Čudesno iscjeljenje koljena

Kada je prisutna Sila Gospodnja da iscjeljuje (Luka 5:17), nešto se mora dogoditi. Tako se dogodilo i u Splitu na seminaru gdje je uistinu bila Sila Gospodnja prisutna i Ankica je primila čudesno iscjeljenje koljena.

Ankica je došla na seminar apostola Lorensa Novosela u Split s jakim bolovima u koljenu od kojih je patila zadnjih deset dana. Ankica je sumnjala da ju muči artritis jer joj je i desna ruka bila ukočena i u bolovima.

Nakon propovijedi pomazanje u zraku je bilo silno i apostol Lorens ga je osjetio te se počeo obraćati Ankici s hvalom i slavom Isusu i svjedočanstvom da ju je Isus već iscijelio. Ankica je osjetila pomazanje i osjetila je da bolovi nestaju. Apostol Lorens ju je pozvao k sebi i dok je dolazila sila ju je prožela i ona je osjećala da je iscijeljena. Bez molitve, otvorena srca za silno pomazanje, Ankica je ozdravila. Kući je išla trčeći i zdrava.

Hvala ti Isuse na uvijek djelujućoj svojoj Ljubavi.

Sve detalje ovog čudesnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje vratne kralježnice

U Danijelinoj obitelji je nauk Čiste Istine i Isus kroz njega donio jako velike promjene, što Danijela svjedoči na snimci.

Već dugi niz godina Danijelina mama je patila od problema s vratnom kralježnicom. Osim toga je imala oštećene sve kralješke zbog čega je trpjela velike bolove, šepala i svakodnevno funkcioniranje joj je bilo ometano do te mjere da nije mogla otključavati vrata.

Došla je na seminar apostola Lorensa Novosela u Zagrebu. Nakon seminara je izašla na molitvu. Prijavila je samo problem s vratnom kralježnicom za koju se apostol potom pomolio. Po molitvi je primila trenutno iscjeljenje vratne kralježnice i sve smetnje i problemi koje je imala su nestali. Vidno joj se promijenio vanjski izgled kao i funkcioniranje u svakodnevici o čemu je posvjedočila Danijeli.

Sve detalje ovog predivnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje boli u koljenu

Marija je patila mjesec dana od boli u koljenu koja joj se pojavila iznenada. Pila je različite tablete protiv bolova ne bi li joj bilo lakše ali ju bol nije napuštala. Zbog te boli nije mogla puno hodati niti dolaziti na seminar u Zadru.

Apostol Lorens Novosel i njegova supruga su ju posjetili. Proglasili su Isusovu Riječ Evanđelja, te su se pomolili za njeno koljeno. Marija je potom počela slaviti i hvaliti Isusa i hodati, te pomicati koljeno na načine na koje nije mogla prije. Isus se proslavio po molitvi te je primila gotovo potpuno iscjeljenje od boli u koljenu. Kao dokaz tome, navečer je došla na seminar bez problema.

Isus je zaista čudesan i uvijek nam želi pokazati koliko nas voli i koliko brine za nas u svakoj situaciji.

Sve detalje ovog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od išijasa

Kada čovjek istinski vjeruje u Isusovu Ljubav i pomoć, njegova vjera neće biti zanijekana od strane našeg nebeskog Oca. On će uvijek opravdati svoju Ljubav, ne bi li nam se još više približio. Donosimo vam svjedočanstvo o jednoj takvoj vjeri spram našeg nebeskog Oca Isusa Krista.

Mile je patio tri mjeseca od uklještenja živca, išijasa.

Išijas je oboljenje velikog živca noge, a može se javiti ili kao jaka bol ili kao upala živca. Išijas je dugotrajna bolest i ima različite uzroke. Često se javlja kod prehlade, upale zdjelice i bolesti kralježnice, a najčešće zbog pomanjkanja vitamina B1 u organizmu. Prvi znak išijasa je jaka bol u križima i stražnjoj strani noge, a najčešće se javlja iznenada kod određenog pokreta tijela. Bol je često tako jaka da bolesnik mora nepomično ležati, dok se bolovi pojačavaju pri bilo kojem tjelesnom naporu. Bol se često širi i prema stopalu, zbog čega je još neugodnije hodati. Liječenje ovisi o uzroku bolesti, a sastoji se od prvo ublažavanja boli i smirivanja upalnog procesa. Koriste se sredstva protiv bolova, tople kupke, vitamin B1, masaže i grijanje te vrući biljni oblozi.

Bol mu je znatno ometala svakodnevno funkcioniranje te je u takvom stanju došao na seminar apostola Lorensa Novosela u Splitu. Zadnji dan seminara je izašao na molitvu u vjeri i s radošću znajući da mu Isus hoće i može pomoći. Apostol Lorens je položio ruke na njega sa svojom suprugom. Mile je primio trenutno iscjeljenje od išijasa, o čemu je sav radostan i oduševljen potom svjedočio.

Ovo čudesno svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje oštećenog koljena

Kada je Sila prisutna da iscjeljuje (Luka 5:17), mi se trebamo otvoriti i Isus hoće djelovati u našim životima, baš kao što je djelovao u slučaju Domagoja.

Domagoj je prije devet godina operirao koljeno. Sljedećih osam godina nakon operacije nije imao većih problema, no zadnja dva mjeseca, svaki je dan osjećao zatezanje i bol u tom koljenu kada bi duže stajao ili držao koljeno u jednom položaju.

Dolazio je na seminar apostola Lorensa Novosela u Zagrebu. Zadnji dan seminara apostol Lorens se molio za jednog čovjeka koji je imao problem s nogama te je hodao uz pomoć štaka. Tijekom te molitve Domagoj je spontano otvorio svoje srce i u tom trenutku mu se ukočila noga u koljenu, a potom je primio iscjeljenje koljena. Primio je iscjeljenje zbog Sile koja je bila prisutna, iako molitva nije bila upućena direktno njemu. Hvala ti Isuse.

Ovo predivno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje koljena

„Idi, i neka ti bude kako si vjerovao!“ (Matej 8:13)

Juri je iskočilo koljeno na poslu. Drugi dan je osjetio jaku bol zbog čega više nije mogao raditi te je ostao kod kuće. Prepao se da će morati na operaciju.

Za vrijeme te situacije, apostol Lorens Novosel je držao seminar na Velom Ižu o bolesti te je Jure odlučio, znajući da će mu biti bolje i vjerujući u dostupnu Silu, kontaktirati apostola Lorensa Novosela da se telefonski pomoli za njegovo koljeno. Apostol se pomolio, te je Jure po molitvi primio djelomično iscjeljenje, osnažio se i nestao je sav strah.

Ono što je bilo sljedeći korak da se dogodi potpuno iscjeljenje jest to da „stavi svoju vjeru u pogon“. Vjerujući u to da ga Isus jest iscijelio po molitvi, unatoč tome što nije bio u potpunosti iscijeljen, Jure je otišao raditi te je na taj način prisvojio potpuno iscjeljenje. Juri je molitva pomogla da primi upliv snage ne bi li mogao onda vjerujući prisvojiti iscjeljenje što se i dogodilo.

Sve detalje ovog zanimljivog i poučnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od reumatoidnog artritisa

Ne puštati u srcu ono što nam je Isus omogućio na križu pomaže nam da održimo fokus na Njemu čak i kada nam je najteže.

Stoga vam donosimo svjedočanstvo Marije koja je nakon deset godina upornosti u vjeri primila iscjeljenje od reumatoidnog artritisa koji joj je pogađao oba koljena.

Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja također oštećuje hrskavično tkivo i time dovodi do deformacije zgloba. Ako se ne liječi, upalni proces razara hrskavicu do te mjere da se više ne može obnoviti, nerijetko prelazi na kosti, a može zahvatiti i ostale organe (koža i potkožno tkivo, mišići, oči, pluća, srce, krvne žile te bubrezi). Ova vrsta artritisa je jedan od najčešćih uzročnika kroničnog invaliditeta, a medicinski gledano uzrok mu je nepoznat. Iako ne postoji odgovarajući program liječenja, pravovremenim otkrivanjem bolesti i primjenom odgovarajuće terapije moguće je smanjiti upalne procese i spriječiti oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te očuvati pokretljivost, usporiti napredak oboljenja koje uzrokuje invalidnost a kod nekih metoda dolazi i do mirovanja bolest.

Više puta se apostol Lorens Novosel u Zagrebu molio za njezino iscjeljenje pa je bolest nestajala i pojavljivala se ponovno. Nakon zadnje molitve Marija je primila potpuno iscjeljenje i sada može hodati bez problema. Nakon deset godina joj se iscjeljenje spustilo u srce i ušla je u pobjedu.

Ovo zanimljivo svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1