Iscjeljenje upaljenog tkiva nakon poroda

Svaka nevolja duše i tijela ima za svrhu da nas približi našem nebeskom Ocu, ne bismo li kroz patnju zavapili Njemu za pomoć i na taj način mu otvorili put za djelovanje u našem životu. Takvo svjedočanstvo je i Ivanino, patnja nakon poroda ju je privukla Ocu od vječnosti i približila Njegovoj Ljubavi.

Ivani je na prvom porodu učinjena epiziotomija nakon koje je tkivo krivo zašiveno.

Epiziotomija je kirurški zahvat kojim se pri porodu proreže međica kako bi dijete lakše „izašlo“. Perineum ili međica je tkivo između rektuma (čmara) i rodnice. Neki liječnici smatraju da lakše zarasta pravilan rez nego popucalo tkivo, zbog toga se pri porodu ovaj zahvat izvodi rutinski iako bi trebao biti pružen na izbor svakoj ženi.

Nakon nekog vremena trpljenja velikih bolova Ivani se zašiveni dio zagnojio, a dio šavova je puknuo prije vremena zbog čega nije mogla mjesec dana normalno funkcionirati niti se ustati iz kreveta te je tražila pomoć doktora koju nije dobila.

Što je sve Ivana zbog toga doživjela i na koje sve načine je Isus intervenirao kroz patnju i posjetu apostola Lorensa Novosela u ovoj situaciji, poslušajte u nastavku.

images1