Budite poput male dječice…' (Matej 18:3)

Budite poput male dječice…' (Matej 18:3)

Sljedeća zgoda dogodila se tijekom jednog druženja Ekipice u Zagrebu:

Dakle, mali Gabriel, od Nikoline i Dragana sinčić, koji je stalno sa nama na svim druženjima, dobio je posebnu milost, naime, on je prije toga plakao par dana kada je doznao da Gabriela ima otvorene oči u duhovni svijet te stalno vidi Isusa, a on ga ne vidi, pa je bio tužan, i onda je Gabriela Isusa jučer zamolila kad je bio tamo među nama na druženju, da mu se ukaže bar u snu i da mu razveseli srce, i Gabi je u jednom trenutku tamo zaspao na Nikolininim grudima, i budi se sav sretan i kaže, 'Mama, vidio sam Isusa! Ali to nije bio san, to je bilo stvarno!', i onda je dao svjedočanstvo svima! J

Ja osobno mogu puno naučiti od ovog ... mislim, od ovog 'budite poput male dječice' stava ... čini se da je tu dobar 'prolaz' kod Isusa ... hvala Ti Isuse ali baš!!

***

Nikolina:

Hvala Ti Isuse Kriste na silnoj milosti i blagoslovima, daj nam svima snage da Ti služimo ponizna srca i nepokolebljivo vjerujemo u Tvoju Ljubav

Ja Sam mama od malog Gabriela i na srcu mi je da vam posvjedočim o milosti koju mu je Isus sinoć ukazao.

Gabriel ima 6 godina, neki dan sam mu pričala kako će nam doći Gabriela, da ona ima čisto srce i da čuje i vidi Isusa, on se jako rasplakao i jecao što on Njega ne čuje a i on Ga voli, i tako bi plakao kad god bi se sjetio tog. Gabriel ne propušta odlaske na druženja Ekipice, nema šanse da bi on ostao doma.

Tako je bilo i sinoć, htio je ići iako je imao visoku temperaturu, sjedio je meni u krilu i u jednom trenu mi uzbuđen rekao:

"Isus mi je došao, pozvao me i pružio mi ruku. Rekao sam Mu da ga volim i On je meni rekao da me voli. Pružio sam Mu ruku i zažmirio i On me stavio u vodu, u iscjeljenje. Isuse hvala, Isuse hvala Ti!"

(Lorens: Gabriel nakon toga više nije imao temperaturu!)

Kasnije mi je Gabriel opisao Isusa: "Ima bijelu majicu, rane na rukama, i sunce na glavi, jako je lijep."

Oče hvala Ti što ne možeš, a ne ljubiti Svoju dječicu, stavi nam u srca takvu Ljubav kojom Ti nas ljubiš da je nesebično darujemo svoj Tvojoj dječici.

Volim vas, hvala Ti Oče