Iscjeljenje od glavobolja

Isus djeluje neovisno o dobi ili patnji koja je zadesila čovjeka. Svako otvoreno srce može primiti iscjeljenje koje mu On hoće dati.

Tako je Ivek primio iscjeljenje. Naime, Ivek je pedeset godina patio od jakih glavobolja. Ponekad mu je znalo biti toliko loše da je čak i povraćao. Jednog je dana tijekom trajanja jedne takve glavobolje, Ivekova žena predložila da poslušaju zajedno seminar apostola Lorensa Novosela.

Oni su počeli slušati seminar i nakon nekog vremena su se počeli moliti. Ivek je bio u srcu u stavu primanja. Nakon te molitve i slušanja seminara on je primio gotovo potpuno iscjeljenje od glavobolja. Hvala ti Isuse!

Sve detalje ovog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje po pomazanoj tkanini - Pavlek

Iscjeljenje po pomazanoj tkanini

Hoćemo li primiti iscjeljenje ili nećemo, ovisi isključivo o nama i našoj vjeri jer je vjera „...tvrdo pouzdanje u ono, čemu se nadamo, osvjedočenje o onom, što ne vidimo.“ (Hebrejima 11:1)

Za zadržavanje iscjeljenja moramo svjedočiti i javno ispovijedati svoju vjeru jer „...ovo je pouzdanje koje imamo u njega: ako što ištemo po volji njegovoj, uslišava nas. I znamo li da nas uslišava u svemu što ištemo, znamo da već imamo što smo od njega iskali.“ (1 Ivanova 5:14-15)

Takvu ispovijed vjere donosi nam mali Pavlek svojim svjedočanstvom.

Pavlek nam se javio uz malu pomoć svoga tate Frane i posvjedočio svoju vjeru. Dobio je za treći rođendan poklon od apostola Lorensa Novosela, posebnu pomazanu tkaninu koju će staviti u svoj jastuk i vjeruje da ga više neće boljeti glava jer vjeruje da će mu Isus pomoći preko poklona. Tako nam Pavlek pokazuje primjerom da vjerom prisvaja što je dobio Isusovom smrću na križu.

Kako je to učinio mali Pavlek poslušajte u nastavku.

images1