Vjera u Riječ... povećani jajnik vratio se u normalno stanje

Vjera u Riječ... povećani jajnik vratio se u normalno stanje

(Kamenac u žući... povećani jajnik...)

Na sistematskom pregledu Maji iz Splita liječnici su otkrili kako ima povećani lijevi jajnik te je dobila uputnicu za ginekologa. Istražujući na internetu, saznala je kako uzroci povećanog jajnika mogu biti razni. Odlučila je otići ginekologu, ali prije toga se odlučila pomoliti. S obzirom da je već bila dovoljno podučena, Maja je na glas dala ispovijed vjere u kojoj je odbacila riječ liječnika kao neistinitu, a Božju Riječ, koja kaže kako je Njegovim ranama bila izliječena i kako je Isus podnio sve njene bolesti i boli, kao jedinu Istinu. Tu večer, dok je ležala u krevetu, u jednom trenutku je osjetila kao da se nešto istisnulo u području jajnika, nešto što prije nije osjetila. Nakon tjedan dana došla je kod ginekologa te joj je on rekao kako su joj jajnici sasvim u redu te da nema nikakvih abnormalnosti.

Slično iscjeljenje primila je i prošle godine, kada su joj pronašli kamence u žući. Davajući ispovijed vjere i vjerujući Riječi Božjoj, nakon molitve, kamenci su nestali!

Hvala Ti Isuse što potvrđuješ svoju Riječ!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku...

images1

Trudnica i dijete koje se okrenulo u utrobi!

Tijekom Seminara u Vinkovcima sad u Veljači 2018, jedne večeri nakon predavanja imali smo zamolbu za molitvu iz Šibenika … naime, jedna od sestara u Isusu iz druge zajednice nas je zamolila za molitvu budući da se u kasnoj trudnoći (8 mjesec ako sam dobro zapamtio) stvar zakomplicirala zbog toga što se dijete nije prikladno razvijalo, tj. nije imalo potrebnu kilažu, i vjerujem za nju još ozbiljnije, dijete je bilo naopako okrenuto u utrobi, kaže se stručno 'beba na zadaku', pa su je doktori ostavili u bolnici gdje je trebala ostati sve do poroda … koji bi se u slučaju da tako ostane, trebao odviti putem 'carskog reza'…

Naša je seka između ponuđenih u svijetu metoda za okretanje bebe u pravilan položaj poput 'terapije glazbom i svjetlom', pa 'kineskih moxa štapića', zdravih 'šećernih injekcija' itd. odabrala molitvu Isusu …

Ja sam onda pozvao sve prisutne u dvorani da budu podrška i onda sam poveo molitvu te sam molio za to da se dijete okrene u utrobi i da dobije potrebnu kilažu … molili smo tako što je ona bila na mobitelu sa nama … tj. 'uživo' je bila uključena! J

Kad smo izmolili lijepo smo amenovali, zahvalili i radosno nastavili dalje slaviti Isusa … i evo sada njezinog izvještaja nakon nešto vremena, nije u stvari prošlo predugo kad je opet bila na ultrazvuku:

'Evo jedno svjedočanstvo. Hvala Isusu na Njegovoj neizmjernoj Ljubavi i na svima vama. Nakon molitve za bebu koja je bila na zadaku ona se okrenula prošli tjedan. Kako si reka: 'neka napravi salto', tako je i bilo slava Isusu. Isto tako dogurala je do dva kila.

Hvala svima na molitvi. Hvala Isusu jer stvarno čini čuda!'

Nevena

 

Hormonalni poremećaji

Hormonalni poremećaji

Dragi Lorens,evo sam dobila na srce da napišem svjedočanstvo vezano za moje izlječenje od hormonalnog poremećaja. Znači ja sam imala problema sa tim prije 6 godina,a manifestiralo se kao nepravilan menstrualni ciklus ili svako 15 dana bi imala krvarenje.Kažu doktori to zna biti od stresa,i onda mi je dato da pijem hormonalne tablete 5 mjeseci da se to dovede u red i stvarno je. Sve je bilo u redu 6 godina, do prije 2 mjeseca počelo je isto.Ja sam došla na seminar i mislila sam ti reći da se pomolimo za to,ali kako sam ti već rekla za skoliozu da se moliš ,kada si me samo dotakao ja sam se ispunila Duhom, i onda sam znala da ja ne trebam posebno naglašavati za hormone, jer ako Duh počiva na meni,a on je red,onda će ON moje tijelo dovesti u red,i hvala ti moj dobri Isuse na tome,jer sve se normaliziralo,i ja nemam više problema..Hvala ti Isuse što si tako dobar,mudar i milostiv .Moram naglasiti da kada sam ja bila ispunjena Duhom ja sam i dalje imala simptome hormonalnog poremećaja,skoro cijelo vrijeme tvoga seminara u Splitu,ali ja sam znala da je to riješeno,i nemam ja tebe što tražit da se molimo posebno za to. Ja mislim ako ja dajem neko vrijeme tableti da djeluje,onda treba neko vrijeme da i ovo djeluje,i tako to bude,pa jači je naš Isus od iti jedne tablete ,tako da nema šanse da ne ozdravim.O tome više nisam niti mislila da bi se pokazalo da ovaj mjesec nemam više problema,hvala ti moj Isuse.i hvala tebi moj dobri Lorens na poduci,i svemu što radiš,i što nam pojašnjavaš u strpljenju i ljubavi,jer ja sam jako puno naučila i to mi je promijenilo život, naravno na bolje ..

Eto toliko od mene..

Isus

Kako ozdraviti od HPV virusa... lijek za HPV virus zaista postoji!

 

Iscjeljenje mi pripada

Mt.8:17,  Iz. 53:4,5, 1 Petrova 2:24, Psalam 103:3

HVALA TI OČE što si mi osigurao iscjeljenje duše i tijela u ISUSU KRISTU kroz NJEGOVU ZASTUPNIČKU ŽRTVU na križu. Moja duša ti je vječno zahvalna i to pokazujem životom žrtvene ljubavi za bližnje.

Moja molitva jest da svatko biće koje pročita ovu Istinu o mom iscjeljenju, da mu cjelokupni život postane život ljubavi i vjere u Boga Oca Isusa Krista po kojem dobiva sve blagoslove koji nam pripadaju.  Jedan od tih blagoslova jest zdravlje. „...Jer Ja Sam Gospod Koji dajem Zdravlje“ Jer.30:17.

Tako sam početkom godine, točnije 27.02.2015. išla na sistematski pregled. Jedan od pregleda mi je bio ginekološki. Jedno  jutro me nazvala medicinska sestra iz poliklinike Sv. Rok i onako zabrinuto mi je rekla da mi papa test nije uredan i da pokazuje CIN 2/hpv virus i da obavezno moram ići kod svog ginekologa napraviti dodatne testove (cervikalne briseve). Moram priznati da me je ta informacija malo zatekla i iznenadila - iskreno na prvu me baš pogodila. Nakon otprilike tjedan dana sam otišla kod svog ginekologa i pokazala mu nalaz od poliklinike Sv.Rok. On je bio sumnjičav i opet smo napravili papa test i cervikalne briseve. Taj papa test, inače ga nismo smjeli napraviti jer je pravilo da mora proći 03.mjeseca od napravljenog 1. og papa testa, radi očuvanja maternice, no on je to napravio svejedno + cervikalne briseve koje je morao. Nakon dva tjedna nalazi su pokazali istinost nalaza iz poliklinke Sv. Rok tj. da sam imala CIN2/hpv virus.

Moj boj vjere je počeo !!

1. Timoteju 6:12

Bij dobar boj vjere, osvoji vječni život na koji si pozvan i radi kojega si dao ono lijepo svjedočanstvo pred mnogim svjedocima !

pročitaj više..Kako ozdraviti od HPV virusa... lijek za HPV virus zaista postoji!

Bolne menstruacije

Bolne menstruacije

Nego, sada prilikom ovog seminara u Osijeku koji je o ozdravljenju zelim i ja podijeliti jedno svjedocanstvo na tu temu da slavim Isusovo ime i

potaknem i druge da mu se predaju.....

Vec sam dugo godina imala UZASNE bolove onih dana koje mi zene imamo, Uvijek me bilo strah kako ce mi slijedeci put biti. Nekoliko puta sam se i onesvijestila kako me bolilo.... I pogodi sto....

Ovaj put sam rekla vec unaprijed da ovaj put necu popit tabletE jer sam vec izlijecena.... I tako Je i bilo..... Prosla sam s minimalnom boli koju u startu nisam prihvatila i kad sam zamisljala Isusa kako mi polaze ruke na bolno mjesto, bol je potpuno nestala....


I vise se nije vratilaaaaa......Evo, s obzirom kako sam prije bila zarobljena u ovoj boli za mene je ovo velika stvar jer je sada vise nema i njie me strah kako cu prezivjeti dan na poslu ili doma...

Eto ovo mi je najfriskije svjedocanostvo iako ih imam jos...... Hvala dragom Isusu na njegovoj bezgranicnoj ljubavi i sto nas svih tako bezgranicno ljubi!!!!

Volim te Isuse!!!!! Neka ti je slava vjecna!!!!!

Hvala ti Lorica za tvoju ljubav, vrijeme i sve sto dajes citavoj Ekipici.

Vesna

Bol u jajnicima

Bol u jajnicima

Imali smo druženje zagrebačke Ekipice na Ksaveru. Lorensova propovijed 'Prosvjetljenje Kristovih učenika' je bila na Kristo-zavidnoj razini i baš sam uživala, kao i svi prisutni vjerujem! No, tamo već pred sami kraj počela mi se pojavljivati oštra bol u jajnicima koja je bivala sve progresivnija. Nisam nikada do tada imala ikakvih poteškoća na tim predjelima, hvala Isusu, jedino me za vrijeme ovulacije tu i tamo koji kratkotrajni grč znao zahvatiti, međutim ništa nepodnošljivo ili strašno... tako da me ovo poprilično iznenadilo. Svi su se ustali, grlili na odlasku, a ja sam se već nakon minutu, dvije morala nazad sjesti jer od boli više nisam mogla uspravno stajati.

Pokušavala sam bol ignorirati... prišla mi je draga naša sekica iz Kutine, Katarina pa smo razgovarale kakvih 5 minuta... kada se makla više nisam mogla izdržati. Taman je Lorens stajao s Ivekom u blizini pa sam mu viknula da mi pomogne. Oboje su položili ruke na moj donji dio trbuha, Lori je molio zapovjednu molitvu, a meni bivalo samo gore da bi mi se i želudac počeo dizati i mislila sam da ću povratiti. Tako da sam odjurila na wc... ništa nije bilo i vratih se u prostoriju, ali s istom boli i željom da što prije odemo kući – kako je i bilo.

Krešo nas je vozio autom, a za to vrijeme je Lori skroz molio i držao ruku na meni. Grčevi su me toliko šerafili, a bol se sve više širila na čitav trbuh koji se još usputno i naduo.

Doma sam se brzo skvrčila u krevetu i zauzela kolko-tolko udobnu poziciju. Lori kraj mene i odmah se bacio ''na posao''. Položio sada ruku na donji dio trbuha i opet ista molitva nakon koje je uslijedilo neprestano zahvaljivanje Isusu. Tu je bol kulminirala i na svaki spomen Imena bi osjetila kao nož da me probada kroz tijelo. Jedva bi izgovorila Isusovo Ime od boli, jer onda je probadala na najjače. Već sam i jaukala i plakala, grčila se... prava mala drama!

pročitaj više..Bol u jajnicima

Ozdravljenje štitnjače i vraćanje trudnoće u normalu

Ozdravljenje štitnjače i vraćanje trudnoće

 

Jedan dan čuo sam se sa svojom dobrom prijateljicom koja mi je javila da od kako je ostala u drugom stanju ima velikih problema sa štitnjačom te trenutno obilazi dokore i specijaliste koji pokušavaju skužiti u čemu je problem i još više kako joj pomoći a da ne bude negativnih poslijedica za bebu u trbuhu..

Navodno je to vrlo čest slučaj kod žena u trudnoći, samo što to malo žena zna i a doktori ih ne šalju na pretrage već se to pripisuje jednim od učestalih simptoma trudnoće.. tu spada ne samo pojačan apetit, povišena temperatura, već i otpadanje kose i problemi sa kožom ako se dobro sjećam..
Čuli smo se opet nakon par dana.. bila je već bar dva dana u temperaturi koja nikako nije jenjala. Kako gotovo ništa nije jela, izgubila je 4 kilograma. Zvala me i molila da joj pomognem na 'moj' način, misleći time se da pomolim Isusu za nju, jer ona niti ima potrebnu vjeru niti uvjete za samostalno istupanje u molitvu (nije vjernik).

Read more: Ozdravljenje štitnjače i vraćanje trudnoće u normalu