Iscjeljenje od glavobolja

Isus djeluje neovisno o dobi ili patnji koja je zadesila čovjeka. Svako otvoreno srce može primiti iscjeljenje koje mu On hoće dati.

Tako je Ivek primio iscjeljenje. Naime, Ivek je pedeset godina patio od jakih glavobolja. Ponekad mu je znalo biti toliko loše da je čak i povraćao. Jednog je dana tijekom trajanja jedne takve glavobolje, Ivekova žena predložila da poslušaju zajedno seminar apostola Lorensa Novosela.

Oni su počeli slušati seminar i nakon nekog vremena su se počeli moliti. Ivek je bio u srcu u stavu primanja. Nakon te molitve i slušanja seminara on je primio gotovo potpuno iscjeljenje od glavobolja. Hvala ti Isuse!

Sve detalje ovog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Čudesno iscjeljenje od migrene – pobjeda u Isusu

Kako se Isus proslavio preko apostola Lorensa Novosela, objašnjava nam Milica koja je već doživjela određena iscjeljenja nakon molitve apostola Lorensa. Naime, tijekom drugog susreta s apostolom Lorensom, Milica je molila da se pomoli za više problema koje je imala, a pogotovo za glavu, tj. migrene. Do tada je znala imati cjelodnevne migrene s kojima se borila otprilike 5 - 6 godina. Pila je različite lijekove bezuspješno. Bolovi su bili toliko jaki da ne bi prestajali sve dok se ne bi ispovraćala. Jedino umanjenje bolova bilo bi nakon silnog pritiskanja glave kada bi joj muž snažno pritisnuo glavu, a djeca bi morala doslovno sjediti na glavi da prestanu bolovi. Milica je sudjelovala na seminaru Čiste istine i srcem spoznala Čistu istinu. Apostol Lorens pomolio se za bolove i od tada se migrena nikada više nije pojavila.

Cijelo svjedočanstvo poslušajte ovdje.

images1

Iscjeljenje po pomazanoj tkanini - Pavlek

Iscjeljenje po pomazanoj tkanini

Hoćemo li primiti iscjeljenje ili nećemo, ovisi isključivo o nama i našoj vjeri jer je vjera „...tvrdo pouzdanje u ono, čemu se nadamo, osvjedočenje o onom, što ne vidimo.“ (Hebrejima 11:1)

Za zadržavanje iscjeljenja moramo svjedočiti i javno ispovijedati svoju vjeru jer „...ovo je pouzdanje koje imamo u njega: ako što ištemo po volji njegovoj, uslišava nas. I znamo li da nas uslišava u svemu što ištemo, znamo da već imamo što smo od njega iskali.“ (1 Ivanova 5:14-15)

Takvu ispovijed vjere donosi nam mali Pavlek svojim svjedočanstvom.

Pavlek nam se javio uz malu pomoć svoga tate Frane i posvjedočio svoju vjeru. Dobio je za treći rođendan poklon od apostola Lorensa Novosela, posebnu pomazanu tkaninu koju će staviti u svoj jastuk i vjeruje da ga više neće boljeti glava jer vjeruje da će mu Isus pomoći preko poklona. Tako nam Pavlek pokazuje primjerom da vjerom prisvaja što je dobio Isusovom smrću na križu.

Kako je to učinio mali Pavlek poslušajte u nastavku.

images1