOLIMO TE ISUSEEEEEEE!'