Iscjeljenje depresije

Tonica je desetak godina patila od depresije. Liječila se medicinski ali nije joj bilo bolje. Najteže joj je bilo u toj cijeloj patnji to što je osjećala da joj je duša sve to vrijeme prazna. Zbog toga je svih tih godina tražila odgovore i istinu na različitim mjestima. Sve dok nije došla do nauka Čiste Istine.

Počela je slušati na YouTube-u seminare apostola Lorensa Novosela i ubrzo ju je nauk osvojio. Nastupila je kompletna promjena njezine duše i tijela. Primala je snagu, duša joj se ispunila i vratila joj se volja za životom. Nakon nekog vremena primila je oslobođenje od depresije. Sada je već pola godine ispunjena i radosna.

Hvala ti Isuse na tvom milosrdnom i čudesnom djelovanju u životima svih koji ti priđu i otvore srce.

Tonicino predivno svjedočanstvo možete poslušati u nastavku.

images1

Oslobođenje od pušenja

Oslobođenje od pušenja

Stvarno je velika stvar kada netko nakon 20 godina pušenja primi potpuno oslobođenje od te ovisnosti. Donosimo vam svjedočanstvo u kojem je gospođa nakon 20 godina prestala pušiti na čudesan način.

Naime, njezina prijateljica koja dolazi na seminare apostola Lorensa Novosela joj je dala knjižicu s Božanskim objavama. Gospođa ju je odmah pročitala i oduševila se s pročitanim. Nakon knjižice, srce ju je vuklo da posluša seminare na YouTube kanalu. Nakon što je počela slušati seminare prestala je pušiti.

Sada već pet mjeseci ne puši, potpuno oslobođena. Nije li predivno koliko brzo i upečatljivo Isus djeluje u životima nas ljudi?

Što joj se uistinu dogodilo slušajući seminar, ne propustite u nastavku.

Cjelovito svjedočanstvo možete poslušati u nastavku.

 

images1

Iscjeljenje od napadaja gušenja

Iscjeljenje od napadaja gušenja

(Gordana nakon molitve... iza Seminara u Vukovaru... (2))

Gordana je došla na seminar apostola Isusa Krista Lorensa Novosela u Vukovar na samo jedan dan. Unazad 4-5 godina imala je velikih problema s disanjem, često je osjećala gušenje oko pluća, nije mogla uhvatiti zrak, osjećala je bol prilikom udaha.

Liječnici su rekli da je to na psihičkoj bazi, odnosno da nema nikakvih organskih razloga zbog kojih bi imala probleme s disanjem. Takvi slučajevi nisu rijetki, a najčešći psihički uzroci gušenja i navedenih tegoba su različiti oblici depresija ili anksioznost, to jest nemir i strah. Vrlo se često ta dva psihička poremećaja isprepliću, a liječe se lijekovima i psihoterapijom.

Nakon seminara, Gordana je izašla na molitvu kako bi primila iscjeljenje. Nakon molitve i pri odlasku kući, čim je sjela u auto, posvjedočila je svojoj snahi kako se osjeća super, da osjeća veliko olakšanje i da ima normalan protok disanja. Od tada, a od tada je prošlo šest mjeseci, nema nikakvih problema s disanjem.

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Teta Dusija i prestanak pušenja nakon 55 godina

Teta Dusija i prestanak pušenja nakon 55 godina

Dusija (71) je pušila cigarete 55 godina. Doći u sobu, zapaliti par cigareta i popiti kavu joj je bio popodnevni ritual. Na seriji predavanja „Budi volja Tvoja“ odbacila je cigarete u potpunosti.

Jednoga dana joj je došla misao u glavu „što će ti to, što ti to treba“ pa je spremila cigaretu i pitala apostola Lorensa Novosela na seminaru da se pomoli za nju da nema apstinencijsku krizu jer je donijela odluku da će prestati pušiti.

Lorens se u Isusovo ime pomolio i Dusija je primila snagu. U snimci svjedoči da nije zapalila već oko 2, 3 mjeseca. Što reći osim hvala ti Isuse.

Ako imate želju za prestankom pušenja, ovo je pravo svjedočanstvo za vas!

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Baka Jelena nakon 55 godina prestala pušiti

Baka Jelena „preko noći“ prestala pušiti nakon 55 godina

Baka Jelena ima 69 godina, a u tih 69 godina je pušila čak 55. Nije mali broj godina, zar ne? U tih 55 godina pušila je dvije kutije cigareta dnevno. Iako nismo na satu matematike, ali kada bismo htjeli izračunati otprilike koliko je cigareta baka Jelena popušila tijekom ovih godina, dobili bismo broj od otprilike 800 000 cigareta, što također nije mali broj.

Nakon dolaska do nauka Čiste Istine i primanjem Riječi u srce, smanjila je broj cigareta na 4-5 dnevno. Čudesni događaj zbio se po polaganju ruku apostola Lorensa koji je držao seminar u Vinkovcima, a zatim i u Osijeku. Nakon 55 godina, baka Jelena je „preko noći“ prestala pušiti. Nije li to jedno pravo malo čudo, obzirom da znamo kako je ovisnost o pušenju vrlo jaka.

Svjetska zdravstvena organizacija izvještava da svakih osam sekundi jedan čovjek na svijetu umire zbog posljedica štetnog djelovanja duhana.

I iako je većina pušača svjesna štetnosti pušenja, a velika većina pokušava i prestati pušiti, neka istraživanja govore kako se više od 93% onih koji prestanu pušiti vrati pušenju već nakon nekoliko dana.

No, za Isusa nema nerješivih ovisnosti ili problema.

Kako sama baka Jelena kaže, od molitve, koja je bila prije 4 mjeseca, nije popušila niti jednu cigaretu, a da cijela situacija bude još bolja, nije imala niti najmanju žudnju za cigaretom.

„Mogu pravit` cigare drugome, ali ja da zapalim, ne!“

Cijelo svjedočanstvo sa šaljivim završetkom nikako nemojte propustiti u nastavku.

images1

Nakon polaganja ruku na Seminaru (Glorija L.)

Dragi Lorens, Isus!:)
 
Evo mene opet da posvjedočim…

Od dana 22.6.2017 kada si molio nada mnom uz Isusov upliv snage ljubavi i s mojom vjerom da je Isus stao ispred mene i osobno položio ruke na mene, od tada me više ništa na tijelu ne boli. Očito da je artritis nestao.

Prije te zadnje molitve nad potrebitima, nekoliko dana me mučilo teško gutanje (štitnjača) i slina mi se stalno slijevala niz grlo. Sada ti mogu reći da se to više ne događa.

Hvala Isusu!

Taj dan kada je molitva otklanjanja uroka izmoljena nada mnom, taj dan mi se pod Isusovim i tvojim rukama tresla glava. Toga trenutka sam osjetila kako sve s mene odlazi. Hvala Isusu!

Read more: Nakon polaganja ruku na Seminaru (Glorija L.)

Od kada sam došla u Ekipicu (svjedočansto Glorije L.)

Dragi Lorens. Isus!:)

Hvala Isusu, jer od kada sam s vama u Ekipici u dubini sebe osjećam mir.

Prije sam se znala uzrujavati, a sada više ne.

U dubini sebe osjećam ispunjenost s ljubavlju, vi ste mi Ekipice toliko dragi i mili da vam to ne mogu opisati.

Cijelo vrijeme sam tražila i vapila za ljubavlju, prijateljima, zagrljajima.

Još se sjećam kako sam u suzama vapila i molila „Isuse, meni treba netko tko će me zagrliti, voljeti, ljubiti, prihvatiti, trebam nekoga Isuse, molim te pomozi mi.“

I tako su ušli u moju sobu roditelji i pitali me zašto plačem i ja im ispričala što tražim, na što su odgovorili da previše tražim jer takvih ljudi nema na ovome svijetu. I da oni (moji roditelji) mene vole i da nisam sama već da imam njih. Hvala mojim roditeljima na njihovoj brizi i ljubavi, i hvala Isusu što mi ih je dao. Ja sam i dalje vjerovala, dati će meni Isus što sam zavapila iz srca.

I tako prošlo je neko vrijeme i slučajem okolnosti koji se dogodio (priča za sebe), mama je razgovarala sa susjedom koji se zove Željko koji nam je poslao mail sa linkom vaše stranice.

I tako odlučili smo da bismo mogli vidjeti na što nas je to susjed uputio. I hvala Isusu. Javila sam se preko e-maila tebi Lorens i ti si me uputio na Franu i Ivanu. I tako smo došli u Ekipicu.

Read more: Od kada sam došla u Ekipicu (svjedočansto Glorije L.)