Iscjeljenje od ružnih bradavica na licu

Iscjeljenje od ružnih bradavica na licu

Kristina je Mijina kćerka koja je imala bradavice na licu,imala ih je 4-5 i stvarno su ružno izgledale, vidjet ćete na slici. Na slikama su bile već u procesu otpadanja time ih ima manje nego što ih je bilo.

Mija mi je poslala slike i Riječ Istine po pitanju Kristininog iscjeljenja bradavica.

"Kristina se oslobodila bradavica na licu pošto si položila ruke u Ime Isusa Krista, a ona dva mjeseca do tvog ponovnog dolaska držala je prekidač vjere uključen i otišle iste bez ožiljaka na licu."

unnamed 11           unnamed3

 

Stella svjedočanstvo

Iscjeljenje od urastanja noktiju

Stella je imala puno problema s urastanjem noktiju palčeva na nogama u meso. Oduvijek je imala problema s time, no posljednjih godinu dana imala je jake bolove i smetnje. Nije mogla riješiti uzrok problema unatoč odlascima na pedikure. Konstantno su ju boljeli prsti na mjestima urastanja. Bol je smanjivala nošenjem malo većih tenisica kako joj se prsti ne bi nabijali.

Navikla je na to stanje, stoga nije tražila nikada prije iscjeljenje. U jednom trenutku je ipak zamolila apostola Lorensa Novosela da se pomoli za taj problem.

Pomolili su se, a ona je primila iscjeljenje u vjeri. Nakon toga išla je u teretanu trčati na traci, što prije nije mogla činiti jer bi se nokti nabijali u tenisice i jako bi ju boljelo. Poučena dosadašnjim iskustvo odlučila je da će hodati jer zbog problema s noktima nije mogla trčati. U jednom trenutku došla joj je spoznaja na to da su se pomolili za taj problem i da je iscijeljena. Taj tren je počela trčati i u jednom trenutku bol je nestala i Stella je primila kompletno iscjeljenje. Od tada više nema nikakvih problema s urastanjem noktiju, čak vidi da su nokti izašli iz mesa.

Sila Duha odmah ima učinak kada se osoba u srcu uskladi s onime što je Istina i što joj je Isus na Križu priskrbio. Isus je čudesan.

Ovo neuobičajeno i zanimljivo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Ozdravljenje od svraba

Ozdravljenje od svraba

Jasna i njezin partner oboljeli su od svraba.  Tri tjedna su patili od simptoma i trpjeli velike poteškoće nakon što su liječnici ustanovili da imaju svrab. 

Svrab ili šuga (lat. scabies) je zarazna bolest kože popraćena neugodnim svrabom i crvenkastim promjenama na koži. Uzročnik infekcije je grinja pod nazivom Sarcoptes scabiei var. hominis, okrugli, mali, često oku nevidljiv člankonožac prilagođen parazitskom načinu življenja na koži čovjeka. Lako se prenosi s čovjeka na čovjeka izravnim dugotrajnijim fizičkim kontaktom, korištenjem odjevnih premeta, posteljine ili ručnika zaražene osobe. Glavni simptomi su: intenzivan svrbež, pojava sitnih kanalića, pojava tamnih točkastih promjena poput osipa (bubuljica). Liječenje se provodi lokalnim i peroralnim skabicidima.

U jadu i očaju, neispavana, nakon što je cijela bila u ranama od češanja, Jasna je posegnula za slušalicama i mobitelom te pustila seminar apostola Lorensa Novosela. Cijelu noć je slušala seminar što joj je olakšalo problem sa svrabom, bilo joj je bolje. Ujutro je kontaktirala apostola da se pomoli za njih dvoje ne bi li se svrab potpuno povukao. Apostol nije stigao odmah, već joj je uputio dijelove Pisma koje da pročita kako bi se pripremili za molitvu. Navečer ju je apostol nazvao, pomolio se za nju u vjeri i Jasna i njezin partner su primili ozdravljenje. Svrab je prestao i tu noć je mirno spavala.

Nakon posjete doktoru Jasna je posvjedočila:

Evo pišem ti da sam jučer bila na kontroli kod Dermatologa na Šalati i da su mi ponovo radili ACARUS test na Scabies i da je test negativan!

Što znači da Svraba sada i potvrđeno više nema! Hvala Ti Isuse Voljeni na ozdravljenju i iscjeljenju tijela, duše i srca!

Isus je stvarno čudesan i ne bira ni vrijeme ni mjesto da nam pomogne.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

 

Lorena - svjedočanstvo - molitva za prijateljicu

Iscjeljenje djevojčice (11g.) po molitvi prijateljice

(Lorena - svjedočanstvo - molitva za prijateljicu)

Lorena je djevojčica od 11 godina koja je došla do svjetla Čiste Istine prije svega nekoliko dana. I u tako kratkom vremenu srcem je primila sve što je čula te je to počela i prakticirati. Naime, u školi s njom ide jedna prijateljica koja ima kožnu bolest, toliko vidljivu da su joj se sva djeca u školi rugala kako je zarazna i šugava. Doktori su tvrdili kako ju mogu liječiti tek kad napuni 14, 15 godina. Lorenu je cijela situacija dirnula u srce, osjetila je žalost zbog toga, te ju je zagrlila i pomolila se u Ime Isusa Krista za nju. Idući dan prijateljica je došla bez ikakvih znakova bolesti! Nije li ovo svjedočanstvo dokaz kako trebamo stati pred Oca s dječjim povjerenjem i nevinošću, vjerujući da će nas Otac uslišiti te tako možemo primiti sve što ga molimo?

Hvala Ti Isuse!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku

images1

Svjedočanstvo o iscjeljenju izranjavanih stopala

Svjedočanstvo o iscjeljenju izranjavanih stopala

(bolne rane i žuljevi)

Ovo iscjeljenje se dogodilo u Mostaru kada je bio kompletiran seminar apostola Lorensa Novosela „Isusove Riječi“.

Dotična je imala bolna stopala puna žuljeva i rana od odrađene sezone na moru.

Upoznata s Isusovom ljubavi, bol je strpljivo nastojala nositi s Njim i nije tome svemu pridavala veliku važnost.

Na blagoslovima, apostol Lorens se molio polažući ruke na sve prisutne. Sutradan je za dobro jutro dobila iscijeljena, mekana stopala. Nigdje nije bilo ničega, a rane i žuljevi su u potpunosti nestali.

Baš veličanstveno! Koja krema na tržištu to može učiniti preko noći?

Isusu je stalo do vas, upoznajte Ga!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje stopala od 7 kurjih očiju

Kurje oči

(Iscjeljenje stopala od 7 kurjih očiju)

Nakon bezuspješne posjete pedikeru, pored jednog kurjeg oka, pojavilo se i 6 novih.

Stella svjedoči: „Bolilo je užasno pri hodu... pri svakom pritisku, nekad bi, kad bi samo sjedila, znalo peć stopalo, bilo je užasno neugodno...“

Unatoč svojoj slaboj vjeri pristala je na molitvu računajući na Isusovu milost. Nakon molitve apostola Lorensa Novosela uslijedilo je postupno iscjeljenje kurjih očiju. Isprva nisu bile vidljive nikakve promjene, ali nije prošlo dugo vremena i prilikom hodanja djevojka više nije osjećala bol, nakon toga je jedno kurje oko potpuno nestalo, a kako je nestalo ostalih 6 poslušajte u svjedočanstvu.

Kurje oko je debelo i tvrdo zadebljanje na koži nastalo uslijed prekomjernog pritiska i trenja, a u nekim slučajevima postoji i genetska sklonost za njihov nastanak. Najčešće se pojavljuje na stopalima, a moguća je pojava i na dlanovima. Kurje oko karakterizira tvrdi vršak (korijen) u obliku trna koji je usmjeren prema srednjem sloju kože gdje pritišće živčana vlakna, zbog čega su kurje oči jako bolne na pritisak te otežavaju hodanje. Postoje razne metode uklanjanja kurjih očiju, od prirodnih lijekova, preko laserskog uklanjanja, medicinske pedikure do kirurškog odstranjivanja. Kurje oči se uspješno liječe uglavnom ako se uzrok (npr. neprimjerena, neudobna, uska obuća) otkloni, ali nažalost, u velikom broju slučajeva liječenje zna biti bolno, dugotrajno, često bezuspješno ili se kurje oko nakon nekog vremena opet vrati.

Koliko puta nismo imali dovoljno vjere u to da nas Isus može i želi osloboditi od neke fizičke (ali i duševne) tegobe i već tu odustanemo od toga da se oslobodimo te smetnje? Kroz ovo iscjeljenje Isus nam pokazuje koliko je zapravo pun razumijevanja i koliko je Njegova Ljubav veća čak i od naše nevjere i da će uvijek pronaći put i način da nam pokaže koliko nas voli i koliko Mu je stalo do toga da smo sretni i da uživamo blagoslov zdravlja koji nam pripada.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Neizlječiva bolest Vitiligo - izlječena!

iscjeljenje od vitiligo bolesti u ime isusa krista sozo hrvatska

Dragi brate u Isusu Kristu !

Mogu ti reči da više nemem vitiligo... hvala Isusu. Naime, 22.04. ove godine na predavanju u udruzi specijalne policije iz DR, nakon završetka istog, pristupio sam na tvoj poziv ispred, pomolio si se nada mnom i blagoslovio me...Terapija koju sam počeo koristiti (krema, čaj, B-kompleksi i mnogo sunčanja) je bila u početnoj fazi, ali sam čvrsto odlučio da kada se vratiš u Zagreb da se nađem s tobom i da primim iscjeljenje od našeg jedinog i najvećeg Isusa... Hvala Lorice, hvala Isusu jer ja više nemam niti ću imati depigmentaciju kože na licu ... Od onog dana nisam više koristio terapiju i prema mojem iskustvu od ranijih godina trebao sam biti u akutnoj fazi vitiliga, ali iz dana u dan bijele fleke na licu su postepeno nestajale... Sve se to dogodilo za manje od mjesec dana...

Hvala Isusu, hvala ti Lorice što si me uveo u Čistu Istinu.

Srdačno i s ljubavlju u Isusu

Ivan iz Zaboka


More Articles...

  1. Iscjeljenje ruku
  2. Bradavice