Stella svjedočanstvo

Iscjeljenje od urastanja noktiju

Stella je imala puno problema s urastanjem noktiju palčeva na nogama u meso. Oduvijek je imala problema s time, no posljednjih godinu dana imala je jake bolove i smetnje. Nije mogla riješiti uzrok problema unatoč odlascima na pedikure. Konstantno su ju boljeli prsti na mjestima urastanja. Bol je smanjivala nošenjem malo većih tenisica kako joj se prsti ne bi nabijali.

Navikla je na to stanje, stoga nije tražila nikada prije iscjeljenje. U jednom trenutku je ipak zamolila apostola Lorensa Novosela da se pomoli za taj problem.

Pomolili su se, a ona je primila iscjeljenje u vjeri. Nakon toga išla je u teretanu trčati na traci, što prije nije mogla činiti jer bi se nokti nabijali u tenisice i jako bi ju boljelo. Poučena dosadašnjim iskustvo odlučila je da će hodati jer zbog problema s noktima nije mogla trčati. U jednom trenutku došla joj je spoznaja na to da su se pomolili za taj problem i da je iscijeljena. Taj tren je počela trčati i u jednom trenutku bol je nestala i Stella je primila kompletno iscjeljenje. Od tada više nema nikakvih problema s urastanjem noktiju, čak vidi da su nokti izašli iz mesa.

Sila Duha odmah ima učinak kada se osoba u srcu uskladi s onime što je Istina i što joj je Isus na Križu priskrbio. Isus je čudesan.

Ovo neuobičajeno i zanimljivo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1