Karmela svjedočanstvo

Čudesno iscjeljenje od skolioze

U današnje vrijeme nije uobičajeno čuti da je netko primio iscjeljenje od skolioze. Skolioza je problem koji muči veliku većinu ljudi. Stoga vam donosimo jedno takvo svjedočanstvo naše Karmele. Naime Karmela je cijeli život patila od jake skolioze.

Skolioza je svako postranično iskrivljenje kralježnice, konkretnije deformacije gdje postoje strukturne promjene na rebrima, zglobovima kralježnice, koštanoj strukturi, ligamentima... Takve deformacije najčešće su praćene rotacijom i torzijom cijelog trupa. Nekoliko je oblika skolioze. Kod svakog oblika skolioze postoji opasnost od napredovanja k pogoršanju. Naime, skolioza posjeduje svojstvo da se za vrijeme perioda rasta pojača njezino iskrivljenje. U ekstremnim oblicima skolioze postoje deformacije rebara koja pritišću pluća i srce te mogu dovesti čak i do smrti. Nakon 40 stupnjeva iskrivljenja razgovara se o operacijskom liječenju.

Zbog njezinog stanja s kralježnicom, bilo ju je strah da neće završiti na operaciji. Potaknuta time počela je na internetu pretraživati operacije kralježnice, a s obzirom na to da je iz vjerničke obitelji tražila je postoji li neki drugi način pomoći, tj. Može li joj Isus pomoći u tome. Upisala je u internetsku tražilicu 'kako primiti iscjeljenje od Isusa Krista' i došla je do stranice sozo - hr.com. Nakon pregleda stranice i preslušavanja preko dvadeset svjedočanstava Karmela je primila čudesno iscjeljenje od skolioze.

Što se uistinu dogodilo i na koji način je Karmela primila i zadržala svoje iscjeljenje, poslušajte u nastavku.

images1