Molitva za skraćeni cerviks

Isusu je više nego nama stalo do toga da se duša koja je utjelovljena u utrobi majke dovede na svijet kako bi mogla započeti svoj put iskupljenja. Donosimo vam stoga jedno predivno svjedočanstvo mlade majke o Isusovoj intervenciji tijekom njezine trudnoće i poroda.

Ivana je nakon trećeg mjeseca trudnoće dobila od ginekologa uputu na opasnost od pobačaja zbog toga što joj se cerviks počeo prije vremena skraćivati.

Cerviks ili vrat maternice smješten je između vagine i maternice. Tijekom trudnoće on štiti dijete od različitih bakterija iz vanjskog svijeta i podupire maternicu. Cerviks ostaje zatvoren sluznim čepom tijekom trudnoće te polako dozrijeva kako se trudnoća bliži kraju i počinje se skraćivati što je u urednoj trudnoći najčešće znak da se žena približava porodu.

Od strane tri različita ginekologa dobila je uputu za strogo mirovanje.

Ona je nakon tih informacija zamolila apostola Lorensa Novosela da se pomoli za to da se cerviks više ne skraćuje i da bebu uspije roditi na termin što je on zbog hitnosti situacije učinio preko telefona jer nije bio u gradu.

Ivana je nakon molitve vjerovala da se cerviks više neće skraćivati, no tijekom cijele trudnoće je imala različite kušnje. Uz to, zbog dvogodišnjeg djeteta nije mogla strogo mirovati, no Isus je bio milostiv s njom i ona je uspjela izdržati cijelu trudnoću bez da se dogodilo bilo što nepovoljno za nju i bebu.

Što je sve Ivana proživljavala i na koji način se Isus očitovao kroz tu situaciju, a kasnije i kroz porod poslušajte u ovom predivnom svjedočanstvu.

Nakon poroda i snimanja ovog svjedočanstva, Ivana je svoje utiske te promišljanja oko cjelokupne situacije poslala apostolu Lorensu na svjedočanstvo svima kojima će biti na blagoslov.

„Lorice dragi, htjela sam još reći uz svjedočanstvo da dobar ishod moje trudnoće nije ovisio o mom školski primjernom stajanju u vjeri nakon molitve, jer tu je bilo često sumnje po putu, a onda i straha je li molitva još uvijek postojana s obzirom na to … pa bi ja rekla da je Isus meni ukazao samu Milost i da mi je htio pokazati da me unatoč tim mojim kolebanjima On prvenstveno ljubi… i da je to iznad svih okolnosti …

Promislila sam da ako netko bude slušao to svjedočanstvo da ne bi mislio da sam ja tu nešto super odradila… znam da sam često kod slušanja svjedočanstava drugih ljudi mislila da su oni dobili iscjeljenje svojom zaslugom, kao jer su dobro odradili hod u vjeri, a da ja nemam takve vjere pa da ja to ne mogu tako… pa mi svjedočanstvo ne bi bilo od koristi… zato bi htjela prvenstveno istaknuti da su Isus i Njegova Milost ključ ove moje situacije! :)“

images1