Iscjeljenje prekinute tetive... popravljeni bračni odnosi

Iscjeljenje prekinute tetive

 

Dragi Lorens, evo kratak izvještaj naših doživljaja:

Kao što znaš Mateo i ja smo kotaktirali tebe zbog naših problema u braku i što smo smatrali da je naša situacija bezizlazna.

Nakon prvog susreta smo se osjećali mirniji,ali to nije dugo potrajalo, odmah nam je Sotona pripremio spaćke te smo tražili druga rješenja, kao 'odmor' od drugoga, sredstva za smirenje i sl. S tim da su ta sredstva zapravo bila homeopatija. Homeopatija je donijela trenutno, ali ne i dugotrajno olakšanje. Nabavili smo cijeli set terapije koju smo trebali piti, ali s obzirom da smo ponovno upadali u krize

ponovno smo se obratili tebi i odlučili ići na seminar u nadi da će nam to pokazati put. I jest. Homeopatiju smo prestali konzumirati i svu nadu smo položili tebi. I nismo se pokajali. Nakon razočaranja u crkvene zakone i dugog traženja u vjeri napokon sam počela dobivati svoje odgovore i, što je najvažnije, vjerovati. A i Mateo je osjetio ispravnost Čiste Istine, te je počeo čitati Bibliju i moliti se. 02.07. Mateo je imao prometnu nesreću pri kojoj mu je nastradala šaka, a tetiva prerezana. U roku od 24 sata došlo je do operacije gdje je tetiva ponovno spojena i sve je govorilo da će sve biti dobro. Ali nakon završetka nošenja longete i fizikalne terapije tetiva je ponovno pukla. Te je druga operacija bila zakazana na par dana, samim time je bila kompliciranija, zahvaćeno je više tkiva, te je ožiljak bio veći i bolniji. I nakon 3 dana dok je ruka bila u gipsu, tetiva je pukla i 3. put. Više nije imao želju samo se izlagati operaciji, te je otputovao u Zagreb kako bi se konzultirao sa vrhunskim kirurzima koji su mu rekli da se ruka treba oporaviti, ali do 3.operacije najvjerojatnije mora doći. Odgodili smo sve naše planove, polako tonuli u duhu i živjeli iz dana u dan isčekivajući sljedeći pregled i konačno mišljenje. Ali ponavljanjem 'kave' sa Lorensom odlučili smo da moramo ići na taj seminar i da će to promijeniti sve. I jest. Slušajući predavanja su nam se otvarali oči, osjećali neograničenu pozitivnu energiju, toplinu i istinu koja je snažno utjecala na nas i potakla nas na promjenu. Čitali smo knjižice, razgovarali smo o seminaru i sve više se upuštali u to. Zadnji dan, polaganjem ruku na potrebite si molio za Mateovu ruku i za moje ciste na jajnicima te HPV. Nakon predavanja smo oboje imali sličan doživljaj polaganja ruku. Osjećali smo kao gust zrak unutar našeg tijela koji je samo kolao i znali smo da smo iscijeljeni. Hvala ti Isuse. I sada dolazi do razmirica i nerazumijevanja, ali se trudimo biti bolji, približiti se Isusu kao uzoru, moliti se, zahvaljivati mu, još više čitati i preispitivati sebe. Na sljedećoj zakazanoj kontroli kirurg mu je rekao da je iznenađen, da se vratila funkcija prsta i da on to ne bi dirao, osim u slučaju da mu prst 'padne'. Prst je još uvijek malo izobličen, ožiljak je tu, ali funkcija prsta je tu. Ja još nisam napravila ginekološku kontrolu, ali osjećam da sam zdrava i vjerujem u to bez obzira što će mi tijelo reći. I hvala Isuse na tome!