Dva iscjeljenja po jednoj molitvi

Isus kroz svoj Duh uistinu djeluje kako On hoće (Ivan 3:8), a mi ljudi nikada ne znamo u kojem smjeru će On ići, što će sve postići i kako će djelovati.

Donosimo vam jedno čudesno svjedočanstvo dviju žena koje su primile oslobođenje od dioptrije po jednoj molitvi. U njihovom je slučaju Duh zaista djelovao na svima prisutnima nepoznat način.

Naime apostol Lorens Novosel se na seminaru u Splitu pomolio za svoju mamu kojoj je zbog puknute kapilare u oku vid dodatno bio oštećen te nije mogla dobro čitati knjižice već ih je čitala s naočalama i povećalom. Nakon molitve po polaganju ruku u Ime Isusa Krista ona je primila trenutno iscjeljenje te je odmah drugi dan mogla čitati sve knjižice bez ikakvih problema. Dok se apostol molio za nju, druga žena je ne znajući također primila iscjeljenje očiju. Tek kada je došla kući primijetila je da joj naočale smetaju i da vidi bez njih te je shvatila da je i nju Isus oslobodio od dioptrije.

Isus je zaista čudesan u svome djelovanju i zaista svako otvoreno srce može svjesno ili nesvjesno primiti sve što mu On želi dati.

Ovo zanimljivo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1