Isusovo čudesno djelovanje na Zemlji

IMG 6724

Dok sam prevodio ove Objave imao sam pred svojim očima draga lica onih duša koje, potaknute mojim propovijedanjem o Riječi Božjoj, dobiju veliku želju početi čitati Sveto Pismo, da bi onda, kada započnu čitati u samoći svog doma, zapeli o Slovo Pisma koje im biva nerazumljivo i time daleko, da bi na kraju mnogi od njih, razočarani, odustali od čitanja u potpunosti.

Moja je molitva da vam ova tumačenja Evanđelja od strane Isusa Krista Osobno otvore razumijevanje i uvedu vas u spoznaju bezvremene ljepote i ogromne praktične vrijednosti tih Biblijskih tekstova.

 

 

Knjižica za skinuti:  Isusovo čudesno djelovanje na Zemlji

 

 

Rekli ste o knjižici:

Krenula sam čitati i dojmilo me se koliko je sve jednostavno objašnjeno i lako shvatljivo. A sam sadržaj je savršen, svako Isusovo djelovanje je detaljno i otvoreno objašnjeno. Kad sam čitala nisam znala što mi se događa, ali utjecalo mi je jako na unutrašnjost i samo me odjednom radostan smijeh obuzimao toliko da su lagano i suze krenule ... fantastično nešto!

Sada kada čitam Sveto Pismo, čitam ga s drugačijim razumijevanjem u dijelovima Isusovog čudesnog djelovanja, stvarno je super! Odlično je čitati Pismo s takvom dubinom/pozadinom, s takvim znanjem, sasvim drugačije i osjetila sam želju za još, još tog znanja.. odlično! Hvala Isusu!

Martina Š.

'Sad razumijem što si mislio kad si rekao na Seminaru da ti dođe pojesti stranicu Biblije', čitam Knjižicu 'Isusovo čudesno djelovanje na Zemlji' i skačem do plafona, osmijeh mi ne silazi sa lica!

'Sjećam se da sam se prilikom čitanja osjećao kao direktno spojen na punjač za baterije, a osmijeh mi se nije skidao s lica. Knjižica 'Isusovo čudesno djelovanje na Zemlji' kvalitetno prikazuje odnos zdravlja duše i zdravlja tijela, tj. odnos unutarnjeg i vanjskog čovjeka. Knjižica jasno ukazuje na smisao naše trenutne situacije tj. pozicije duše i što nam je činiti s "teretom" dosadašnjih krivih razmišljanja. Knjižica 22 ukazuje na duhovnu pozadinu čudesnog djelovanja Isusa Krista, na pravi smisao/svrhu takvog djelovanja. A ono najsnažnije u ovoj Knjižici je ono što se tiče vjere, a sve se tiče vjere. J Sve se tiče i sve se kreće prema čvrstom povjerenju u Stvoritelja, u Božanski Duh koji je unutar nas, i dolasku u stanje spokojnosti i mira u vlastitom srcu, u čovjekovoj unutrašnjosti, a opet sa svrhom prenošenja prema vanjskom svijetu, a sve to potaknuto Ljubavlju koja je Izvor svega - Stvoritelj. 

Tako sam ja to doživio i nadam se da će biti barem malo korisno i poticajno drugima na čitanje, a posebno na djelovanje, a kako sam u rastu i u fazi čisćenja, vjerujem da ću i sam još bolje vidjeti, jasnije i da ću lakše prenijeti drugima. Pozdrav! :) "  

Marin S.

Ovom prilikom htio bih reći svoj komentar, a potaknut čitanjem Knjižice broj 22 "Isusovo čudesno djelovanje na Zemlji".                         

Obzirom da sam Knjižicu čitao više puta svaki put sam ostao bez daha i utoliko više zbog spoznaje o našim mogućnostima djelovanja i napretka u duhovnom životu.  U Knjižici je jasno i jednostavno shvatljivo opisano Isusovo čudesno djelovanje na Zemlji kroz etape i primjere iscjeljenja,istjerivanje zloduha,oživljavanje mrtvih i duhovno hranjenje mnoštva ljudi. Svako poglavlje je precizno duhovno objašnjeno i razloženo kroz životne korake povezujući duhovno i tjelesno. Naime,ova Knjižica je biser u moru koja otkriva naše uspavane spoznaje i mogućnosti kroz sve u njoj navedene blagoslove. Uz to nesmijemo zaboraviti da sami moramo uložiti napor (Matej 11:12) kako bismo promijenili svoju palu prirodu u Božansku te time postali istinski sljedbenici Isusa Krista i u skladu s njime činili kao što je i on rekao, veća čuda nego i on sam, a u svrhu spasenja duša naše pale braće, jer to i je naša životna misija.  

Emil S.

Naručite svoj besplatan primjerak na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Pošaljite nam svoje ime i prezime, adresu i poštanski broj.