Iscjeljenje koljena

„Idi, i neka ti bude kako si vjerovao!“ (Matej 8:13)

Juri je iskočilo koljeno na poslu. Drugi dan je osjetio jaku bol zbog čega više nije mogao raditi te je ostao kod kuće. Prepao se da će morati na operaciju.

Za vrijeme te situacije, apostol Lorens Novosel je držao seminar na Velom Ižu o bolesti te je Jure odlučio, znajući da će mu biti bolje i vjerujući u dostupnu Silu, kontaktirati apostola Lorensa Novosela da se telefonski pomoli za njegovo koljeno. Apostol se pomolio, te je Jure po molitvi primio djelomično iscjeljenje, osnažio se i nestao je sav strah.

Ono što je bilo sljedeći korak da se dogodi potpuno iscjeljenje jest to da „stavi svoju vjeru u pogon“. Vjerujući u to da ga Isus jest iscijelio po molitvi, unatoč tome što nije bio u potpunosti iscijeljen, Jure je otišao raditi te je na taj način prisvojio potpuno iscjeljenje. Juri je molitva pomogla da primi upliv snage ne bi li mogao onda vjerujući prisvojiti iscjeljenje što se i dogodilo.

Sve detalje ovog zanimljivog i poučnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od reumatoidnog artritisa

Ne puštati u srcu ono što nam je Isus omogućio na križu pomaže nam da održimo fokus na Njemu čak i kada nam je najteže.

Stoga vam donosimo svjedočanstvo Marije koja je nakon deset godina upornosti u vjeri primila iscjeljenje od reumatoidnog artritisa koji joj je pogađao oba koljena.

Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja također oštećuje hrskavično tkivo i time dovodi do deformacije zgloba. Ako se ne liječi, upalni proces razara hrskavicu do te mjere da se više ne može obnoviti, nerijetko prelazi na kosti, a može zahvatiti i ostale organe (koža i potkožno tkivo, mišići, oči, pluća, srce, krvne žile te bubrezi). Ova vrsta artritisa je jedan od najčešćih uzročnika kroničnog invaliditeta, a medicinski gledano uzrok mu je nepoznat. Iako ne postoji odgovarajući program liječenja, pravovremenim otkrivanjem bolesti i primjenom odgovarajuće terapije moguće je smanjiti upalne procese i spriječiti oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te očuvati pokretljivost, usporiti napredak oboljenja koje uzrokuje invalidnost a kod nekih metoda dolazi i do mirovanja bolest.

Više puta se apostol Lorens Novosel u Zagrebu molio za njezino iscjeljenje pa je bolest nestajala i pojavljivala se ponovno. Nakon zadnje molitve Marija je primila potpuno iscjeljenje i sada može hodati bez problema. Nakon deset godina joj se iscjeljenje spustilo u srce i ušla je u pobjedu.

Ovo zanimljivo svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje kralježnice

Slavica je došla na seminar apostola Lorensa Novosela u Skopju s bolovima u leđima. Slavica je već nekoliko godina patila od problema s kičmom, imala je i malu grbu na leđima. Nije mogla normalno stajati.

Apostol Lorens Novosel se nakon seminara pomolio za nju polaganjem ruku u Ime Isusa Krista. Nakon molitve, Isus ju je dotakao i očitovao se tako da Slavica odmah primila iscjeljenje, nestala joj je bol i mogla se uspraviti na način kako nije mogla prije. Nije li to čudesno?!

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Zorica

Oštećenje ruke...

Lorice dragi...                                 

Nakon sto si me zamolio da izvjestaj o iscjeljenju iz ssm poruke premjestim na mail desavale  su se jos neke situacije, tako da sada imam prosireno svjedocanstvo.

Prvo je svjedocanstvo iz poruke. 

Prije dva i pol mjeseca pri padu zadobila sam frakturu rucnog zgloba i radijusa(noseca kost podlaktice). Nakon sedam tjedana skinula sam gips, i lijecnik fizijatar ustanovio je dvadeset postotnu funkciju sake, a ruku u vodoravan polozaj podizala sam veoma tesko uz jaku bol, a okomito oko sezdeset posto. Zglob ramena  me bolio i u stanju mirovanja. Lijecnik je rekao da su to posljedice preloma i da neznaju zasto  nastaju kod nekih ljudi. Ja nisam primila lose prognoze, predala sam obnovu kostano vezivnog tkiva u Bozje ruke. Nakon deset dana fizikalne terapije, funkcija sake mi je bila nesto bolja, ali prsti su mi bili i dalje naoteceni, stisak prstiju u saku slab, a oslonac na saku nemoguc. Rameni zglob me i dalje bolio.

Read more: Zorica

Ankica svjedoči o ozdravljenju reumatoidnog artritisa

Iscjeljenje od reumatoidnog artritisa

Ja sam mislila da ću ja biti invalid“ riječi su Ankice koja je prije godinu i pet mjeseci došla do nauka Čiste istine.

Naime, pet je godina bolovala od reumatoidnog artritisa te je pila lijekove i primala injekcije. Osjećala je bol, oticanje i kočenje u svim zglobovima tijela.

Artritis je upalna bolest vezivnog tkiva koja se najčešće očituje na zglobovima (šake, stopala, gležnjevi, koljena, podlaktice, kukovi, donji dio leđa i vrat). Upala izaziva oteknuće i bol, ponekad i nepokretnost.

Artritis se javlja u vie oblika, a najčešći su osteoartritis, giht i reumatoidni artritis. Najčešći oblik je osteoartritis koji zahvaća hrskavicu zgloba, smanjuje njenu funkcionalnost, a u težim slučajevima dovodi i do potpunog uništenja zgloba. Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja također oštećuje hrskavično tkivo i time dovodi do deformacije zgloba. Ako se ne liječi, upalni proces razara hrskavicu do te mjere da se više ne može obnoviti, nerijetko prelazi na kosti, a može zahvatiti i ostale organe (koža i potkožno tkivo, mišići, oči, pluća, srce, krvne žile te bubrezi). Ova vrsta artritisa je jedan od najčešćih uzročnika kroničnog invaliditeta, a medicinski gledano uzrok mu je nepoznat. Iako ne postoji odgovarajući program liječenja, pravovremenim otkrivanjem bolesti i primjenom odgovarajuće terapije moguće je smanjiti upalne procese i spriječiti oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te očuvati pokretljivost, usporiti napredak oboljenja koje uzrokuje invalidnost a kod nekih metoda dolazi i do mirovanja bolesti.

Ankica je uključena u propovijedi apostola Lorensa Novosela i sluša konstantno seminare. Nakon pet mjeseci slušanja seminara svi simptomi reumatoidnog artritisa su se povukli. Danas se diže i radi s lakoćom bez ikakvih simptoma, bolova i bilo koje reakcije u tijelu.

Kako točno je primila iscjeljenje i što sve je primila od Isusa poslušajte u svjedočanstvu.

Cjelovito svjedočanstvo je u nastavku.

images1

Ljilja i ozljeđeni živac leđa

Iscjeljenje ozlijeđenog živca kralježnice

Ljilja je imala velikih problema s kralježnicom. Doktori su joj rekli da joj je ozlijeđen jedan živac kralježnice. Primala je injekcije u leđa kako bi ju popustila bol. Tražila je rješenje na sve načine kroz gelove, lijekove, injekcije, ali ništa nije pomagalo.

Došla je na seminar apostola Lorensa Novosela u Beogradu gdje se nakon Riječi apostol pomolio za Ljiljin problem polaganjem ruku u Ime Isusa Krista. Ljilja je odmah primila iscjeljenje.

Sada, prilikom pojave bilo kojeg simptoma boli, Ljilja čvrsto stoji uvjerena u svoje iscjeljenje i do danas je zdrava hvala Isusu.

Isus je čudesan i djeluje neprestano u našim životima. On hoće otkloniti svaku našu bol i bolest.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Vjera dolazi sad – iscjeljenje po Očevoj riječi - Majda

Vjera dolazi sad – iscjeljenje po Očevoj riječi

Majda je prisustvovala seminaru koji je vodio apostol Lorens Novosel. Slušala je Lorensa s tolikom koncentracijom i otvorenim duhom da se nije pomaknula s mjesta. Nikada joj se to nije dogodilo u životu. Znala je otprije za Isusa i za žrtvu na križu, ali joj nitko nikada nije tako približio Isusa kao Lorens.

Tako je jedan dan seminara došla s velikim bolovima u rukama i nogama, boljele su je kosti. Trpila je cijeli seminar i slušala Lorensa. Bila je željna Duha, duša joj je bila otvorena. Lorens je krenuo u molitvu za potrebite i izlagao upute. Ključna je rečenica za nju bila da se vjera dobiva sad. Majda je samo pratila njegove riječi i u jednom trenutku vidjela u duhu Isusa na križu i Njegove rane. Slušala je upute i „gledala“ Isusa te je odjednom spoznala po prvi put da je Isus zaista umro na križu za nju. Osvijestila je upute koje je Lorens prenosio i mislila na Isusa i kako nas je iscijelio svojim ranama. U tom trenutku prestala je sva bol, u rukama i nogama. Shvatila je da je dotakla istinu o Isusu i Isus joj je preko Lorensovih uputa dao iscjeljenje.

Cjelovito Majdino svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1