Susret s naukom Čiste Istine i iscjeljenje noge

Naš Otac Isus Krist koji je pravedan, istinit i sama Ljubav će uvijek svakom istinskom tražitelju pomoći da nađe ono za čime traga (Matej 7:8), što je od života važno i vrijedno, a to je On sam. Takvo je svjedočanstvo i Tome koji je tragao za Istinom i Isus ga je doveo do nje.

Tomo je posvjedočio o tome kako je počeo slušati seminare apostola Lorensa Novosela te je nakon nekog vremena došao prvi puta na seminar u Zagreb. Slušao je Riječ promišljajući u sebi o tome i o istinitosti tih riječi.

Tomo je dugo imao problema s bolovima u nozi zbog čega je išao i na injekcije protiv bolova. On je u jednom trenutku rekao Isusu u molitvi da više neće ići na injekcije jer mu je bol od injekcija prevelika i predao je Isusu tu situaciju. Već prvu večer boravka na seminaru u Zagrebu, bol mu je počela lagano nestajati. Po završetku seminara apostol Lorens se pomolio za njega i bol mu je nestala.

Nakon toga je odlučio doći na seminar u Varaždin. Boravkom na seminaru te slušajući Riječ, on je potpuno ozdravio te mu se posvjedočilo u srcu od Isusa da je ovo Njegov nauk.

Sve detalje Tominog svjedočanstva možete poslušati u nastavku.

images1