Živa vjera u Očevu riječ donosi iscjeljenje - Damir

Živa vjera u Očevu riječ donosi iscjeljenje

Damir iz Zadra već je 40 godina u kršćanstvu i upoznat je bio s različitim Božjim slugama, no tek je u nauku Čiste istine doživio preko apostola Lorensa Novosela oslobođenje i živu vjeru u Očevu riječ.

Naime, Damir je bolovao od ulceroznog kolitisa 1 i pol godinu.

Ulcerozni kolitis upalna je bolest debeloga crijeva kronična tijeka s pogoršanjima i prolaznim poboljšanjima. Obilježavaju je učestale proljevaste i kašaste stolice s krvarenjima, a očituje se i mnogim komplikacijama: prodor crijeva, suženja, toksično proširenje, razvoj polipa pa i karcinoma. U kliničku sliku uklapaju se opći simptomi upalne bolesti te izvancrijevne promjene: enteropatska upala zgloba, oka, oštećenje jetre, hematološki poremećaji, kožne promjene itd. Dijagnoza se postavlja radiološkim pregledom i endoskopskim pretragama uz histološku analizu uzorka tkiva uzetoga biopsijom tijekom endoskopije. U liječenju se najčešće primjenjuju sulfasalazin, mesalazin, kortikosteroidi, a rjeđe je potrebno kirurški ukloniti oboljeli dio crijeva.

Nakon upoznavanja s naukom Čiste istine, vjerovao je i molio da se bolest povuče, no vjera mu nije bila snažna. Bio je na pregledu i rečeno mu je da je bolest nestala, no ubrzo su se simptomi opet pojavili. Damir je zaključio da se to događa jer nije imao vjeru u Očevu riječ, vjeru da je ta riječ istina. Znao bi otjerati svaku bolest u Isusovo ime, no ulcerozni kolitis nije mogao. Zaključio je da mu je život mora biti u Božanskom redu, da mora biti u ljubavnom odnosu s Ocem i svim ljudima te je odlučio tako živjeti i vjerovao da će se učinak pokazati. Zadnji dan seminara izašao je na molitvu za bolno koljeno i ulcerozni kolitis.

Lorens se molio nad njime, a Damir je osjetio da ga je tijekom molitve prožela sila. To je bila sila duha Svemogućeg Gospoda Iscjelitelja. Isti tren je prestala bol u koljenu kao i smiptomi ulceroznog kolitisa.

Za Damira je nauk Čiste istine nadmoćno znanje, a Lorens Novosel pravi Božji sluga.

Sve detalje o svjedočanstvu možete poslušati u nastavku.

images1