Ozdravljenje od depresije susretom sa sferom Isusove ljubavi - Kata

Ozdravljenje od depresije susretom sa sferom Isusove ljubavi

Nevjerojatna je snaga Isusove ljubavi koja se nalazi u onima koji Ga ljube. Očevo pomazanje očito je i nevjerojatno vidljivo na Njegovoj djeci, a posebno na Njegovim slugama jer „...po njihovim ćete ih plodovima prepoznati. Tako svako dobro stablo rađa dobrim plodovima, a nevaljalo stablo rađa plodovima zlim.“ (Matej 7:16-17)

Koji su plodovi apostola Lorensa Novosela, najjednostavnije su vidljivi iz Katinog svjedočanstva.

Kata se već duži niz godina bori s depresijom.

Klinička depresija je poremećaj raspoloženja obilježen velikom tugom i zlim slutnjama, osjećajima bezvrijednosti i krivnje, bespomoćnosti i beznadnosti, povlačenjem od drugih te otežanim i usporenim mišljenjem. Kod nekih oblika depresije pojavljuje se inhibicija psihofiziol. aktivnosti, a kod drugih prevladava psihomotorni nemir i razdražljivost.

Otkako je započeo seminar, apostol Lorens se nastanio u njezinoj zgradi, a otkako ga je Kata susrela više nema depresiju.

Za sebe kaže da se nalazi u blaženom stanju, neopisivo sretna i smirena kao nikada dosada. Osim toga, prije je stalno bila prehlađena, a od susreta s Lorensom nema više prehlade i diše punim plućima.

Kata je imala i velike glavobolje zbog problema s očima, „kao da joj kamioni prolaze kroz glavu..“. Nakon molitve za iscjeljenje koju je molio Lorens tijekom seminara, bol joj se umanjila i polako počela nestajati. Drugu večer nakon seminara, tijekom noći u mraku prelijevale su joj se boje preko očiju. Ujutro je otvorila knjižicu Glas srca, išla čitati bez naočala i čita puno jasnije, iako nije dosad dobro vidjela bez naočala.

Lorens se bio molio i za uho tijekom čega je Kata osjetila da joj kapa nešto u uho te od tada više ne nosi aparatić te svjesno ispovijeda svoju vjeru i prisvaja što je dobila Isusovom žrtvom na križu.

Detaljno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1