Iscjeljenje od reumatoidnog artritisa

Ne puštati u srcu ono što nam je Isus omogućio na križu pomaže nam da održimo fokus na Njemu čak i kada nam je najteže.

Stoga vam donosimo svjedočanstvo Marije koja je nakon deset godina upornosti u vjeri primila iscjeljenje od reumatoidnog artritisa koji joj je pogađao oba koljena.

Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja također oštećuje hrskavično tkivo i time dovodi do deformacije zgloba. Ako se ne liječi, upalni proces razara hrskavicu do te mjere da se više ne može obnoviti, nerijetko prelazi na kosti, a može zahvatiti i ostale organe (koža i potkožno tkivo, mišići, oči, pluća, srce, krvne žile te bubrezi). Ova vrsta artritisa je jedan od najčešćih uzročnika kroničnog invaliditeta, a medicinski gledano uzrok mu je nepoznat. Iako ne postoji odgovarajući program liječenja, pravovremenim otkrivanjem bolesti i primjenom odgovarajuće terapije moguće je smanjiti upalne procese i spriječiti oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te očuvati pokretljivost, usporiti napredak oboljenja koje uzrokuje invalidnost a kod nekih metoda dolazi i do mirovanja bolest.

Više puta se apostol Lorens Novosel u Zagrebu molio za njezino iscjeljenje pa je bolest nestajala i pojavljivala se ponovno. Nakon zadnje molitve Marija je primila potpuno iscjeljenje i sada može hodati bez problema. Nakon deset godina joj se iscjeljenje spustilo u srce i ušla je u pobjedu.

Ovo zanimljivo svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1